Boss Katana-210 SET

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
 • Boss Katana-210 SET
2.904.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani

Boss Katana-210 SET

Set Combo Chitara Bas Boss Katana-210 SET

Componente:

Inovație Katana Revoluționară pentru Basiști

Amplificator de bas combo gata pentru scenă cu 160 de wați de putere de clasă AB, două woofere de 10 inch și tweeter, trei tipuri de preamplificatoare versatile, efecte BOSS la bord și multe altele.

Creat cu filozofia de design revoluționară din spatele renumitei serii de amplificatoare de chitară Katana, Katana-210 Bass oferă un sunet premium și caracteristici avansate perfect reglate pentru nevoile basiștilor dedicați. Trei caractere unice de amplificator și efecte BOSS la bord oferă o gamă largă de tonuri, furnizate cu 160 de wați de putere de scenă de clasă AB asertivă și un sistem de difuzoare de înaltă performanță bazat pe două woofere de 10 inchi. Și cu EQ cuprinzător, conectivitate flexibilă și multe altele, Katana-210 Bass este gata să accepte orice situație de interpretare, de la scenă la studio până la antrenamentele zilnice acasă.

 • Amplificator de bas combo versatil cu sunet pregătit pentru scenă și funcții avansate
 •  Amplificatorul de putere clasa AB de 160 de wați oferă un ton puternic și puternic
 • Cabinet combo solid, cu două woofere personalizate de 10 inch și tweeter de înaltă frecvență cu comutator pornit/oprit
 • Trei voci de amplificatoare selectabile acoperă o gamă largă de stiluri
 • Comutator de formă cu trei caractere de ton: medii tăiate, luminos și interval extins
 • Patru secțiuni de efecte independente: compresor, drive și FX1/FX2 cu o gamă largă de efecte selectabile
 • EQ cuprinzător pe patru benzi cu controale selectabile ale frecvenței joase și medii înalte
 • Secțiunea Blend inspirată de studio vă permite să mixați sunetul original pentru o grosime și claritate sporite
 • Șase memorii pentru stocarea și accesarea setărilor de sunet preferate
 • Power Control realizează volumul amplificatorului în orice situație de interpretare
 • Reglați setările de preamplificare și efecte, organizați sunetele și multe altele cu editorul dedicat BOSS Tone Studio pentru macOS și Windows
 • Ieșiri USB și căști/înregistrare cu emulare de microfon de cabinet
 • Ieșire directă XLR balansată cu semnal selectabil direct, pre sau post
 • Mufă pentru difuzor extern
 • Comutator de picior opțional GA-FC pentru control profund al performanței
 • Editați sunete de pe un smartphone cu adaptorul dublu audio MIDI BOSS Bluetooth® opțional

Ton Rafinat și Putere Autoritară

Katana-210 Bass vă oferă o amplificare de înaltă performanță alimentată de zeci de ani de cunoștințe și experiență BOSS. Echipat cu 160 de wați de putere de clasă AB testată în timp, acest amplificator pregătit pentru concert oferă volum mare, percusivitate și prezență și o unitate lină și naturală pe măsură ce creșteți gain-ul. Sunt disponibile, de asemenea, trei tipuri unice de preamplificare—fiecare cu un comutator puternic Shape cu trei căi pentru a regla caracterul—astfel încât să aveți întotdeauna sunetul perfect pentru orice stil sau gen.

Vintage—O voce clasică cu tub cu ton organic și drive natural.

Flat—Ton neted, clar și dinamic, cu caracter armonic bogat.

Modern—Răspuns dinamic rapid cu interval extins de bas.

Conduce Scena

Cu sistemul său de difuzoare proiectat la comandă și cabinetul combo solid, Katana-210 Bass produce o voce autoritară pentru a vă ghida trupa în orice situație muzicală. Două woofer-uri de 10 inchi oferă plenitudine și proiecție pentru scene mai mari, completate cu un tweeter pentru definiție de înaltă frecvență, ideal pentru slap și alte stiluri de joc moderne. Designul nostru eficient de bi-amplificare oferă un sunet clar și echilibrat, iar tweeter-ul poate fi oprit cu un comutator de panou pentru un ton de bas mai tradițional, dacă doriți.

Patru Secțiuni Independente de Efecte

Seria Katana este renumită pentru efectele BOSS la bord, iar Katana-210 Bass nu face excepție. Secțiuni dedicate de comp/limitator și drive asigură procesarea de bază, în timp ce FX1 și FX2 oferă o comoară de opțiuni din biblioteca de efecte de bas BOSS, de la standarde precum chorus și flanger până la octave, sintetizator de bas și multe altele. Secțiunea FX2 include, de asemenea, delay și reverb, iar peste 60 de tipuri de efecte totale sunt disponibile pentru încărcare prin editorul BOSS Tone Studio.

Instrumente de precizie pentru producerea sunetului

Cu comenzile intuitive ale panoului de pe Katana-210 Bass, vă puteți rafina rapid tonul în detaliu. Secțiunea Blend, inspirată de studio, vă permite să mixați un semnal original, pe care îl puteți pre-modela din panou cu trei setări personalizabile pentru o fuziune tonală optimă. Un EQ cuprinzător cu patru benzi este, de asemenea, la îndemână, complet cu trei centre de frecvență selectabile în benzile joase-mediu și înalt-mediu.

Versatilitate Bogată a Interpretării

Flexibilul Katana-210 Bass este partenerul tău perfect pentru orice concert live. Sunt disponibile șase memorii Tone Setting pentru stocarea și accesarea sunetelor pe care le creați, inclusiv setările pentru tipul de preamplificator, EQ, Blend și efecte. Puteți comuta memoriile de pe panou și puteți merge și mai departe cu comutatoarele de picior opționale, o pedală de expresie și pedala de control GA-FC. Există, de asemenea, o ieșire XLR echilibrată cu un comutator pentru a selecta între semnale directe, pre sau post, plus o mufă pentru difuzor pentru a vă spori sunetul cu un cabinet extern, dacă este necesar.

Centrală de Înregistrare și Exersare

Katana-210 Bass este la fel de potrivit pentru înregistrarea în studio și pentru interpretarea acasă. Controlul variabil al puterii vă permite să apelați sunetul amplificatorului în orice situație, inclusiv antrenamentul la volum redus. O mufă pentru căști/înregistrare oferă o ieșire directă cu efecte și emulare de microfon de cabinet cu trei setări Air Feel, în timp ce USB vă permite să vă conectați cu software-ul de producție de computer și să înregistrați cu un ton grozav.

Mergeți Mai Adânc cu BOSS Tone Studio

Pentru a modela sunetele cu un control și mai fin, ajungeți adânc în inima Katana-210 Bass cu editorul BOSS Tone Studio. Reglați setările de preamplificare, EQ și Blend, apelați și modificați peste 60 de efecte BOSS și organizați sunetele în seturi live pentru diferite concerte. De asemenea, puteți modela răspunsul general al amplificatorului cu EQ-uri globale puternice și reglați fin setările sistemului, cum ar fi Air Feel, USB și multe altele. Și prin conectarea unui adaptor dublu audio MIDI BOSS Bluetooth® opțional la panoul din spate, puteți regla setările wireless în timpul concertului de pe dispozitivul mobil iOS sau Android.

Specificații Boss Katana-210 SET
Tip amplificatorCombo-uri
Putere160 W
Difuzoare2 x 10''
Canale1
Send / ReturnDa
Iesire pentru inregistrareDa
Conector MIDINu
Iesire difuzor externNu
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa
IntrareXLR , JACK
equalizerDa
Compressor/limiterDa
EffectsDa
USBDa


Produse asemănătoare Boss Katana-210 SET