Procesor Chitara Tech 21 Midi Mouse

Procesor Chitara Tech 21 Midi Mouse

Midi Mouse
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
637.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 53.08 Lei / lună


Distribuie pe

Midi Mouse este conceput pentru a face frustrarea și confuzia din MIDI și oferă un footcontroller extrem de ușor de utilizat. Accesați cu ușurință 128 patch-uri pe oricare dintre cele 16 canale MIDI selectabile, utilizând butoanele de mers în sus și în jos pentru a localiza programul dvs., fără a selecta bănci.

Un al treilea comutator de mers pe jos comută între modul de căutare pentru a localiza programele și modul activ pentru a trimite numărul programului la ieșirea MIDI. Există câteva detalii în ceea ce este, probabil, cel mai mic manual al proprietarului din lume pentru un produs MIDI, dar principalele puncte de luat în considerare sunt:

SMALL - Se potrivește în orice pungă gig. Nu are nevoie de carcasă specială. Câștigă foarte puțin spațiu pe scenă. Se așează ușor pe o consolă într-un studio, astfel încât să puteți face schimbări de la distanță de la bord cu degetul.
BATTERY OPERABLE - Este singurul picior de control MIDI disponibil care funcționează cu baterii. Nu are nevoie de fire suplimentare. Nu are timp să se instaleze; conectați-vă și mergeți.
SIMPLE - Este prietenos cu jucătorii într-un format familiar de cutie stomp. Majoritatea controlorilor pentru picior sunt mai greu de programat decât procesoarele pe care sunt proiectate să le controleze.
DUTY HEAVY - Caseta din aluminiu turnata solid; comutatoare de înaltă calitate.
NU DANCING - Nu există bănci care să se schimbe. Defilați la locațiile programelor, fie una câte una, fie puteți "viteza-defilare". Pentru a trece de la Programul 19 la Programul 20, mergeți pe pedala de sus. O singura data. Din Programul 20 la Programul 19, mergeți pe pedala de mână DOWN. O singura data.
IMPROVIZAREA - Mărimea și accesibilitatea acesteia fac practic unic să ai două, astfel încât să poți controla în mod independent doi procesatori.DesignFloorboard