NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Jupiter X
  • Roland Jupiter X
  • Roland Jupiter X
  • Roland Jupiter X
  • Roland Jupiter X

Roland Jupiter X

Sintetizator Jupiter X

Disponibil în câteva luni
11771.00
980.92
2 ani

Sintetizator Roland Jupiter X

Sintetizator Roland JUPITER-X

JUPITER-X cu 61 de clape este apogeul calității și designului sunetului Roland. Construcția sa intergral din metal folosește materiale premium în totalitate, iar noua claviatură cu aftertouch este cea mai bună pe care am realizat-o vreodată. O dispunere familiară și o gamă largă de controale vă permit să ajustați și să vă modelați ușor sunetele, indiferent dacă compuneți în studio sau sunteți pe scenă.
JUPITER-X este echipat cu cel mai nou generator de sunet, capabil să se transforme în sintetizatoare legendare din lunga noastră istorie de sunete definitoare de gen. Este atât de flexibil încât poate reproduce clasicele noastre analog foarte căutate, cum ar fi JUPITER-8, JUNO-106 și SH-101, precum și mașini digitale precum vintage-ul XV-5080 și pianul modern RD. De asemenea, obțineți numeroase mașini de ritm Roland care sunt fundamentul muzicii electronice și dance precum TR-808, TR-909, CR-78 și multe altele. Este ca un studio plin de echipamente vintage, cu capacități moderne și un generator de sintetiză profund, astfel încât să puteți explora un teritoriu sonor nemarcat.
Aveți nevoie de ceva minunat, imediat? I-Arpeggio de la JUPITER-X este un arpegiator de generație următoare, care folosește inteligența artificială nu doar pentru a vă acompania ci și pentru a vă inspira. I-Arpeggio vă analizează interpretarea—note, ritmuri, fraze—și creează simultan părți de tobe, linii de bas, acorduri și linii arpegiate. Funcționează pe fiecare dintre cele cinci părți ale JUPITER-X simultan, iar pattern-urile generate pot fi personalizate și chiar exportate către DAW. Acestea nu sunt piste de acompaniament fixe—ele sunt generate inteligent de ritmuri și fraze care energizează interpretarea în timp real și inspiră muzicianul.
Pe lângă ecranul său informativ, JUPITER-X are o serie de butoane și slidere mari, confortabile. Se simt robust și precis pentru rotiri incredibil de netede și schimbări subtile. Și cu secțiunea de efecte dedicate și trecerea rapidă între layerele de sintetizatoare, puteți prelua imediat controlul oricărui aspect al sunetului. Acest tip de control natural, accesibil, vă oferă senzația de a percepe și atinge sunetul, modelându-l pentru a găsi doar setările potrivite pentru moment.
JUPITER-X poate suprapune până la cinci părți, patru pentru sintetizatoare și una pentru tobe. Generatorul său poate alimenta mai multe clasice Roland autentice, cum ar fi JX-8P sau JUPITER-8, cu suficientă polifonie pentru a crea layere consistente și părți complexe de acompaniament. Creați împărțirea perfectă a basului și a lead-ului cu un SH-101 și JUNO-106, suprapuneți un pian RD bogat cu instrumente cu coarde luxuriante JX-8P, sau creați un stack monstru de JUPITER-8s.
Fie că este vorba de un studio personal, un studio profesional sau un echipament pentru tur, JUPITER-X este perfect. Metalul robust și componentele premium înseamnă că rezistă la rigorile interpretărilor live și se simte întotdeauna solid și precis. Conexiunile balansate de înaltă calitate, numeroase controlere de interpretare și intrări multiple de pedale fac JUPITER-X pregătit pentru orice situație.
JUPITER-X face parte dintr-o platformă expandabilă, astfel încât poate fi actualizat cu conținut nou proaspăt, odată ce devine disponibil.

Specificatii tehnice:

61 clape semigrele si aftertouch
Sound Generator
Generatoare de sunet ZEN-Core
Tonuri:
Presetate: peste 4.000
Tonuri de utilizator: 256
Kit-ur de tobe: peste 90
Efecte:

Multi-Effects: 4 sisteme cu 90 de tipuri
Part EQ: 5 sisteme
Overdrive
Reverb: 7 tipuri
Chorus: 4 tipuri
Delay: 5 tipuri
Mic NS / Compressor
Master EQ / Compressor

Arpegiator multi-part I-ARPEGGIO cu 5 parti
Controale:

Pitch Bend/Modulation Lever
Wheel x 2
Assignable Slider x 2
Assignable Switch x 3

Bluetooth versiunea 4.2: A2DP (Audio), GATT (MIDI over Bluetooth Low Energy)
Codec: SBC (protectie prin metoda SCMS-T)
Display LCD cu rezolutie 128x64
2 difuzore full-range de 4W
Conectori:

HEADPHONES: Jack Stereo 3.5mm fata/Jack Stereo 6.3mm spate
MAIN OUT: (L/MONO, R): Jack Mono 6.3mm
MAIN OUT: (L, R): XLR
MIC INPUT: mufa combo Jack Mono 6.3mm/XLR
AUX INPUT: Jack Stereo 3.5mm
HOLD PEDAL: Jack Mono 6.3mm
CONTROL PEDAL: Jack Mono 6.3mm
MIDI: IN / OUT
USB COMPUTER port (AUDIO/MIDI)
USB MEMORY port

Memorie externa: stick USB - se comercializeaza separat
Alimentare: AC 117-240V 50/60Hz
Dimensiuni: 1,090 (W) x 447 (D) x 119 (H) mm
Greutate: 16. kg
Accesorii incluse: manual utilizare si cablu alimentare
Optiuni- se comercializeaza separat

Stative: Roland KS-10Z, Roland KS-12
Pedala Switch: Seria Roland DP
Pedala Expresie: Roland EV-5
USB Flash drive: nu este garantata functionalitatea tuturor stik-urilor USB aflate pe piata

Specificații

Clape DinamiceDa
CuloareBlack
DisplayLCD
PedaleNu
RitmuriNu
StativNu
Tip clapeSintetizator


Produse asemănătoare cu Roland Jupiter X