NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland VAD 507 KIT
  • Roland VAD 507 KIT
  • Roland VAD 507 KIT
  • Roland VAD 507 KIT
  • Roland VAD 507 KIT

Roland VAD 507 KIT

Set Toba Electronica VAD507 KIT

Disponibil în câteva luni
23090.00
1924.17
2 ani

Set Toba Electronica Roland VAD 507 KIT

Oferă prezența impunătoare a unui set de tobe acustice complete pe scenă - cu confortul și controlul tobelor electronice. Acest set premium din cinci piese are cochilii din lemn cu adâncime și diametru complet, acoperite cu învelișuri atractive și montate pe suporturi cromate cu dublu braț. Tehnologia avansată a senzorilor digitali de la Roland și modulul de tobe dinamic TD-27 oferă sunetul și răspunsul care se potrivesc, cu fiecare lovitură, notă fantomă, rostogolire și umflare exprimate în detalii incredibile.

Kit cu design acustic V-Drums din cinci piese, cu carcase din lemn de dimensiune completă și suporturi cromate îmbunătățite cu două brațe
Modul de sunet TD-27 actualizat cu caracteristici îmbunătățite și modelare avansată a sunetului prismatic derivate de la TD-50X
Snare digital PD-140DS de 14 inchi, hi-hat digital VH-14D de 12 inchi și cinel digital de ride CY-18DR de 18 inchi cu declanșare cu mai mulți senzori de înaltă rezoluție pentru o dinamică de neegalat și o detectare precisă a poziției
Tom rack PDA100-MS de 10 inchi, Tom rack PDA120-MS de 12 inchi, tom de podea PDA140F-MS de 14 inchi și kick KD-200-MS de 20 inchi cu hardware cromat personalizat și înveliș Midnight Sparkle
Pad-uri suplimentare pentru cinel includ CY-14C-T de 14 inchi și CY-16R-T de 16 inchi
Cântă în spații sonore inspiratoare cu tehnologia PureAcoustic Ambience
Interfață practică pentru selecția și editarea rapidă și ușoară a sunetului
Importați-vă propriile mostre WAV printr-un card SD
Ieșire de mixare stereo și două ieșiri atribuibile pentru trimiterea de sunete individuale de tobe către un mixer PA
Interfață audio USB integrată cu 28 de canale pentru producția profesională de muzică pe computer
Trei intrări de declanșare auxiliare pentru extinderea ușoară a kit-ului
Bluetooth la bord pentru studiul la tobe cu muzică de pe un smartphone sau laptop
Instrumente de practică încorporate pentru dezvoltarea abilităților la tobe

Experiența originală de design acustic V-Drums de dimensiune completă

Oferă prezența impunătoare a unui set de tobe acustice complete pe scenă - cu confortul și controlul tobelor electronice. Acest set premium din cinci piese are cochilii din lemn cu adâncime și diametru complet, acoperite cu învelișuri atractive și montate pe suporturi cromate cu dublu braț. Tehnologia avansată a senzorilor digitali de la Roland și modulul de tobe dinamic TD-27 oferă sunetul și răspunsul care se potrivesc, cu fiecare lovitură, notă fantomă, rostogolire și umflare exprimate în detalii incredibile. Bazându-se pe modelul anterior VAD506, VAD507 adaugă un hi-hat digital pentru o expresie și mai mare, plus suporturi de cinel rezistente moștenite de la nava emblematică VAD706. Modulul TD-27 a fost, de asemenea, actualizat, oferindu-vă noi kituri și mostre, opțiuni extinse de procesare și multe altele.

O experiență captivantă de tobe acustice

Cu aspectul impresionant, aspectul familiar și capacitatea de redare inspiratoare a unui kit acustic de ultimă generație, VAD507 face ca orice baterist să se simtă instantaneu ca acasă. Există un snare din oțel inoxidabil de 14 inchi, plus tom-uri cu suport de 10 și 12 inchi, un cazan de 14 inch și un kick de 20 inch construit cu carcase de lemn de adâncime completă, adăugând autenticitate și oferind o senzație acustică autentică. O gamă completă de cinele include un V-Hi-Hat de 12 inchi, crash-uri de 14 inchi și 16 inchi (ambele cu profile subțiri și finisaje texturate) și un ride de 18 inchi pentru o redare superioară și un aspect natural pe scenă.

Snare digital, Ride și Hi-Hat

Tehnologia revoluționară a pad-urilor digitale de la Roland este un salt înainte major în tobe electronice, punând o adâncime și o dimensiune de neegalat sub stick-uri. Multi-senzorii de precizie din toba mică, ride și hi-hat funcționează în armonie cu modulul TD-27 pentru a surprinde fiecare nuanță cu o definiție și detalii incredibile. Detectarea fulgerătoare vă permite să cântați toate tehnicile acustice naturale, cum ar fi oprirea cursului cu o atingere cu degetul sau comutarea fără probleme între cap, rimshot și cross stick pe premier. Iar VH-14D duce hi-hat-ul electronic la noi culmi, cu o sensibilitate la atingere de neegalat, variații tonale și rezoluție deschisă/închisă.

Senzația naturală a tobelor acustice

Legendarele capete de plasă cu mai multe straturi de la Roland, reglabile cu tensiune, contribuie în mod semnificativ la senzația de joc autentică, oferindu-vă rebound stick care este personalizabil pentru stilul dvs. de joc. Iar când îngropați ciocănelul pedalei în toba special concepută, mișcați fizic aerul în interiorul carcasei, creând o presiune a aerului și o rezistență care se simte remarcabil ca și cum ar fi o lovitură acustică.

Mergeți mai adânc cu modelarea sunetului prismatic

Derivat de la TD-50X, modulul de sunet TD-27 este plin cu tobe care trăiesc și respiră ca niște instrumente acustice. Începem prin a eșantiona cele mai bune tobe, percuții și cinele - atât vintage, cât și moderne - în studiouri de înregistrări de clasă mondială. Modelarea unică a sunetului Prismatic de la Roland este apoi aplicată mostrelor, aducându-le în viață cu modelarea comportamentală proprie rafinată de-a lungul a două decenii. De fiecare dată când loviți o tobă sau un cinel, nu declanșați pur și simplu un sunet prelungit, ci cântați la un instrument plin de corp, care răspunde în orice fel ca omologul său acustic, punând la dispoziție o gamă sonoră fără precedent.

Modul TD-27: mai multe sunete, mai multă putere

Modulul TD-27 actualizat include 75 de kituri presetate, inclusiv 10 kituri complet noi și versiuni nou îmbunătățite ale celor mai populare trei kituri din versiunea originală. Sunt disponibile mostre noi preîncărcate pentru a fi combinate cu kituri prestabilite sau propriile setări personalizate. Caracteristicile de stratificare au fost extinse, în timp ce opțiunile de compresie paralelă și îmbunătățirile de modelare tranzitorie oferă un control și mai mare al sunetului. Interfața modulului a fost, de asemenea, îmbunătățită pentru a crea sunet mai rapid.

Creați setul de tobe original propriu

Cu tobe acustice, vă faceți propriul sunet schimbând tipurile de capete, ajustând acordarea, aplicând amortizare, ajustând tensiunea firului, schimbând pedala și multe altele. Toate acestea sunt posibile cu modulul TD-27, permițându-vă să creați kituri personalizate pentru orice situație. Doar loviți un pad pentru a-l selecta și utilizați comenzile practice și instrumentele intuitive de editare pentru a obține sunetul așa cum vă place. Editările tale sunt și ele salvate automat, astfel încât să rămâi mereu concentrat pe muzică. Este chiar posibil să vă încărcați propriile mostre și să le suprapuneți cu sunete interne pentru a personaliza și mai mult kiturile.

Suporturi cromate cu dublu braț pentru tobe

VAD507 este echipat cu aceleași suporturi rezistente ca și modelul emblematic VAD706, oferind performanțe de vârf și o senzație acustică autentică. Fețele pentru tom se montează la fel ca tom-urile acustice, astfel încât să se simtă perfect atunci când sunt lovite. Cinelele V subțiri nou dezvoltate se atașează cu o montură pivot specială pentru balansare acustică naturală și senzație de stick. Și fiecare suport este dublu înclinat pentru o stabilitate solidă și ușor de ajustat pentru a se potrivi cu aspectul preferat.

Opțiuni avansate de procesare a sunetului

Utilizați tehnologia PureAcoustic Ambience pentru a crea un câmp sonor incredibil de natural și captivant atunci când cântați. Și mergeți mai adânc ajustând microfoanele de tobe individuale și supraîncărcările stereo, la fel cum ați face cu un kit acustic. Capacitățile avansate de multi-efecte și mixare la bord vă oferă puterea unei console de studio la scară completă, cu procesare tranzitorie, EQ-uri parametrice, compresoare, reverbe, întârzieri și multe altele la comanda dumneavoastră.

Conectivitate puternică pentru scenă și studio

VAD507 oferă un sunet fantastic pentru spectacole live sau înregistrări, datorită unei multitudini de opțiuni de conectivitate. Modulul TD-27 dispune de ieșiri stereo pentru sunetul general al tobei, plus două ieșiri directe pentru trimiterea de sunete kick, snare și alte sunete către o consolă audio pentru mixare independentă. În studio, interfața audio USB încorporată facilitează producția de muzică pe computer, cu până la 28 de canale audio disponibile printr-un singur cablu. MIDI este, de asemenea, acceptat prin USB și I/O dedicat, permițându-vă să vă sincronizați cu alte dispozitive MIDI și să declanșați sunete în software-ul computerului.

Extinderea kitului este ușoară

Cu VAD507, nu ești blocat cu o configurație statică. Folosind cele trei intrări de declanșare auxiliare ale modulului TD-27, este ușor să adăugați pad-uri de tom și cinel pentru a vă consolida arsenalul. Sau puteți opta pentru un impact maxim cu o configurație impunătoare cu dublu-kick. Indiferent la ce te gândești, intrările de declanșare auxiliare sunt poarta de acces către configurația ta ideală a tobelor.

Streaming audio Bluetooth

Bluetooth încorporat vă permite să transmiteți în flux audio wireless de la un telefon sau laptop la modul - ideal pentru jamming cu căști. Redați împreună cu melodii de backing track și trupele dvs. preferate sau amestecați sunetul dintr-un videoclip de lecție de pe YouTube cu kitul. Puteți chiar să vă înregistrați spectacolele – cu sau fără backing – pentru a auzi unde trebuie să înăspriți lucrurile.

Antrenorul personal de tobe la bord

Modul Antrenor vă sprijină sesiunile zilnice de antrenament, complet cu urmărirea progresului, care face ca învățarea să fie eficientă și plină de satisfacții. Jucați-vă prin încălziri, dezvoltați-vă simțul groove-ului, tempo-ului și sincronizarea și chiar lucrați la rezistență, totul cu un scor care vă evidențiază progresul și vă motivează să vă îmbunătățiți tehnica.

Urmăriți-vă progresul rapid cu Melodics pentru V-Drums

Melodics™ pentru V-Drums — o aplicație gratuită pentru macOS și Windows — oferă un set organizat de lecții de tobe pentru a vă dezvolta simțul ritmului, sincronizarea și memoria musculară. Abonații pot accesa conținut premium suplimentar care include peste 70 de lecții, cu mai multe adăugate în fiecare săptămână.

 

 

 

Specificații Roland VAD 507 KIT
MarimiSet
SetDa
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica
Produse asemănătoare cu Roland VAD 507 KIT