Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
 • Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
2.701.00
2.691.00
Livrare gratuită
Indisponibil momentan
2 ani
Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET

Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET

Set head chitara electrica Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET

Componente:

Katana Head Gen 3

Amplificator pentru Chitară

Head de amplificator compact de 100 de wați cu sunet Tube Logic evoluat, 12 caractere de amplificator, efecte BOSS la bord, conectivitate avansată și un difuzor de antrenament de 5 inch încorporat.

Următoarea Generație a unui Clasic Modern

Cu Katana Gen 3, apreciata serie de amplificatoare de scenă BOSS evoluează pentru a vă duce ambițiile de chitarist la următorul nivel. Noile îmbunătățiri Tube Logic îmbogățesc platforma de bază cu sunet, senzație și răspuns și mai mari, inclusiv un caracter expresiv de amplificator Pushed pe care fanii edge-of-breakup îl vor adora. Aplicația BOSS Tone Studio a fost, de asemenea, actualizată, făcând fluxul de lucru de editare a efectelor și amplificatorului de la distanță mai intuitiv ca niciodată. Încărcat cu instrumente de ton inspirate și diverse opțiuni de conectivitate, Katana Gen 3 este piesa centrală indispensabilă pentru înregistrarea în studio, spectacolul live și exersarea zilnică.

Compactul Katana Head Gen 3 dispune de 100 de wați de putere de clasă AB, o opțiune unică Bloom derivată din emblematica Katana Artist Gen 3 și un difuzor integrat de 5 inch pentru exersare și verificarea tonurilor.

Caracteristici Principale

 • A treia generație de amplificator Katana cu sunet și expresivitate Tube Logic evoluate
 • Head de amplificator de 100 wați pregătit pentru scenă cu difuzor de antrenament de 5 inch încorporat
 • Șase caractere de amplificatoare, inclusiv tipul Pushed recent dezvoltat, plus o variație selectabilă pentru fiecare
 • Cinci secțiuni independente de efecte Booster, Mod, FX, Delay, și Reverb
 • Comutatorul Bloom activează un circuit dedicat care revocă senzația și răspunsul amplificatorului
 • Contur în trei direcții pentru modelarea culorii tonale generale
 • Trei opțiuni de Rezonanță a Cabinetului: Vintage, Modern și Deep
 • Opt memorii pentru Setări de Ton pentru stocarea tuturor setărilor amplificatorului și efectelor
 • Power Control pentru obținerea unui ton și răspuns puternic al amplificatorului la volum redus
 • Aplicația Boss Tone Studio actualizată (Windows/macOS) pentru editarea de la distanță de pe un computer sau dispozitiv mobil
 • Descărcați și partajați sunete Katana pe BOSS Tone Exchange
 • Compatibil cu sunete create pe modelele anterioare Katana de clasă de scenă

Conectivitate Versatilă

 • Mufă difuzor 8 ohmi
 • Power Amp In pentru preamplificatoare, modelatoare, și multi-efecte
 • Funcție Stereo Expand pentru conectare cu un al doilea amplificator Katana 
 • Bucla send/return pentru pedale externe
 • Mufă stereo pentru căști, ieșire de linie și ieșire USB cu sunet de cabinet bazat pe IR
 • Înregistrați/redați melodii în software-ul de producție muzicală pe un computer sau dispozitiv mobil* printr-un USB-C®
 • Intrare MIDI pentru comandă de la distanță avansată
 • *Compatibilitatea cu toate dispozitivele și software-ul terților nu este garantată. O actualizare viitoare a firmware-ului va oferi suport generic pentru drivere.

Opțiuni de Expansiune

 • Mufe pentru până la două comutatoare de picior și o pedală de expresie
 • Suportă pedalele GA-FC și GA-FC EX pentru control complet al scenei
 • Adaptor dublu Bluetooth® Audio MIDI (BT-DUAL) opțional pentru redarea audio wireless de pe un dispozitiv mobil și editarea de la distanță din aplicația BTS (iOS/Android)

BOSS Tone Studio

 • Interfață recent actualizată pentru un flux de lucru mai intuitiv             
 • Personalizați efectele integrate cu peste 60 de tipuri premium BOSS
 • Instrumente detaliate de editare a amplificatoarelor și a efectelor, inclusiv controale profunde ale parametrilor, ordinea efectelor și multe altele
 • Personalizați sunetul cabinetului bazat pe IR pentru căști, ieșire de linie și ieșire de înregistrare USB
 • Reglați fin cele trei setări Contour
 • Modelați tonul general cu mai multe EQ-uri
 • Controale ale buclei de efecte, inclusiv poziționarea post amplificator/post reverb și funcționarea în serie/paralel
 • Salvați și organizați seturi live pentru diferite aplicații de redare

Katana Gen 3: Inspirație Dezlănțuită

Având la bază arhitectura noastră avansată de amplificator Tube Logic și puterea reactivă de clasă AB, seria BOSS Katana a devenit un standard pentru chitariștii de pretutindeni de la lansarea sa în 2016. Amplificatoarele Katana întruchipează zeci de ani de cunoștințe de dezvoltare BOSS, oferind un sunet profesionist, inspirat de tuburi, cuplat cu avantaje moderne, cum ar fi efectele integrate, retragerea memoriei cu o singură atingere, personalizarea profundă a sunetului și greutatea redusă. Katana Gen 3 ridică seria cu și mai multă gamă și versatilitate, oferindu-vă o experiență de cântare care merge acolo unde niciun alt amplificator nu poate.

Tonuri Tube Logic Rafinate

Tube Logic recreează circuitele tubului și toate interacțiunile sale complexe la nivel de componentă. Abordarea noastră continuă să evolueze cu rafinamente la cele cinci caractere de amplificare disponibile în modelele anterioare Katana, inclusiv emblematicul tip Brown cu gain ridicat. Noul caracter Pushed pune în evidență îmbunătățirile dinamice interne, cu câștigul sensibil la atingere al unui combo curat. Toate cele șase caractere de amplificatoare includ, de asemenea, o variație selectabilă pentru 12 tonuri distincte. Mergând mai departe, comutatorul Bloom activează un circuit dedicat care introduce o senzație de amplificator total diferită. Sunetul prinde viață cu un atac mai rapid și un răspuns low-end bogat dinamic, două caracteristici greu de realizat simultan.

Sunet “Sweet Spot” la Orice Volum.

După cum știe orice iubitor de amplificatoare cu tuburi, sunetul devine mai bogat, mai plin și mai receptiv pe măsură ce măriți volumul. Din păcate, devine mult prea tare pentru multe situații de cântare. Un atenuator de putere extern este o soluție comună, dar poate introduce artefacte care colorează tonul și senzația amplificatorului. Controlul integrat al puterii din Katana Gen 3 oferă tot ce este mai bun din toate lumi, permițându-vă să modelați inspirația unui amplificator zgomotos, fără niciun efect negativ asupra sunetului. Alături de ieșirea principală a difuzorului extern, există un difuzor integrat de 5 inch pentru confortul de exersare și formarea sunetelor.

Efectele BOSS Faimoase

Katana Gen 3 are cinci categorii de efecte simultane încărcate cu selecții esențiale din biblioteca istorică BOSS. Secțiunile Booster, Mod, FX, Delay și Reverb oferă o calitate îmbunătățită a sunetului, controale directe ale parametrilor și trei variații fiecare pentru acces la 15 efecte unice. BOSS Tone Studio deblochează posibilități suplimentare, permițându-vă să personalizați efectele integrate din 60 de tipuri diferite și să modificați opțiunile profunde care nu sunt disponibile din panoul amplificatorului. Și când este instalat Adaptorul Dublu Bluetooth Audio MIDI opțional, puteți edita wilress sunetele din concert folosind aplicația de editor BTS de pe smartphone-ul dvs.

Modelare de Neegalat a Sunetului

BOSS Tone Studio pentru Katana Gen 3 oferă noi îmbunătățiri vizuale și opțiuni de personalizare grafică care fac crearea tonului dvs. mai rapidă și mai intuitivă. Explorați instrumentele de editare a amplificatoarelor și a efectelor, schimbați ordinea efectelor și modelați sunetul general cu controlul Contour pe trei căi și mai multe EQ-uri. Modelați setări și comportamente la nivel de sistem. Și organizați setări personalizate pentru toate concertele dvs. De asemenea, aveți acces la BOSS Tone Exchange, de unde puteți descărca setări profesionale și puteți partaja sunete cu comunitatea Katana din întreaga lume.

Control Complet al Scenei

Katana Head Gen 3 oferă o serie de instrumente puternice pentru artiștii moderni. Opt memorii Tone Setting vă permit să stocați și să accesați setări complete de amplificator/efect, în timp ce mufele de pe panoul din spate acceptă control cu comutatoare de picior și o pedală de expresie și MIDI. Controlerele de picior GA-FC și GA-FC EX vă extind capacitățile și mai mult, oferind soluții complete de control a scenei pentru Katana Gen 3. Comutați setările de ton, activați/dezactivați efectele, integrați mai multe pedale de expresie și multe altele. Modelul GA-FC EX include, de asemenea, o opțiune de extindere pentru a-ți dubla comutatoarele de picior sau pentru a controla două amplificatoare Katana simultan.

Extindeți-vă Gama

Katana Head Gen 3 se integrează în toate sesiunile dvs. creative. Conectați cu ușurință două amplificatoare prin funcția Stereo Expand*, cu control principal de la amplificatorul principal și efecte stereo cum ar fi chorus, delay și reverb distribuite pe ambele amplificatoare pentru un sunet larg și captivant. Sau conectați-vă la mufa Power Amp In pentru a ocoli preamplificatorul Katana și utilizați secțiunea de putere reactivă de clasă AB pentru a amplifica un modeler sau un preamplificator extern.

*Stereo Expand este suportat pe toate modelele Katana Gen 3 și MkII, cu excepția Katana-50 Gen 3 și Katana-50 MkII.

Conectați-vă

Katana Head Gen 3 include conectivitate pentru a satisface orice nevoie. Conectați căștile pentru a vă exersa în liniște cu sunetul stereo. Trimiteți un semnal către un PA prin mufa Line Out. Și înregistrați în software-ul dvs. muzical preferat pe computere și dispozitive mobile prin USB-C. Toate ieșirile audio au sunet de cabinet bazat pe IR pentru un ton direct excelent, cu trei tipuri Air Feel și două setări ce se pot personaliza în BOSS Tone Studio.

Boss BT-Dual Bluetooth Audio MIDI Dual Adapter; Aduce capabilități fără fir Bluetooth produselor compatibile; extinde posibilitățile CUBE Street II; Conectați-vă smartphone-ul sau tableta fără fir la amplificator și blocați live pe piese de fundal sau redați muzică de fundal între seturi; conexiune la CUBE Street II Editor posibilă; aplicația gratuită oferă acces la funcții avansate, cum ar fi editarea efectelor, monitorizarea stării bateriei, crearea seturilor live; Suportă standarde de comunicații audio Bluetooth și Bluetooth MIDI (BLE-MIDI); Instalare rapidă și ușoară; Puterea furnizată de la produsul gazdă

Specificații Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET
CuloareBlack
SetDa
Tip amplificatorAmplificatoare
Putere100 W
Difuzoare-
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externNu
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa


Produse asemănătoare Boss Katana Head Gen 3 + BT-Dual SET