Ortega OFSW-L

Ortega
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Ortega OFSW-L
  • Ortega OFSW-L
  • Ortega OFSW-L
55.20
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Shaker mare, lucrat manual
  • Material: cassia, cedru roșu și lemn de tigru
  • Bile din inox de 2-3mm

Ortega OFSW-L

Shaker Ortega OFSW-L

Descoperă noul Shaker Ortega OFSW-L, un produs de înaltă calitate și eficiență. Acest shaker mare este lucrat manual cu atenție și dăruire. Fabricat dintr-o combinație de lemn de cassia, cedru roșu și lemn de tigru, acest shaker aduce un aspect elegant și distinctiv.

Odată cu achiziționarea shaker-ului Ortega OFSW-L, vei primi și bile din inox de 2-3mm special concepute pentru a îmbunătăți amestecul și rezultatele obținute. Aceste bile asigură o agitare uniformă, însoțită de un sunet plăcut și muzical.

Dimensiunile acestui shaker sunt perfecte pentru a fi transportat și utilizat în orice situație. Cu o mărime de 50mm x 26mm x 17mm, acesta se integrează ușor în mâinile tale, oferind o formă ergonomică pentru o experiență placută.

Pentru un plus de confort, shaker-ul Ortega OFSW-L este echipat cu o curea elastică special concepută pentru deget, astfel încât acesta să nu alunece în timpul utilizării. Vei putea crea cele mai bune cocktailuri și băuturi din ingrediente proaspete și să le servești cu mândrie.

Cu o culoare naturală, acest shaker se integrează perfect în orice bucătărie sau bar, adăugând un plus de eleganță și stil. Bucură-te de un instrument esențial pentru prepararea celor mai delicioase băuturi cu Shakerul Ortega OFSW-L!

Specificații Ortega OFSW-L
Tip Tobe/PercutiiShakere


Produse asemănătoare cu Ortega OFSW-L