Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
 • Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
2.762.00
2.752.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem joi
2 ani
Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET

Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET

Set Combo Chitara Electrica Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET

Componente:

Katana-100 Generația 3

Amplificator pentru Chitară

Amplificator combinat puternic de 100 de wați cu un difuzor personalizat de 12 inch, sunet Tube Logic evoluat, 12 caractere de amplificatoare, efecte BOSS intergrate, conectivitate avansată și multe altele.

Următoarea Generație a unui Clasic Modern

Cu Katana Gen 3, apreciata serie de amplificatoare de scenă BOSS evoluează pentru a vă duce ambițiile de chitarist la următorul nivel. Noile îmbunătățiri Tube Logic îmbogățesc platforma de bază cu sunet, senzație și răspuns și mai mari, inclusiv un caracter expresiv de amplificator Pushed pe care fanii edge-of-breakup îl vor adora. Aplicația BOSS Tone Studio a fost, de asemenea, actualizată, făcând fluxul de lucru de editare a efectelor și amplificatorului de la distanță mai intuitiv ca niciodată. Încărcat cu instrumente de ton inspirate și diverse opțiuni de conectivitate, Katana Gen 3 este piesa centrală indispensabilă pentru înregistrarea în studio, spectacolul live și exersarea zilnică.

Echipat cu 100 de wați de putere de clasă AB, modelul Katana-100 Gen 3 oferă un sunet mare, pregătit pentru scenă, într-un combo 1x12 ușor de transportat.

Caracteristici Principale

 • A treia generație de amplificator Katana cu sunet și expresivitate Tube Logic evoluate
 • Amplificator combo gata de scenă de 100-wati, cu difuzor personalizat de 12 inch
 • Șase caractere de amplificatoare, inclusiv tipul Pushed recent dezvoltat, plus o variație selectabilă pentru fiecare
 • Cinci secțiuni independente de efecte Booster, Mod, FX, Delay, și Reverb
 • Contur în trei direcții pentru modelarea culorii tonale generale
 • Trei opțiuni de Rezonanță a Cabinetului: Vintage, Modern și Deep
 • Opt memorii pentru Setări de Ton pentru stocarea tuturor setărilor amplificatorului și efectelor
 • Power Control pentru obținerea unui ton și răspuns puternic al amplificatorului la volum redus
 • Aplicația Boss Tone Studio actualizată (Windows/macOS) pentru editarea de la distanță de pe un computer sau dispozitiv mobil
 • Descărcați și partajați sunete Katana pe BOSS Tone Exchange
 • Compatibil cu sunete create pe modelele anterioare Katana de clasă de scenă

Conectivitate Versatilă

 • Power Amp In pentru preamplificatoare, modelatoare, și multi-efecte
 • Funcție Stereo Expand pentru conectare cu un al doilea amplificator Katana 
 • Bucla send/return pentru pedale externe
 • Mufă stereo pentru căști, ieșire de linie și ieșire USB cu sunet de cabinet bazat pe IR
 • Înregistrați/redați melodii în software-ul de producție muzicală pe un computer sau dispozitiv mobil* printr-un USB-C®
 • *Compatibilitatea cu toate dispozitivele și software-urile terțe nu este garantată. O actualizare viitoare a firmware-ului va oferi suport generic pentru drivere.

Opțiuni de Expansiune

 • Mufe pentru până la două comutatoare de picior și o pedală de expresie
 • Suportă pedalele GA-FC și GA-FC EX pentru control complet al scenei
 • Adaptor dublu Bluetooth® Audio MIDI (BT-DUAL) opțional pentru redarea audio wireless de pe un dispozitiv mobil și editarea de la distanță din aplicația BTS (iOS/Android)

BOSS Tone Studio

 • Interfață recent actualizată pentru un flux de lucru mai intuitiv             
 • Personalizați efectele integrate cu peste 60 de tipuri premium BOSS
 • Instrumente detaliate de editare a amplificatoarelor și a efectelor, inclusiv controale profunde ale parametrilor, ordinea efectelor și multe altele
 • Personalizați sunetul cabinetului bazat pe IR pentru căști, ieșire de linie și ieșire de înregistrare USB
 • Reglați fin cele trei setări Contour
 • Modelați tonul general cu mai multe EQ-uri
 • Controale ale buclei de efecte, inclusiv poziționarea post amplificator/post reverb și funcționarea în serie/paralel
 • Salvați și organizați seturi live pentru diferite aplicații de redare

Katana Gen 3: Inspirație Dezlănțuită

Având la bază arhitectura noastră avansată de amplificator Tube Logic și puterea reactivă de clasă AB, seria BOSS Katana a devenit un standard pentru chitariștii de pretutindeni de la lansarea sa în 2016. Amplificatoarele Katana întruchipează zeci de ani de cunoștințe de dezvoltare BOSS, oferind un sunet profesionist, inspirat de tuburi, cuplat cu avantaje moderne, cum ar fi efectele integrate, retragerea memoriei cu o singură atingere, personalizarea profundă a sunetului și greutatea redusă. Katana Gen 3 ridică seria cu și mai multă gamă și versatilitate, oferindu-vă o experiență de cântare care merge acolo unde niciun alt amplificator nu poate.

Tonuri Tube Logic Rafinate

Tube Logic recreează circuitele cu tuburi și toate interacțiunile sale complexe la nivel de componentă, punând sub degete tonul și senzația râvnite ale modelelor clasice de amplificatoare cu tuburi. Abordarea noastră continuă să evolueze cu rafinamente la cele cinci caractere de amplificare disponibile în modelele anterioare Katana, inclusiv emblematicul tip Brown cu gain ridicat. Noul caracter Pushed evidențiază îmbunătățirile dinamice interne cu gain-ul plăcut al răspunsului la atingere al unui combo curat condus la saturația armonică. Toate cele șase caractere de amplificare includ o variație selectabilă, oferindu-vă 12 tonuri distincte pentru a susține fiecare stil muzical.

Sunet “Sweet Spot” la Orice Volum.

După cum știe orice iubitor de amplificatoare cu tuburi, sunetul devine mai bogat, mai plin și mai receptiv pe măsură ce măriți volumul. Din păcate, devine mult prea tare pentru multe situații de cântare. Un atenuator de putere extern este o soluție comună, dar poate introduce artefacte care colorează tonul și senzația amplificatorului. Controlul integrat al puterii din Katana Gen 3 oferă tot ce este mai bun din toate lumi, permițându-vă să modelați inspirația unui amplificator zgomotos, fără niciun efect negativ asupra sunetului. Doar rotiți butonul panoului pentru a valorifica în mod transparent nivelul pentru orice, de la cântarea live pe scenă până la improvizațiile zilnice în dormitor.

Efectele BOSS Faimoase

Katana Gen 3 are cinci categorii de efecte simultane încărcate cu selecții esențiale din biblioteca istorică BOSS. Secțiunile Booster, Mod, FX, Delay și Reverb oferă o calitate îmbunătățită a sunetului, controale directe ale parametrilor și trei variații fiecare pentru acces la 15 efecte unice. BOSS Tone Studio deblochează posibilități suplimentare, permițându-vă să personalizați efectele integrate din 60 de tipuri diferite și să modificați opțiunile profunde care nu sunt disponibile din panoul amplificatorului. Și când este instalat Adaptorul Dublu Bluetooth Audio MIDI opțional, puteți edita wilress sunetele din concert folosind aplicația de editor BTS de pe smartphone-ul dvs.

Modelare de Neegalat a Sunetului

BOSS Tone Studio pentru Katana Gen 3 oferă noi îmbunătățiri vizuale și opțiuni de personalizare grafică care fac crearea tonului dvs. mai rapidă și mai intuitivă. Explorați instrumentele de editare a amplificatoarelor și a efectelor, schimbați ordinea efectelor și modelați sunetul general cu controlul Contour pe trei căi și mai multe EQ-uri. Modelați setări și comportamente la nivel de sistem. Și organizați setări personalizate pentru toate concertele dvs. De asemenea, aveți acces la BOSS Tone Exchange, de unde puteți descărca setări profesionale și puteți partaja sunete cu comunitatea Katana din întreaga lume.

Control Complet al Scenei

Katana-100 Gen 3 oferă o serie de instrumente puternice pentru artiștii moderni. Opt memorii Tone Setting vă permit să stocați și să accesați setări complete de amplificator/efect, în timp ce mufele de pe panoul din spate acceptă control cu comutatoare de picior și o pedală de expresie. Controlerele de picior GA-FC și GA-FC EX vă extind capacitățile și mai mult, oferind soluții complete de control a scenei pentru Katana Gen 3. Comutați setările de ton, activați/dezactivați efectele, integrați mai multe pedale de expresie și multe altele. Modelul GA-FC EX include, de asemenea, o opțiune de extindere pentru a-ți dubla comutatoarele de picior sau pentru a controla două amplificatoare Katana simultan.

Extindeți-vă Gama

Katana-100 Gen 3 se integrează în toate sesiunile dvs. creative. Conectați cu ușurință două amplificatoare prin funcția Stereo Expand*, cu control principal de la amplificatorul principal și efecte stereo cum ar fi chorus, delay și reverb distribuite pe ambele amplificatoare pentru un sunet larg și captivant. Sau conectați-vă la mufa Power Amp In pentru a ocoli preamplificatorul Katana și utilizați secțiunea de putere reactivă de clasă AB pentru a amplifica un modeler sau un preamplificator extern.

*Stereo Expand este suportat pe toate modelele Katana Gen 3 și MkII, cu excepția Katana-50 Gen 3 și Katana-50 MkII.

Conectați-vă

Katana-100 Gen 3 include conectivitate pentru a satisface orice nevoie. Conectați căștile pentru a vă exersa în liniște cu sunetul stereo. Trimiteți un semnal către un PA prin mufa Line Out. Și înregistrați în software-ul dvs. muzical preferat pe computere și dispozitive mobile prin USB-C. Toate ieșirile audio au sunet de cabinet bazat pe IR pentru un ton direct excelent, cu trei tipuri Air Feel și două setări ce se pot personaliza în BOSS Tone Studio

Pedala Control Boss GA-FC EX

BOSS GA-FC EX - GA-FC EX oferă funcționalitate extinsă de control cu ​​piciorul pentru modele selecte de amplificatoare BOSS. Menține configurarea simplă și fluxul de lucru intuitiv al GA-FC standard, oferind în același timp funcții suplimentare pentru o mai mare flexibilitate a performanței.

 Caracteristici Generale:

 • GA-FC extins cu funcționalitate îmbunătățită pentru amplificatoare BOSS selecte
 • Șasiu metalic robust și șase întrerupătoare de picior rezistente
 • Controlați selecția canalului, activarea/dezactivarea efectului și multe altele
 • LED-uri în două culori pentru o vizualizare ușoară a stării controlului
 • Două mufe pentru pedale de expresie dedicate
 • Mufă de control suplimentară cu selector de mod cu trei căi
 • Modul EXPAND pentru adăugarea unui alt GA-FC EX sau GA-FC
 • Modul FOOT CONTROL 2 pentru operarea a doi amperi simultan
 • Modul EXP PEDAL 3 pentru o a treia pedală de expresie
 • Funcționează ca și controler GA-FC standard cu alte modele de amplificatoare
 • Se conectează cu un singur cablu TRS de 1/4 inch (inclus) - nu necesită alimentare

Mai multă putere și flexibilitate

GA-FC EX se bazează pe GA-FC standard cu mai multe caracteristici îmbunătățite. LED-urile de stare cu două culori facilitează vizualizarea modificărilor la comutare. Și împreună cu două mufe pentru pedale de expresie dedicate, există o mufă suplimentară de control cu ​​un selector de mod cu trei căi. Vă permite să conectați o a treia pedală de expresie sau să utilizați GA-FC EX pentru aplicații extinse.

Control îmbunătățit al performanței pentru amplificatoarele Katana MkII

Selectorul de mod de pe GA-FC EX deschide capabilități puternice de control cu ​​modelele Katana MkII acceptate.

Dublați-vă comutatoarele cu picior

Setați comutatorul de mod pe EXPAND și conectați un GA-FC EX suplimentar sau un GA-FC standard pentru și mai mult control pe podea. Cu comutatoarele de picior dublate, aveți acces instantaneu la toate memoriile și efectele simultan.

Operați două amplificatoare

Dacă utilizați două amplificatoare Katana MkII în configurație, modul FOOT CONTROL 2 este pentru dvs. Conectați un GA-FC EX prin două cabluri pentru a selecta memorii și efecte pe ambele amplificatoare, fie împreună, fie independent.

GA-FC EX poate fi utilizat cu următoarele produse BOSS și Roland care acceptă pedala GA-FC, dar sunt disponibile numai funcțiile standard de control GA-FC.

BOSS Nextone Special, Nextone Artist, and Nextone Stage
BOSS Waza Tube Amp Expander
BOSS Katana-210 Bass and Katana-110 Bass
BOSS Acoustic Singer Pro and Acoustic Singer Live
Roland Blues Cube Artist, Blues Cube Artist 212, and Blues Cube Tour

Specificații Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET
IntrareJACK
Tip amplificatorCombo-uri
Putere100 W
Difuzoare1 x 12''
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externNu
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa


Produse asemănătoare Boss Katana 100 Gen 3 + GA-FC EX SET