Boss IR-2 Amp & Cabinet

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss IR-2 Amp & Cabinet
  • Boss IR-2 Amp & Cabinet
  • Boss IR-2 Amp & Cabinet
  • Boss IR-2 Amp & Cabinet
  • Boss IR-2 Amp & Cabinet
1.149.00
Livrare gratuită
Data estimata stoc: 29.feb.2024
2 ani

Boss IR-2 Amp & Cabinet

Procesor Chitara Boss IR-2 Amp & Cabinet

Ia cu Tine Semnătura Ta Sonoră Oriunde

Când utilizați un amplificator de chitară obișnuit, obținerea de tonuri consistente în diferite situații de cântare poate fi uneori o provocare. Cu IR-2 compact și versatil în stupul dvs., sunteți întotdeauna gata să livrați sunetul dvs. semnătură direct la un PA sau la o configurație de înregistrare atunci când este necesar. Alegeți dintre 11 tipuri de amplificatoare premium asociate cu Celestion Digital IR și ajustați-vă instantaneu sunetul prin comenzi simple. Utilizați bucla mono/stereo pentru efecte post-amplificare și conectați căștile pentru monitorizare și exersare liniștită. Și cu USB-C integrat, puteți conecta cu ușurință cu software-ul muzical și puteți încărca în IR-urile preferate de cabinet.

Features

Emulator de amplificator premium și loader IR pentru cabinet într-o pedală compactă BOSS

Calitate audio excepțională cu procesare în floating point pe 32 de biți și frecvență de eșantionare de 96 kHz

Unsprezece tipuri diferite de amplificatoare și cabinet IR de înaltă calitate de la Celestion Digital

Interfață simplă de utilizator cu comenzi Level, Gain, Bass, Middle și Treble

Efect de ambianță cu control dedicat

Intrări mono și ieșiri stereo

Buclă mono/stereo pentru corecție în efecte de mod, delay și reverb după emularea amplificatorului

Mufă pentru căști pentru exersare

USB-C pentru înregistrare și redare audio prin intermediul unui computer sau dispozitiv mobil*

Comutați între două tonuri de amplificator/cabină cu comutatorul cu pedală sau cu un comutator cu picior extern

Aplicație dedicată IR-2 IR Loader (macOS/Windows) pentru încărcarea propriilor IR-uri din cabinet

Secțiunile de amplificator și cabinet pot fi pornite/dezactivate independent pentru utilizare separată

Garanție BOSS cinci ani

*Compatibilitatea cu toate dispozitivele și software-urile terților nu este garantată.

Sunet Profesionist pentru Chitară pentru Drum

IR-2 conține sunetele inspiratoare ale amplificatoarelor clasice cu tuburi și ale cabinetelor cu microfon într-o amprentă standard de pedală, oferindu-vă acces ușor la tonuri de studio pe scene liniștite, zboruri, concerte de înregistrare și sesiuni de repetiții. Având la bază de zeci de ani de expertiză în tonuri BOSS, fiecare selecție oferă aceeași nuanță expresivă și răspuns la atingere dinamic ca un amplificator și un cabinet real. Calitatea audio este, de asemenea, de top, datorită DSP-ului avansat, procesării în floating point pe 32 de biți și ratei de sampling de 96 kHz.

Tonuri Inspiratoare pentru Orice Stil

Unsprezece platforme solide oferă fiecare aromă de amplificator de chitară, de la combo-uri celebre cu tuburi până la stack-uri vintage și moderne. Există, de asemenea, mai multe amplificatoare BOSS originale, inclusiv un tip Brown cu gain mare, derivat din seria Katana. Toate amplificatoarele sunt asociate cu infraroșii Celestion Digital IR pentru a genera imediat sunete rafinate. Dacă preferați să utilizați cabine IR din propria colecție, le puteți încărca în pedală prin USB-C și o aplicație dedicată.

Creare Imediată a Sunetului

Cu interfața intuitivă a lui IR-2, veți fi gata să cântați în câteva secunde. Pur și simplu selectați un tip de amplificator și modificați sunetul cu comenzile familiare ale stilului de amplificator. Apoi răsuciți butonul Ambience pentru a adăuga spațiu și adâncime naturală, dacă doriți. Puteți conecta celelalte pedale la intrarea IR-2, la fel cum ați face cu un amplificator. Dacă doriți să mergeți mai departe, utilizați bucla de trimitere/return pentru a corela efectele de mod, delay și reverb în lanț după sunetele amplificatorului. Mufa de return TRS acceptă operarea în stereo, permițându-vă să transmiteți efecte stereo la ieșirile audio ale IR-2.

Cântați și Înregistrați Oriunde

Adăugarea IR-2 la pedala dvs. îi extinde foarte mult versatilitatea, oferindu-vă o soluție completă de sunet pentru chitară oriunde cântați.

Repetați și Exersați
Conectați căștile și bucurați-vă de tonuri de chitară de cea mai bună calitate în fiecare sesiune de repetiție, indiferent dacă cântați acasă sau călătoriți. Și pregătiți-vă pentru spectacolele viitoare cu aceeași configurație de pedală pe care o veți folosi pe scenă. Redarea audio de pe un computer sau de pe un dispozitiv mobil este suportată prin USB-C, permițându-vă să ascultați melodii din biblioteca dvs. muzicală și să urmați lecțiile de pe YouTube și din alte surse.

Cântați pe Scenă
Eliminați presupunerile din sunetul grozav de scenă și cântați cu tonuri consistente în fiecare locație. Trimiterea unui flux de la ieșirile IR-2 către un sistem PA oferă un semnal de calitate studio care nu este afectat de mediul de cântare. Și dacă aveți nevoie de mai mult de un sunet de amplificator în timp ce cântați, puteți comuta între două configurații de amplificator/cabină IR-2 cu o pedala comutator sau un comutator de picior extern.

Înregistrare
Prin conectorul USB-C al IR-2, trimiteți sunetul întregului dispozitiv direct către software-ul de înregistrare muzicală. Adăugați piese la producțiile complete într-un DAW de computer. Sau conectați-vă la smartphone și captați inspirația în mișcare. Puteți monitoriza sunetul de la IR-2 și software-ul dvs. prin căști, eliminând nevoia de a utiliza o interfață audio separată.

Specificații Boss IR-2 Amp & Cabinet
CuloareBlue
DesignPedal
SetNu
Produse asemănătoare cu Boss IR-2 Amp & Cabinet