1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Procesoare bas
  8. »
  9. Procesoare Bas Tech 21
  10. »
  11. Procesor Chitara Bas Tech 21 Bass Fly Rig
Procesor Chitara Bas Tech 21 Bass Fly Rig

Procesor Chitara Bas Tech 21 Bass Fly Rig

Bass Fly Rig
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1630.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 135.83 Lei / lună


Distribuie pe

Am fost rugat pentru o versiune de bas a Fly Rig 5 de la data la care a fost introdus. Cum am putea să nu răspundem la apel? Am fost puțin cam nebun și am umplute tot ce puteam în Bass Fly Rig, cu excepția chiuvetei de bucătărie, a Rhode Island și a unui submarin. SansAmp, desigur, ca punct central, cu controlul unic al caracterelor, care trece prin cele mai renumite sunete de epocă și modernă. EQ-ul activ pe trei benzi asigură întărirea gradului profesional pentru orice situație. Pentru murdărie și pietriș, Drive adaugă câștig și overdrive. De asemenea, puteți adăuga distorsiuni prin angajarea aplicației Pre-Boost. Și apoi este Fuzz în secțiunea OCTAFILTER. Fiecare metodă realizează o varietate diferită de nebunie tonală. Puteți utiliza chiar toate cele trei în același timp, dar asigurați-vă că vă țineți pe pantaloni scurți.

Caracteristici

Octafilter: OCTAFILTER aduce o întreagă paletă de expresie re-inventată cu o mulțime de posibilități, de la sinteh în stilul Minimoog până la oraș funky. Comenzile interacționează astfel încât să puteți obține dinamic curat, fuzz și octavă, precum și octava și fuzz împreună. Atunci când Q este la minim, Range devine un filtru de tonuri de înaltă tăiere pentru diferite versiuni de curat, fuzz, octave și octave și fuzz împreună. Puteți combina oricare dintre aceste combinații cu semnalul direct prin intermediul comenzii Mix. Dar așteptați, mai sunt multe. Prin aducerea unor COMP, puteți obține o susținere infinită ca un bas pentru tastatură. Whew.
Chorus: CHR, derivat din pedala de bas bass Boost, adaugă voce corală a două instrumente. Cu o mică întârziere între ele, se adaugă grosimea și spațiul.
Comp: COMP, pentru compresie, utilizează tehnologia bazată pe școală, toate analogice, bazată pe FET, care este în mod inerent mai caldă, mai transparentă și mai muzicală.
Boost: Pre / Post Boost comutare. Modul Pre-Boost interacționează cu secțiunea SansAmp pentru a îmbunătăți modul de antrenare și distorsiuni. Modul Post-Boost mărește volumul general pentru a împunge umpluturile și solo-urile.
Tuner: Tunerul cromatic se află în secțiunea CHR. Pur și simplu țineți apăsat pe pedala CHR pentru a activa tunerul, care întrerupe simultan calea semnaluluiDesignFloorboard