» Roland lanseaza Aerophone AE-10

Roland lanseaza Aerophone AE-10

  • Roland lanseaza Aerophone AE-10

Roland Aerophone AE-10 este un instrument digital de suflat care incorporează clape cu digitație de saxofon și o gamă variată de sunete. Datorită clapelor cu digitație clasică, a senzorului de respirație și a generatorului de sunete SuperNATURAL, Roland AE-10 este foarte ușor de folosit și produce sunete de calitate ridicată. Varietatea de sunete incorporate recreează fidel modele de saxofon, de la saxofon sopran la bariton, precum și alte instrumente precum clarinetul, trompeta, instrumente cu corzi și chiar sintetizatoare. AE-10 include și două difuzoare, poate fi utilizat cu baterii și se poate conecta cu ușurință la aplicații DAW. Astfel, saxofonul electronic Roland Aerophone AE-10 este un instrument ce poate fi utilizat pentru majoritatea genurilor muzicale.

Instrument de suflat digital complet nou cu digitație tradițională de saxofon și sunete flexibile încorporate.

În studio sau pe scenă, saxofonul acustic preferat este întotdeauna alături de dumneavoastră. Însă în cazul în care cântați în mai multe stiluri muzicale, imaginați-vă cât de util ar fi să dețineți un singur instrument de suflat care să vă ofere toate sunetele de care aveți nevoie. Aerofon AE-10 este un instrument de suflat digital și inovator care îmbină digitația tradițională de saxofon cu tonuri flexibile încorporate. Muzicienii cu experiență se vor simți instantaneu ca acasă cu digitația familiară de saxofon, sunete sensibile SuperNATURAL și senzor de respirație care reacționează la fel ca și un instrument de suflat acustic. Cu paleta sa largă de sunete unitatea recreează fidel modele de saxofoane de la sopran la bariton, de asemenea, și alte instrumente de suflat, cum ar fi clarinet și trompetă, instrumente cu coardă și chiar și sintetizatoare. Având difuzoare încorporate, oferind conectivitate la DAW și având abilitatea de a fi alimentată cu baterii, Aerofon AE-10 de la Roland este o unitate multilaterală la care se poate cânta oriunde, ea fiind alături de dumneavoastră în orice situație.
 
Totate sunetele de saxofon de care aveți nevoie într-un singur instrument
 
Nimic nu se compară cu sunetul saxofonului favorit al dumneavoastră, însă uneori este posibil ca tonul acestuia să nu fie potrivit pentru un eveniment. Aerofon AE-10 are încorporat sunetele digitale de saxofon de care aveți nevoie pentru a face față oricărei situații. Alegeți dintre saxofoanele alto, tenor, sopran și bariton care răspund cu aceeași sensibilitate la dinamica și expresivitatea interpretării precum versiunea lor acustică, datorită tehnologiei avansate de modelare SuperNATURAL a Roland. Pe lângă sunetele individuale, veți putea realiza o interpretare nemaipomenită cu funcția Full Range, comutând automat între tipuri de saxofoane și tonalități.
 
O varietate de instrumente acustice realiste și sintetizatoare Roland premiate
 
Nu există nimic mai teribil decât o sesiune de studio care trebuie oprită fiindcă ați uitat acasă un instrument de care ați avea nevoie. Acest lucru n-are cum să se întâmple cu Roland Aerofon AE-10, care vă oferă o varietate de instrumente acustice suplimentare, precum clarinet, flaut, oboi, trompetă, vioară și multe altele, asigurate de tehnologia SuperNATURAL de la Roland pentru a le potrivi comportamentul acestora cu cele originale. Sunt la îndemână și instrumente etnice, cum ar fi shakuhachi și erhu, oferindu-vă înălțime de sunet și fluctuații tonale autentice care ne reamintesc de versiunea acustică a acestor instrumente. Odată ce ați încercat sunetele individuale, veți putea crea ansamble formate dintr-o singură persoană suprapunând sunetul mai multor instrumente de suflat prin setarea Brass Section. AE-10 este înzestrat și cu selecția celor mai recente sunete de sintetizator care sunt modificate în special pentru instrumente de suflat cu controlul optimizat al respirației.
 
Digitație tradițională de saxofon și senzor sensibil de respirație
 
Ați muncit din greu pentru a dobândi tehnicile de interpretare ale saxofonului, însă cele mai multe instrumente de suflat digitale vă obligă să învâțați o nou digitație, care poate fi un obstacol semnificativ. Însă cu Aerofon AE-10, această tranziție este una lină, datorită aspectului similar al unității cu saxofonul acustic favorit al dumneavoastră – până la clapa de octavă dedicată mâinii stângi. Mai mult, AE-10 dispune de un senzor de respirație montat în muștiuc care funcționează, de asemenea, ca senzor permițând realizarea tehnicilor precum vibrato sau pitch. Chiar și începătorii se vor bucura de faptul că vor putea cânta imediat sunete încorporate.
 
Cântați oricând și oriunde cu difuzoare încorporate, funcționare cu baterii și căști
 
Indiferent de timpul și locul interpretării, Aerofonul AE-10 portabil și ușor de la Roland este pregătit. Șase baterii AA asigură mobilitate, în timp ce difuzoarele încorporate oferă sunet confortabil pentru situații de interpretare. Unitatea poate fi conectată direct la un PA sau amplificator pentru o acoperire mai largă, eliminând nevoia folosirii unui microfon. Când trebuie să cântați alături de instrumente cu sunete mai intense, precum tubă și fagot, unitatea Roland CUBE Street EX care funcționează cu baterii, este un partener ideal, oferindu-vă sunet amplu într-o unitate portabilă. Interpretările sunt și mai distractive când este conectat un smartphone prin mini jack-ul stereo al AE-10, acesta oferindu-vă posibilitatea de a cânta cu piesele favorite. Iar datorită posibilității de a conecta căști, veți putea interpreta oricând fără deranjarea familiei și a vecinilor.
 
Controlul respirației asigură posibilități creative unice în privința compunerii muzicii
 
Cu toate că Roland Aerofon AE-10 este un instrument performant de sine stătător, el vă permite să vă manifestați creativitatea prin echipamente externe. Îl puteți conecta la computer prin USB pentru a folosi softuri de sintetizator și module de sunet MIDI externe prin DAW, iar controlul respirației vă oferă o lume plină de expresii unice care nu erau posibile cu sintetizatoare.