Roland Gaia 2

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Gaia 2
  • Roland Gaia 2
  • Roland Gaia 2
  • Roland Gaia 2
  • Roland Gaia 2
3.591.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem joi
2 ani

Roland Gaia 2

Sintetizator Roland Gaia 2

Forma Sunetului

Sintetizator avansat cu wavetable și motoare analogice virtuale, flux de lucru intuitiv de proiectare a sunetului, comenzi practice expresive, suport pentru extinderea modelului și multe altele.

GAIA 2 deschide ușa către un univers infinit de creație sonoră inspirată. Înarmat cu un motor hibrid puternic care combină wavetable și sinteza analogică virtuală, puteți învăța rapid elementele de bază înainte de a vă lansa într-un teritoriu sonic neexplorat. Aspectul prietenos al panoului conturează în mod logic fluxul de lucru de sinteză pentru un design rapid al sunetului, în timp ce clapele de dimensiune normală oferă o acționare excepțională atunci când sunteți gata să cântați. Și cu sequencerul și Motional Pad, este ușor să generați sunete complexe și fraze pline de mișcare dinamică și să le modificați din mers. Descoperiți forma sunetului cu GAIA 2 și aduceți la viață toate viziunile voastre muzicale.

Specificații Standard

Sintetizator Roland puternic cu capabilități sonore avansate

Aspectul intuitiv al panoului și fluxul de lucru practic facilitează învățarea sintezei și a designului de sunet

Motor de sunet hibrid nou dezvoltat, cu un oscilator wavetable și două oscilatoare analogice virtuale

Panou atractiv din aluminiu umplut cu butoane și slidere de înaltă calitate

Rute de modulație asignabile liber pentru crearea rapidă a sunetului

Motional Pad pentru a adăuga mișcare și expresie în timp real sunetelor

Sequencer cu opțiuni de înregistrare în timp real și în pas 

Secțiune MFX cu 53 de tipuri de efecte unice

Secțiuni dedicate Chorus și Delay/Reverb cu mai multe tipuri, inclusiv efecte JUNO Chorus, Shimmer Reverb, Modulation Reverb și multe altele

Ecran OLED informativ cu contrast ridicat

Port USB de tip A pentru conectarea unei unități flash USB sau a unui controler MIDI USB extern 

Port USB-C compatibil cu clasa pentru comunicarea cu software-ul muzical de pe computere și dispozitive mobile

Portul USB-C acceptă și AIRA Link pentru comunicarea cu dispozitivele Roland AIRA

Suport pentru Model Expansions și alt conținut din Roland Cloud (SH-101 Model Expansions preinstalată)

Ascultați și descărcați wireless Model Expansions și Pachete de Sunete cu Roland Cloud Connect și Adaptorul Wireless WC-1 (opțional)

Vorbiți Sinteza?

Noul motor de sunet dezvoltat de GAIA 2 pune sub degetele dvs. un tărâm nesfârșit de explorare tonală. Creați sunete familiare inspirate de pictogramele de sintetizatoare din trecut și prezent. Apoi scufundați-vă în instrumente unice de modulare a fazei și a formei pentru a dezlănțui texturi de ultimă oră, cu tonuri complexe care nu pot fi exprimate cu sintetizatoarele analogice tradiționale. Aveți nevoie de ceva mai extrem? Pur și simplu acționați butonul Drive din secțiunea de filtru multi-mod pentru și mai multă putere și mai multă putere. Indiferent ce vă doriți — de la tonuri netede care amintesc de sintetizatoarele vintage, până la leaduri captivante, mușcătoare la peisaje sonore SF — GAIA 2 o poate face.

Wavetable

Completând formele de bază pe care le cunoaștem și le iubim cu toții, secțiunea oscilatorului wavetable din GAIA 2 oferă mai multe forme de undă și puteți sări sau trece între ele pentru orice, de la schimbări dramatice la texturi cu evoluție lentă. Adăugarea oscilatorului wavetable introduce texturi contrastante în mix, ceea ce duce la rezultate neprevăzute și interesante.

Virtual Analog

GAIA 2 vă oferă instrumentele pentru a recrea cele mai faimoase sintetizatoare analogice din toate timpurile – sau pentru a crea voci cu totul noi, nemaiauzite până acum. Oscilatoarele analogice virtuale duble oferă elementele de bază ale sintezei, permițându-vă să evocați clasicii din trecut cu autenticitate deplină. Sau îndreptați-vă în direcția opusă și sculptați tonurile viitorului. Gândiți-vă doar la sunetul pe care îl doriți și începeți să-l modificați pentru a-l face să prindă viață.

Atinge Sunetul

Fluxul de lucru logic al GAIA 2 face crearea de sunet rapidă, ușoară și distractivă. Aspectul panoului cu un control pe funcție permite programarea instantanee fără a fi nevoie să recurgă la scufundări în meniul care distruge creativitatea. Și cu butoanele raționalizate și panoul din aluminiu anodizat alb, chiar și aspectul este inspirator. Așteptați până vedeți cum strălucește sub iluminatul scenei!

Vedeți Sunetul 

Poziționat în față și în centru, afișajul informativ arată forma de undă audio de ieșire, precum și traseul mișcării înregistrate a Motional Pad. Cu o singură privire, veți înțelege instantaneu ce se întâmplă în cele mai complexe sunete.

Educație Clasică

GAIA 2 acceptă Roland Model Expansions, care recreează cu fidelitate sintetizatoarele iconice din istoria noastră îndelungată. Schimbați instantaneu între motorul de sunet încorporat și clasice precum SH-101,* JUPITER-8 sau JUNO-106 cu un buton dedicat. Fiecare Model Expansion este pe deplin compatibil cu fluxul de lucru GAIA 2, permițându-vă să vă reimaginați sunetele vintage cu comenzile panoului și să dezvoltați muzică nouă folosind sequencerul.

*SH-101 Model Expansion vine instalat din fabrică. Titluri suplimentare de Model Expansion sunt disponibile pentru achiziționare în Roland Cloud.

SH-101 Integrat

Cu SH-101 Model Expansion preinstalat pe GAIA 2, legenda monofonică renaște ca un sintetizator polifonic cu posibilități noi și interesante. De la lansarea sa în 1982, micul, dar puternicul SH-101 a fost un ingredient cheie în modelarea muzicii electronice și rămâne favoritul pentru interfața intuitivă și sunetele care atrag atenția.

Descărcați Sunete Noi din Roland Cloud

Conectați-vă la Roland Cloud și alimentați-vă GAIA 2 și mai mult cu sunete suplimentare și instrumente virtuale. Model Expansions poate rula o selecție mare și în creștere de pachete de sunet create de designeri și producători de sunet de top, astfel încât muzica dvs. să rămână mereu la zi.

Modelează-l Până Când Îl Faci

Designul modern al sunetului necesită o modulare flexibilă și abundentă. Cu GAIA 2, puteți construi rapid și intuitiv rute de modulație complexe. Asignați până la patru parametri fiecăruia dintre cele două LFO-uri, care sunt echipate cu forme de undă clasice și moderne, inclusiv modulare în trepte. Astfel de atribuiri de parametri fără efort vă permit să transformați ideile în sunete aproape instantaneu.

Secvență Inspiratoare

Cu sequencerul curgător din GAIA 2, vă puteți capta cu ușurință inspirația și vă puteți realiza cele mai sălbatice viziuni. Înregistrați în timp real, introduceți pași și editați din mers, totul fără a opri redarea. Sau accesați funcția Random Pattern pentru a vă aprinde motorul creativ cu energie muzicală spontană.

Împreună cu informațiile despre notă, sequencerul înregistrează mișcările panoului, inclusiv ajustări ale roților de pitch și modulație, butoane și slidere. Sincronizarea externă este, de asemenea, acceptată prin MIDI sau USB, permițându-vă să schimbați fără probleme sunetele și modelele în timp ce rămâneți sincronizat cu o mașină de ritm, DAW sau alt dispozitiv.

Atracție FX

GAIA 2 vine încărcat cu efecte clasice Roland pentru a duce creațiile dvs. sonore la următorul nivel. Colorați, îmbunătățiți și alterați tonurile cu o selecție vastă de tipuri MFX, de la filtre, fazere și distorsiuni la scatter, lo-fi și multe altele. Adăugați lățime și dimensiune cu secțiunea dedicată de Chorus. Apoi aduceți adâncimea ambientală cu secțiunea variată Reverb/Delay, care dispune de un nou dezvoltat Shimmer Reverb, care infuzează orice sunet cu spațiu și conținut armonic bogat. Pe lângă adăugarea unei noțiuni de finisare, puteți atribui parametri de efect unui LFO sau Motional Pad pentru interes și mișcare în timp real.

Sound Design în Mișcare

Puternicul Motional Pad de la GAIA 2 este un instrument dinamic și expresiv care dă viață sunetelor statice. Puteți aloca aproape orice parametru de sintetizat sau de efect fiecăruia dintre punctele X/Y, apoi vă puteți transforma între ele prin mișcarea unui deget pe pad. De asemenea, este posibil să vă înregistrați mișcările pentru a crea transformări complexe, modulate, care se redau de la sine. Multe preseturi au setări Motional Pad integrate, gata pentru a fi explorate sau personalizate pentru propriile nevoi.

Clapele sunt Cheia

Echipat cu 37 de clape de dimensiune normală, GAIA 2 oferă o experiență de cântare bogată și plină de satisfacții. Oferind călătorii adânci, greutate echilibrată și o senzație grațioasă, această claviatură premium include toate caracteristicile de construcție pentru care Roland este faimos.

Alăturați-vă Petrecerii

GAIA 2 acceptă AIRA LINK pentru trimiterea de informații audio/MIDI către un dispozitiv Roland AIRA compatibil, cum ar fi MX-1 Mix Performer. De asemenea, puteți conecta o unitate flash USB pentru a face backup și a restaura datele sau puteți conecta un controler USB MIDI standard pentru o funcționare extinsă.

Integrați cu Computere și Dispozitive Mobile 

Conectați-vă la computer, smartphone sau tabletă prin USB-C și utilizați GAIA 2 ca interfață audio/MIDI cu DAW și alte aplicații muzicale. Conexiunea compatibilă cu clasa este plug-and-play, fără a fi necesară instalarea driverului.

Roland Cloud Connect

GAIA 2 acceptă Roland Cloud Connect, un sistem wireless opțional pentru accesarea conținutului Roland Cloud. Pur și simplu conectați adaptorul USB compact, apoi ascultați conținutul și descărcați selecțiile pe claviatură folosind o aplicație dedicată pe dispozitivul dvs. mobil. O achiziție Roland Cloud Connect include un an întreg de membru Pro, oferindu-vă utilizarea nelimitată a mii de sunete, Model Expansions și multe altele.

Specificații Roland Gaia 2
Clape DinamiceDa
CuloareGri
DisplayLCD
MIDIDa
PedaleNu
RitmuriDa
StativNu
Tip clapeSintetizator


Produse asemănătoare Roland Gaia 2