Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET
 • Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET
 • Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET
 • Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET
 • Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET
 • Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET
2.144.00
Livrare gratuită
Indisponibil momentan
2 ani
Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET

Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET

Set Keyboard Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET

Componente:

Music Creation Keyboard

Dezvăluie-ți Muzicianul Interior

Un instrument puternic și distractiv cu o interfață prietenoasă cu utilizatorul, sunete Roland ZEN-Core, funcții de acompaniament automat, înregistrare integrate și multe altele.

Aveți o pasiune pentru muzică? GO:KEYS 3 facilitează trecerea de la a fi un fan la un creator de muzică activ. Această claviatură modernă distractivă dezvăluie o nouă abordare simplă pentru a crea muzică, încurajându-vă să explorați sunete și idei în acest moment—nu este necesară experiența anterioară. Doar porniți, apăsați câteva butoane și lăsați-vă imaginația să curgă. Și pe măsură ce abilitățile vi se dezvoltă, funcțiile mai profunde vă permit să călătoriți cât de departe vă duce ambiția.

Cu GO:KEYS 3 sub degete, aveți tot ce este necesar pentru a vă transforma visele muzicale în realitate.

Repere

 • Claviatură cu 61 de clape cu sensibilitate la atingere expresivă
 • Motor ZEN-Core cu peste 1000 de sunete Roland care au influențat muzica modernă timp de cinci decenii
 • Acompaniament automat cu peste 200 de stiluri muzicale încorporate
 • Sequencer de acorduri cu funcții de editare de utilizator și peste 300 de preseturi gata de cântat
 • Cântă oriunde cu difuzoare stereo încorporate
 • Suport audio/MIDI Bluetooth pentru streaming de muzică și crearea de melodii
 • Conectivitate USB audio/interfață MIDI pentru lucrul cu software de producție muzicală pe computere și dispozitive mobile
 • Mufa PEDAL HOLD
 • Memorie USB/port WC-1 pentru salvare de rezervă, redare fișiere audio și adaptorul WC-1 pentru Roland Cloud Connect
 • Suportul pentru Roland Cloud Connect (opțional) vă permite să răsfoiți, să audiați și să descărcați wireless conținutul Roland Cloud de pe smartphone-ul dvs.

Creativitatea Începe Aici : Învățarea muzicii nu trebuie să fie dificilă. GO:KEYS 3 invită la explorare la fiecare pas, îndemnând vocea ta creativă interioară să iasă la iveală. Interfața prietenoasă și interactivă stimulează descoperirea și momentele muzicale spontane, chiar dacă nu ai mai cântat niciodată la un instrument.

Motivația Sonoră : După cum vă vor spune mulți compozitori de top, interpretarea unei note cu un sunet inspirator este adesea tot ceea ce este nevoie pentru a aprinde o idee completă. GO:KEYS 3 include peste 1000 de sunete din biblioteca istorică Roland, care a motivat artiști de muzică de top din fiecare gen de peste 50 de ani. Călătorește printr-un univers de posibilități cu claviatura expresivă de 61 de clape, de la piane acustice și instrumente orchestrale până la sintetizatoare moderne, chitare, tobe și nu numai.

Magie Melodică: Odată ce găsești un sunet care te energizează, experimentează prin crearea de melodii și arpegii pe suport muzical automat. GO:KEYS 3 este plin de progresii de acorduri gata făcute în diferite stiluri, toate cu sunetul captivant al unei înregistrări terminate. De asemenea, este posibil să îți creezi propriile secvențe de acorduri și poți găsi cu ușurință progresiile pentru melodiile preferate online sau cu aplicații dedicate.

Mixează și Potrivește: Ca loop-uri de progresie a acordurilor, descoperă propriul stil de interpretare remixând sunete. Schimbă lucrurile cu patru varații. Introdu și scoate părți, inclusiv tobe, bas și acorduri de suport. Schimbă instrumentele pentru o atmosferă diferită. Și creează energie dinamică procesând întregul sunet cu filtrare, tonuri lo-fi, beat slicing și alte efecte de performanță atrăgătoare

Condu Trupa: După ce ai stăpânit progresiile de acorduri, mergi și mai departe, regândind o trupă de muzicieni virtuali. GO:KEYS 3 oferă o selecție largă de acompaniamente dinamice controlate de unul sau două degete de la mâna stângă. Improvizează melodii și solo-uri cu mâna dreaptă, în timp ce trupa susține fiecare mișcare. Apoi împletește texturi mai sofisticate cu acorduri complete din stânga pe măsură ce tehnica ta crește

Înregistrează și Partajează: În orice moment, poți captura instantaneu ceea ce faci cu GO:KEYS 3 și să reasculți. Analizează-ți și perfecționează-ți ideile. Împarte progresul cu familia și prietenii. Sau împărtășește-ți abilitățile lumii pe rețelele sociale.

Partenerul Compact de Muzică: Cu designul său portabil, all-in-one, puteți ridica GO:KEYS 3 și te poți bucura de muzică oriunde în spațiul tău de locuit. Sistemul de sunet stereo încorporat oferă un sunet bogat și satisfăcător, în timp ce suportul pentru alimentarea cu baterii AA face configurarea rapidă și ușoară. Și când dorești să cânți în privat, conectează căștile sau earbuds-urile pentru a te bucura de GO:KEYS 3 fără a-i deranja pe alții.

Transmite Melodii și Creează cu Software pentru Muzică: Ascultarea muzicii tale preferate este o modalitate excelentă de a inspira următoarea sesiune de creație. Redă melodii din biblioteca ta de muzică prin Bluetooth sau memorie USB și improvizează cu acompaniament. Apoi, utilizează funcția de anulare centrală pentru a elimina vocea și a le cânta singur. GO:KEYS 3 acceptă, de asemenea, Bluetooth MIDI și audio/MIDI prin USB, deschizând ușa către posibilități creative suplimentare cu aplicații muzicale pe un computer sau dispozitiv mobil.

Extinde-ți Repertoriul în Roland Cloud: Vrei mai multă inspirație? În Roland Cloud, există o selecție din ce în ce mai mare de sunete premium și noi stiluri de aranjare interesante de explorat. GO:KEYS 3 acceptă și Roland Cloud Connect, un adaptor wireless opțional care îți permite să răsfoiești, să audiezi și să descarci conținutul Roland Cloud de pe smartphone-ul tău.

Dezvoltați Abilitățile cu Melodics™: Când ești gata să faci următorul pas în călătoria ta muzicală, Melodics Essentials pentru Roland este partenerul perfect pentru a extinde experiența GO:KEYS. Disponibilă în Roland Cloud la un preț redus exclusiv, această aplicație cu flux liber de la Melodics face ca învățarea să fie distractivă și captivantă, cu o abordare vizuală unică a educației muzicale.

Faceți Cunoștință cu Familia: GO:KEYS 5 oferă toate funcțiile GO:KEYS 3, plus instrumente suplimentare pentru a vă duce ambițiile creative și mai departe. Există un sistem de sunet mai puternic integrat, o intrare pentru microfon cu efecte vocale și conectivitate îmbunătățită pentru interfața cu echipamente muzicale și sisteme de sunet externe.

Specificații Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET
SetDa
Categorie ClaviaturiIncepator
Difuzoare12 x 6 cm (4-3/4 x 2-3/8 inch) x 2
Dimensiuni950 x 286 x 87mm
Greutate4.5 kg
Conexiune pedalaDa
DisplayLCD
PedaleDa
Alimentare prin220V Direct , Alimentator
EfecteDa
Intrare microfonNu
StativNu
Tip clapeOrga Keyboard
Iesire castiDa
USBDa
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
CuloareTurquoise
Numar clape61
Polifonie-
RitmuriNu
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDIDa


Produse asemănătoare Roland GO:KEYS 3 Turquoise Music Rest SET