1. Prima pagina
 2. »
 3. Microfoane
 4. »
 5. Microfoane Fara Fir
 6. »
 7. Wireless Instrumente
 8. »
 9. Wireless Instrumente Audio Technica
 10. »
 11. Set microfon fara fir Audio Technica System 10 ATW 1101 cu ATM 350cw
Set microfon fara fir Audio Technica System 10 ATW 1101 cu ATM 350cw

Set microfon fara fir Audio Technica System 10 ATW 1101 cu ATM 350cw

System 10 ATW 1101 cu ATM 350CW
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi 2305.00 lei
Discount 15.00 lei
2290.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 190.83 Lei / lună


Distribuie pe

Componente:

Audio-Technica System 10 este un sistem wireless, de inalta fidelitate, construit pentru a oferi muzicienilor si prezentatorilor operare avansata pe 24 de biți, instalare usoara si un sunet clar, natural. Design-ul modern permite stivuirea mai multor unitați; fiecare configurație include un receiver mono ATW-R1100 și un microfon cardioid dinamic de mana ATW-T1001ATW-R1100 este un receiver digital cu control pentru volum si indicatoare luminoase pentru AF Peak si Pair.

System 10 monitorizeaza constant activitatea din banda 2.4GHz, complet protejat de interferentele TV/4G. Se ajusteaza automat spre cel mai bun semnal, in caz de intereferenta cu routerele WLAN, dispozitivele Bluetooth sau alte microfoane HF. 

System 10 isi schimba automat frecventa. System 10 monitorizeaza continuu frecventele existente si va face schimbarea, daca este necesar. Intotdeauna exista cel putin 2 frecvente gata de folosire în sistem, iar utilizatorul nu trebuie să intervina manual.

System 10 ofera comunicare clara prin asigurararea a trei nivele de diversitate: frecventa, timp și spațiu. 

 • Diversitatea in frecvență trimite semnalul pe două frecvente alocate dinamic, pentru comunicare fara interferente. 
 • Diversitatea în timp trimite semnalul pe mai multe tronsoane in timp pentru a maximiza imunitatea la interferente pe mai multe cai. 
 • Diversitatea in spatiu foloseste doua antene pe fiecare transmitator si receiver pentru a maximiza integritatea semnalului. 

Audio Technica ATM350cW este un microfon cu condensator clip-on, de tip cardioid, care poate fi utilizat pentru diverse instrumente de suflat, pian, contrabas, tobe si vioara. Are un profil redus pentru o vizibilitate cat mai redusa si cu ajutorul sistemului de prindere UniMount® AT8418 sau sistemul de prindere pentru vioară AT8468, sistemul unic de prindere pe vioara intre coada si pragus, se monteaza usor în pozitia dorita, chiar si în spatii mai greu accesibile. 

Caracteristica polara de tip cardioid a microfonului izoleaza sunetul emis de instrument, prin reducerea transmisiei laterale si din spate. Cablul de 1.4 m, cu conectorul HRS cu 4 pini, se potrivește pe toate sistemele wireless UniPak™ de la Audio-Technica. Microfonul se poate transforma într-un microfon cu fir prin simpla conectare la un modul de phantom power AT8539 (se achizitioneaza separat). În acest fel se obtine un ATM350cW echipat cu o iesire clasica XLRM cu 3 pini.Capsula microfoncondensator
Caracteristica polaraCardioid
Conexiune microfoncu fir
Frecventa-
Frecvente comutabileNu
GooseneckNu
IntrerupatorDa
Microfoane Radio si TvNu
ModularNu
Mufa HRS Da
Mufa jack 6.3 mmNu
Mufa XLR miniDa
Mufa XLR normalNu
PentruInstrumente de suflat
PentruInstrumente cu coarde
Sistem microfonDa
Tip microfonsistem wireless
Tip microfoncu diafragma mica
WirelessDa