Fender MonoNeon Pick Tin

Fender
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Fender MonoNeon Pick Tin
  • Fender MonoNeon Pick Tin
  • Fender MonoNeon Pick Tin
  • Fender MonoNeon Pick Tin
  • Fender MonoNeon Pick Tin
54.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Set Pene Fender MonoNeon Pick Tin
  • Grosime Medium
  • Culoare Multi

Fender MonoNeon Pick Tin

Set Pene Fender MonoNeon Pick Tin

Căutați setul perfect de pene pentru a vă îmbunătăți sunetul chitarei?
Atunci, setul de pene Fender MonoNeon Pick Tin este alegerea potrivită pentru dvs! Conceput de Fender, acest set de pene oferă o calitate superioară și un sunet excelent pentru toate nevoile dumneavoastră muzicale. Fie că sunteți începător sau profesionist, aceste pene vă vor ajuta să vă exprimați creativitatea și să obțineți performanțe remarcabile pe chitară.

Setul este livrat într-o cutie eleganta, iar grosimea medium a penelor este perfectă pentru o varietate de stiluri de chitară. Cu aceste pene, puteți obține un sunet clar, distinct și controlat, indiferent de genul muzical pe care îl abordați.

Penele Fender MonoNeon Pick Tin sunt disponibile într-o culoare multi, inspirată de artistul / tema MonoNeon. Această paletă cromatică vibrantă vă permite să vă exprimați individualitatea și să adăugați un touch unic look-ului dvs muzical.

Fabricate din celuloid de înaltă calitate, aceste pene sunt durabile și rezistente. Cu o cantitate de 6 pene în pachet, veți avea suficiente opțiuni pentru orice situație.

Produsul este fabricat în Canada, țara cu o tradiție puternică în producția de instrumente muzicale de calitate. Alegeți acest set de pene Fender MonoNeon Pick Tin și obțineți un sunet deosebit și o experiență muzicală remarcabilă!

Specificații Fender MonoNeon Pick Tin
SetDa
Tip AccesoriiDiverse accesorii pt chitari , Pene


Produse asemănătoare Fender MonoNeon Pick Tin