NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET
 • Roland F-701 White SET

Roland F-701 White SET

F-701 White SET
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi
6570.00 lei
Discount
321.00 lei
6249.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 520.75 Lei / lună

Distribuie pe

Set Pian Digital Roland F-701 White

Componente:

Dacă învățați pianul ca un nou hobby sau doar vreți să reîncepeți să cântați, vreți să alegeți un instrument care să se potrivească stilului dvs. În timp ce unele piane tradiționale pot părea nepotrivite cu mobilier modern, F701 este realizat având în vedere căminul contemporan, oferind un cabinet elegant, subtil și o dimensiune compactă care se potrivește cu ușurință în spații mai mici. Cu toate acestea, în timp ce estetica minimalistă se combină perfect cu decorul dvs. și îmbunătățește subtil aspectul oricărei camere, performanța F701 ca instrument muzical este îndrăzneață și comandantă.

Veți cânta cu o expresivitate mai mare, datorită generatorului de sunet dinamic SuperNATURAL al Roland și a claviaturii standard PHA-4 care răspunde la cea mai mică atingere. Iar casa vds. va fi plină de un sunet de pian frumos, datorită puternicului sistem de boxe duble. Pentru o concentrare totală în timpul repetițiilor, scufundați-vă în efectul Headphones 3D Ambience pentru un câmp sonor captivant care vă încurajează să vă pierdeți în muzică. Veți exersa mai des și veți învăța și mai repede, folosind audio Bluetooth integrat și MIDI pentru a explora totul, de la lecții video YouTube la aplicații dedicate de muzică.

Deschideți capacul, selectați un sunet care să se potrivească stării dvs. de spirit și experimentați F701: un pian complet modern, care arată - și se simte - la fel de bun pe cât sună.

 

Expresivitate bogată din tehnologia SuperNATURAL Piano de la Roland

Toată senzația și atingerea unui pian acustic cu claviatura standard PHA-4
Design minimalist și dimensiuni compacte, care se potrivește discret în orice cameră
Headphones 3D Ambience pentru o experiență de interpretare impecabilă și realistă atunci când se exersează cu căști
Afișaj intuitiv cu pictograme ușor de utilizat
Conectați-vă la smartphone prin audio Bluetooth și cântați acompaniați de melodiile preferate
Compatibil cu aplicația Roland Piano Every Day, care vă încurajează pianiștii care învață să exerseze cât mai des
Include bancă reglabilă pe înălțime BNC-05 (în funcție de regiune)
Disponibil în finisaje negru, alb și stejar alb

 

Ton și senzație care reacționează la atingerea dvs.

Cu aclamatul generator de sunet SuperNATURAL de la Roland în inima sa, F701 reproduce fidel fiecare parte a personalității dvs. muzicale, de la cel mai îndrăzneț fortissimo la cel mai delicat pianissimo. Se adaugă impresiei unui pian acustic claviatura PHA-4 Standard, cu acțiune cu ciocănele, escapement și clape albe de culoarea fildeșului, care se simt cu totul autentice, până la „click-ul” distinctiv atunci când fiecare este apăsată.

 

Utilizare simplificată pentru o experiență de interpretare inspirată.

Cu comenzi intuitive și un afișaj ușor de citit, bazat pe pictograme, F701 este ușor de utilizat și inspirator pentru cântat. Renunțați la manualul de instrucțiuni și începeți să explorați peste 300 de melodii pentru acompaniament integrate, metronomul pentru exersări ușoare și o funcție de înregistrare care vă permite să vă evaluați interpretarea ascultând ceea ce tocmai ați cântat.

 

Design minimalist al cabinetului care completează casa dvs.

Simplu, îngust și subtil, F701 se potrivește perfect cu decorul casei dvs., cu colțuri rotunjite și un capac de pian integrat care se deschide ușor pentru a dezvălui clapele. Chiar și partea din spate a fost luată în considerare, cu conexiuni spate bine aranjate, care permit pianului să se îndrepte în orice direcție fără cabluri inestetice. Și cu trei opțiuni de culoare, este ușor să găsiți potrivirea perfectă pentru camera dvs.: negru standard, alb curat sau stejar alb, cu fibre de lemn simulate elegant.

 

Exersare mai productivă cu aplicații și Bluetooth.

Cu accent pe învățare și conectivitate Bluetooth, F701 vă face sesiunile de exersare distractive și extrem de productive. Bluetooth audio vă permite să vă conectați smartphone-ul și să transmiteți muzică prin difuzoarele pianului și să cântați, în timp ce Bluetooth MIDI facilitează accesul la platforme de învățare online precum Skoove și altele. Sau încercați aplicația Roland’s Piano Every Day, cu programul său One Week Master, care vă ajută să învățați o piesă muzicală nouă într-o săptămână, completată cu înregistrarea automată a spectacolelor dvs. pentru a verifica cum avansați.


Specificații
SetDa
Tip clapeSet Piane Digitale , Pian digital
Greutate36 kg
DisplayOled
EfecteAmbience, Brilliance , Da
StativDa
Difuzoare2 x 12W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloareWhite
Numar clape88
Polifonie256
RecorderDa
MetronomDa
MIDIDa
Navigare inteligentă