Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
  • Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
1.001.00
971.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani
Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag

Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag

Set Sintetizator Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag

Componente:

Tweak Synthesizer Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth

Descoperiți o nouă lume a sunetului cu S-1 Tweak Synthesizer, un sintetizator polifonic micro puternic inspirat de legendarul Roland SH-101. Improvizați cu basurile captivante și lead-urile expresive pe care le-ați iubit de ani de zile. Apoi lansați-vă muzica într-un teritoriu neexplorat, cu manipulare futuristă a wave-urilor, secvențiere integrată și funcții unice de interpretare concepute pentru creatorii moderni. Cu controalele sale practice inspiratoare și fluxul de lucru intuitiv, puternicul S-1 oferă o experiență distractivă și satisfăcătoare atât pentru începători, cât și pentru aventurierii serioși în sintetizatoare.

Specificații Standard

Polysynth ultraportabil inspirat de legendarul SH-101

Sunet autentic SH-101 condus de tehnologia evolutivă Roland Analog Circuit Behavior (ACB)

Creați tonuri cu totul noi cu instrumente puternice pentru desenarea oscilatorului, decuparea oscilatorului și instrumentele riser

Moduri mono, poli, unison și acorduri și polifonie cu patru voci

Osicilatoare square, sawtooth, sub, și noise

Panou cu comenzi accesibile familiare pentru sintetizator pentru modelarea instantanee a sunetului și ajustări ale interpretării live

Claviatură integrată cu interval de două octave

Sequencer în 64 de pași și 64 de pattern-uri pentru crearea de melodii instant

Instrumente avansate de programare, inclusiv înregistrarea mișcării, probabilitatea, subpasul, ultimul pas și velocitate

Arpegiator ușor de utilizat, cu opt tipuri de fraze

Funcția D-Motion pentru controlul pitch-ului, modulației și alți parametri prin mișcarea fizică a S-1

Colorați și procesați sunetele cu o varietate de efecte de delay, reverb și chorus

Conectivitate cuprinzătoare cu I/O audio, MIDI și sincronizare plus AIRA Link

Interfață audio/MIDI USB-C compatibilă cu clasa — nu sunt necesare drivere

Baterie litiu-ion cu până la 4,5 ore de funcționare per încărcare

Construcție robustă și paduri de cauciuc de înaltă calitate

Conectați-vă la alte unități AIRA Compact și dispozitive MIDI standard cu cabluri MIDI BOSS TRS opționale

S-1 îmbină spiritul retro și capabilitățile avansate într-o dimensiune de buzunar pe care îl puteți lua oriunde. Tehnologia noastră evolutivă Analog Circuit Behavior (ACB) oferă tonul și răspunsul autentic ale SH-101, un sintetizator monofonic iconic din anii '80 iubit pentru sunetul său caracter și panoul simplu, cu acces direct. Extinzând designul originalului cu polifonie cu patru voci și o serie de caracteristici inovatoare pentru crearea de muzică de nivel următor, S-1 facilitează muzicienilor de la orice nivel să exploreze puterea sintezei printr-o interfață prietenoasă și necomplicată.

PARADISUL MODELATORILOR DE TON

Încărcat cu comenzi tactile expresive, S-1 este un design de sunet și o putere de performanță în miniatură. Creați tonuri generoase cu secțiuni de oscilator, anvelopă, filtru și LFO. Scufundați-vă în instrumente de design mai profunde cu apăsări rapide de butoane combinate. Reglați efectele folosind butoanele dedicate. Și cu 26 de pad-uri multifuncționale, ai acces la o claviatură cu o gamă de două octave în plus, o interfață de secvențiere în pași și o multitudine de opțiuni creative pentru a stârni idei noi.

SECVENȚIERE INSPIRATĂ.

Creați muzică captivantă în câteva momente cu sequencer-ul în 64 de pași și 64 de modele S-1. Înregistrați live cu claviatura integrată sau comutați în modul pas pentru introducerea și editarea detaliată a notei. Utilizați înregistrarea mișcării pentru a anima pattern-uri cu ajustări de control al panoului sau pentru a seta valorile parametrilor pentru pași individuali. Apoi explorați setările de probabilitate pentru randomizare, pașii secundari pentru ritmuri de tragere rapidă și alte caracteristici precum viteza, shuffle, portamento și multe altele pentru a vă aduce muzica la viață.

LOC DE JOACĂ PENTRU INTERPRETĂRI.

S-1 este plin de funcții pentru a inspira interpretări dinamice. Angajați-vă fizic cu D-Motion pentru a crea modificări de sunet convingătoare, pur și simplu mișcând sintetizatorul. Accesați arpegiatorul pentru momente muzicale în cascadă. Declanșați funcția Step Loop pentru tranziții live și improvizații ritmice din mers. Și transpuneți pattern-urile cu doar câteva atingeri rapide pentru a adăuga instantaneu bogăție armonică improvizațiilor voastre.

VERSATILITATE NELIMITATĂ.

S-1 are toată conectivitatea de care aveți nevoie pentru a vă sincroniza cu lumea muzicală. Conectați-vă cu alte Compacte AIRA, cum ar fi T-8 Beat Machine, J-6 Chord Synthesizer și E-4 Voice Tweaker pentru a crea o imesitate creativă portabilă. Conectați cu DAW-uri din computer și aplicații muzicale mobile prin USB-C. Sau utilizați S-1 și I/O-ul său MIDI ca modul de sunet autonom într-o platformă de interpretare mai mare.

PESTE TOT
DEODATĂ.

S-1 este gata să ofere inspirație instantanee oricând și oriunde. Bateria litiu-ion oferă până la 4,5 ore de funcționare per încărcare, în timp ce construcția robustă Roland vă vor susține ani de călătorii muzicale.

Specificații Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag
Clape Dinamice-
CuloareBlack
DisplayDa
MIDIDa
PedaleNu
RitmuriDa
StativNu
Tip clape-


Produse asemănătoare cu Roland AIRA Compact S-1 Tweak Synth with Bag