Set Pian Digital Yamaha NP 32 SET 1

Set Pian Digital Yamaha NP 32 SET 1

NP 32 SET
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi 1574.00 lei
Discount 55.00 lei
1519.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 126.58 Lei / lună


Distribuie pe

Componente:

Yamaha NP 32

  • Ton uimitor într-un instrument compact și ușor— seria de piane digitale portabile Piaggero NP reprezintă îmbinarea ideală dintre eleganță și simplitate. Create în jurul elementelor esențiale ce permit concentrarea asupra interpretării, pianele digitale ale seriei NP se concentrează asupra inspirației și plăcerii de a interpreta la pian, având tonul pur al unuia dintre cele mai rafinate piane de concert pe care le-a construit vreodată Yamaha.
  • Silueta compactă, elegantă a seriei Piaggero NP va atrage cu siguranță toate privirile și va produce o impresie plăcută, de durată. Are design simplificat, practic, având doar câteva butoane și o claviatură la alegere cu 61 sau76 de clape. Aceste instrumente stilizate de dimensiuni reduse sunt capabile să interpreteze chiar din prima zi. Puteți alege finisajul, culorile disponibile sunt alb sau negru, în funcție de preferință și ambianță.
  • Încă de la prima notă, Piaggero vă va uimi prin dimensiunea sa compactă și vocile de înaltă calitate, de la tonurile frumoase, bogate eșantionate de la unul dintre cele mai rafinate piane de concert Yamaha, la vocea suavă a pianului electric, dar și a altor voci deosebite cu care este plăcut să interpretezi.NP-32 are claviatură “Graded Soft Touch” - clapele din registrul bass oferă o senzație mai grea la apăsarea clapelor, iar cele din registrul înalt o senzație mai ușoară la apăsarea clapelor. Este incredibil de naturală și expresivă și poate fi transportată oriunde.
  • Cu Piaggero puteți exersa și interpreta mult mai mult—poate prietenii vă vor solicita să interpretați la petreceri! Deoarece are dimensiuni reduse poate fi ușor de transportat cu o singură mână și poate fi alimentat cu baterii, îl puteți lua oriunde doriți și să îl instalați.
  • Yamaha oferă o gamă de aplicații Digital Piano Controller, Metronome și NoteStar ce pot fi utilizate cu seria Piaggero. Puteți conecta dispozitivul iOS  la terminalul USB TO HOST  de pe instrumentul Piaggero, sau wireless prin UD-BT01 opțional, pentru operare facilă și funcții performante.dispozitivul iOS nu este inclus.necesită Lightning Camera Adaptor (se vinde separat)disponibil doar în anumite zonePentru mai multe informații, vă rugăm consultați UD-BT01
  • Butonul Record oferă înregistrare facilă one-touch a sesiunilor de exersare, performanțelor, sau a compozițiilor originale, astfel le puteți reda și asculta, sau să le partajați cu prietenii și familia.


Alimentare prinBaterii , Alimentator
Clape DinamiceNu
Clape gradateNu
Conexiune pedalaSustain
CuloareNegru
Difuzoare2 x 6W
Dimensiuni1244 x 105 x 259 mm
DisplayNu
Efecte4xReverb
EgalizatorNu
Greutate5.7 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonNu
Memorie internaNu
MetronomDa
MIDINu
Numar clape76
PedaleSustain
Polifonie64
RecorderDa
RitmuriNu
Rotary ControlNu
SetDa
Silent SystemNu
StativDa
Tip clapeSet Piane Digitale
USBDa