NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET
 • Roland FP 60X White Home SET

Roland FP 60X White Home SET

FP 60X White Home SET
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi
6276.00 lei
Discount
97.00 lei
6179.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 514.92 Lei / lună

Distribuie pe

Set Pian Digital Roland FP 60X White Home

Componente:

Următorul pas al pianelor portabile, cu sunete îmbunătățite, difuzoare puternice și efecte de ambianță bogate.

Dacă căutați performanțe profesionale fără prețul de vârf aferent, FP-60X este pentru dvs. Modelul de nivel mediu din seria FP-X este un instrument compact și elegant care îmbunătățește orice spațiu de locuit, susținut de o serie de caracteristici care vor satisface interpreții experimentați. În centrul modelului FP-60X se află pianul SuperNATURAL Roland și claviatura dinamică cu 88 de clape PHA-4 Standard, împreună cu o selecție de piane acustice expresive și opțiuni de personalizare profundă prin Piano Designer. Există, de asemenea, o gamă largă de sunete organizate pentru explorarea altor stiluri de muzică, plus efecte de ambianță care funcționează cu modelele de pian SuperNATURAL pentru un realism uimitor, un sistem de sunet stereo puternic și căști captivante 3D Ambience pentru sesiuni private de interpretare.

 

Generator de sunet SuperNATURAL Piano pentru o expresie bogată, de la pianissimo la fortissimo

Sunete integrate special pregătite pentru fiecare gen muzical, inclusiv piane electrice, organe, corzi și sintetizatoare
Funcția Onboard Piano Designer oferă o personalizare profundă a tonului pianului
Claviatură standard PHA-4 pentru o senzație de atingere autentică de pian acustic
Sistemul de boxe stereo de 26 wați încorporat oferă un sunet profund și bogat
Funcția Headphones 3D Ambience pentru sunet natural în timpul sesiunilor private de interpretare
Aspect modern atractiv bazat pe designul premiat al generației anterioare seriei FP
Conectivitate audio și MIDI prin Bluetooth și USB
Mufe duble pentru căști pentru interpretări unul lângă celălalt și interacțiunea profesor/elev
Intrare microfon și efecte de voce
Suporturi opționale și unități cu trei pedale disponibile pentru o configurație verticală (KSC-72, KPD-90) sau pentru utilizare portabilă (KS-20X, RPU-3)
Disponibil în negru sau alb

 

Găsiți-vă sunetul cu SuperNATURAL și Piano Designer.

FP-60X folosește aclamatul pian SuperNATURAL de la Roland pentru a surprinde fiecare nuanță a stilului dvs. de interpretare, de la pianissimo subtil până la puternicul fortissimo. Mergând mai departe, puteți să vă sculptați și să vă personalizați profund sunetul, ajustând tonurile joase, medii și ridicate prin intermediul panoului egalizatorului și folosind Piano Designer de la bord pentru a regla tonul fiecărei note individuale. FP-60X introduce, de asemenea, funcția My Stage, care reunește tonuri de pian special selectate și tipuri de ambianță pentru a oferi experiența captivantă a cântării în locații variind de la studiouri de practică intimă până la săli de concerte atmosferice.

 

Claviatură dinamică PHA-4 standard, care se comportă ca un grand acustic.

Un pian portabil ar trebui să sune frumos, iar FP-60X nu dezamăgește. Claviatura PHA-4 Standard pune acțiunea ciocănelelor și escapementul unui instrument acustic de calitate sub degetele dvs., chiar până la senzația subtilă de „click” pe măsură ce fiecare clapă este apăsată. O gamă completă de 88 de clape cu senzație de fildeș vă permit să compuneți fără limite și să cântați cele mai exigente piese muzicale, cu generatorul de sunet expresiv SuperNATURAL care scoate la iveală până la ultimul detaliu.

 

Cântați sau exersați cu difuzoare puternice și Headphones 3D Ambience.

FP-60X este conceput pentru a susține atât exersarea solo, cât și interpretarea. Dacă aveți un concert într-un loc mic, veți simți puterea sistemului de boxe stereo proiectat la comandă, oferindu-vă o expresie comandantă pe întreaga gamă de sunete a pianului. Și când exersați singur, funcția Căști 3D Ambience vă permite să vă pierdeți într-un câmp sonor captivant, care simte că muzica vine din inima instrumentului, nu din căști.

 

Compact și gata de extindere.

În timp ce un pian de dimensiuni mari înseamnă de obicei o cameră dedicată muzicii, FP-60X extrem de portabil este ușor de mutat sau depozitat în funcție de starea dvs. de spirit. Acest instrument versatil poate fi, de asemenea, extins pentru interpretări live și tehnici de interpretare tradiționale cu opțiuni disponibile, cum ar fi standurile KSC-72 și KS-20X și unitățile cu trei pedale KPD-90 și RPU-3. Și pentru că un pian ar trebui să arate pe cât de bine sună, FP-60X are același stil modern care a câștigat mai multe premii internaționale de design pentru predecesorul său din seria FP.

 

Extindeți-vă muzica cu Bluetooth, USB și multe altele.

FP-60X deschide o lume de posibilități cu caracteristicile sale moderne avansate. Cu sunetul Bluetooth și un smartphone, puteți juca împreună cu muzica transmisă prin difuzoarele puternice ale pianului sau puteți lucra la tehnica dvs. cu lecții de pian online. Și cu Bluetooth MIDI, vă puteți conecta cu aplicații distractive de compoziție muzicală precum Zenbeats de la Roland sau GarageBand de la Apple. Dacă vă place să cântați cu vocea, conectați un microfon, adăugați efecte și amplificați vocea prin difuzoare și înregistrați-le împreună cu pianul dvs., folosind recorderul încorporat. FP-60X dispune chiar de conectivitate USB audio/MIDI, permițându-vă să vă conectați cu computerele și să înregistrați piese în software-ul profesional de producție muzicală.


Specificații
SetDa
Tip clapeSet Piane Digitale , Pian digital
Clape DinamiceDa
Greutate23.6 kg
Conexiune pedalaDa
DisplayLCD
EfecteAmbience, EQ, Rotary speaker, Modulation speed
Intrare microfonDa
StativDa
Difuzoare2 x 13W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloareBlack
Numar clape88
Polifonie256
RecorderDa
MetronomDa
MIDIDa
Navigare inteligentă
Produse asemănătoare cu Roland FP 60X White Home SET