NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland E-4
  • Roland E-4
  • Roland E-4
  • Roland E-4
  • Roland E-4

Roland E-4

Procesor de Voce E-4

În stoc
2 ani

Procesor de Voce Roland E-4

Cel mai bun prieten al unui solist vocal.

Cântați și improvizați cu instrumente puternice de transformare a vocii, efecte de înaltă calitate și un looper integrat.

E-4 Voice Tweaker este o cutie pentru improvizații scandalos de distractive, care armonizează, auto-corectează, aplică vocoder, loop-uri și alterează vocea sau orice altceva îl alimentați. Acțoinați comenzile practice pentru a manipula sunetul și conectați-le în AIRA Compacts și alte instrumente electronice și lăsați-le să circule în sincronizare perfectă.

Explorați seria AIRA Compact.

Instrument pentru interpretări vocale cu efecte puternice de transformare a vocii

Modelați instantaneu sunetul cu slidere de tonalitate și formant
Efecte vocale avansate, inclusiv Auto Pitch, armonie și vocoder
Apelați efecte ritmice unice cu butonul Scatter
Procesați sunetul cu efecte de reverb, ecou, tempo delay și chorus de înaltă calitate
Filtru low-cut și noise gate pentru a elimina sunetele nedorite 
Looper de 24 de secunde cu supra-înregistrare nelimitată, undo/redo și detectare automată BPM
Acceptă controlul MIDI extern al funcțiilor de pitch, armonie și vocoder
Intrare de microfon de ¼ inch cu control al amplificării
Ieșire pentru căști cu suport pentru un microfon inline
Conectivitate cuprinzătoare cu I/O audio, MIDI și sincronizare plus AIRA Link 
Interfață audio/MIDI USB-C compatibilă cu clasa — nu sunt necesare drivere
Baterie litiu-ion cu până la 3,5 ore de funcționare per încărcare
Construcție și comenzi robuste
Conectați-vă la alte unități AIRA Compact și dispozitive MIDI standard cu cabluri MIDI BOSS TRS opționale

Procesarea de voce inspiratoare de la Roland.

E-4 combină instrumente puternice de transformare a vocii și efecte vocale standard cu o interfață tactilă care este menită să fie redată. Această mașină înclinată și rea pune un tezaur de procesare de calitate superioară într-un gadget care merge oriunde, care este la nesfârșit plăcut și uimitor de accesibil.

Interpretai cu sunet.

Lucrând cu panoul primitor al lui E-4, puteți trece de la îmbunătățiri vocale tradiționale la groove puternice în beatbox la peisaje sonore extraterestre uimitoare—totul într-o singură interpretare. Selectați diferite modelatoare sonice, declanșați comenzile looperului, parcurgeți efectele Scatter și modificați tonalitatea, formantul și multe altele instant.

Explorator armonic.

Duceți cântatul la nivelul următor cu efecte de armonie automate. Setați gama și vocea acordurilor din mers și aduceți un fler uluitor oricărei melodii. Iar cu Auto Pitch, puteți modela totul, de la acordări subtile la sunetele bine reglate auzite în melodiile pop mainstream.

Canalizați-vă robotul interior.

Utilizați instrumente cu acces direct pentru a vă schimba instantaneu genul vocal, pentru a evoca sunete din spațiul cosmic sau pentru a vă transforma într-o persoană mecanică (binele sau răul depinde de dvs.). Există, de asemenea, un vocoder puternic, pe care îl puteți conduce dintr-un număr mare de forme de undă de sintetizator integrate, funcțiile de tonalitate ale lui E-4 sau o claviatură MIDI externă pentru o varietate nesfârșită de texturi.

Loop și Scatter.

Transformați o voce într-o orchestră întreagă folosind looper-ul de 24 de secunde. Supra-înregistrați layer după layer cu efectele lui E-4 pentru a crea curse sălbatice, bazate pe voce. Apoi tăiați și amestecați cu butonul expresiv Scatter, care taie sunetul în bucăți colorate pe care le controlați dintr-o răsucire.

Coencați și porniți.

Conectați un microfon portabil la intrarea frontală pentru interpretare sau utilizați un set cu cască de gaming sau microfonul inline de pe căști pentru a aduce distracție vocală proaspătă următoarei voastre transmisii live sau podcast. Sincronizați-vă cu alte aparate compacte AIRA, cum ar fi T-8 Beat Machine și J-6 Chord Synthesizer pentru a vă extinde gama. Sau conectați-l DAW-urile din computerul vostru, aplicațiile muzicale mobile și instrumentele hardware prin USB-C sau MIDI.

Peste tot deodată.

E-4 accentuează creativ vocea oricând și oriunde. Bateria litiu-ion oferă până la 3,5 ore de putere per încărcare, iar construcția robustă Roland va susține magia inspirată și haosul pentru o lungă perioadă de timp.

 

Roland T-8 : https://www.soundstudio.ro/masina-de-ritm-roland-t-8.html

Roland J-6 : https://www.soundstudio.ro/sintetizator-digital-roland-j-6.html

Specificații Roland E-4
DesignDesktop
Produse asemănătoare cu Roland E-4