» Sonorizare evenimente

Sonorizare evenimente

Sonorizari Evenimente Profesionale

Sound Studio este solutia ideala atunci cand aveti nevoie de sonorizare pentru evenimente, echipa noastra asigurand atat echipamentele audio de sonorizare, cat si serviciul de instalare.

Indiferent daca organizati evenimente de mica sau de mare amploare, Sound Studio vine in intampinarea Dvs. cu solutii performante de sonorizare. Echipa noastra de ingineri de sunet are experienta solida in asigurarea de sonorizari profesionale pentru o varietate mare de evenimente: conferinte, congrese, spectacole, concerte in aer liber etc. Mai mult decat atat, punem la dispozitia celor interesati un serviciu profesionist de inchiriere de scena.

Echipamente de Sonorizare pentru Evenimente

Magazinul nostru de muzica va propune o oferta variata de echipamente performante de sonorizare pentru evenimente. Dintre acestea, amintim sistemele de sonorizare pentru conferinte marca Omnitronic si sistemele de sonorizare de 100 V (amplificatoare Omnitronic si difuzoare / boxe, atat pentru evenimente de interior cat si de exterior).

Va putem oferi cu placere mai multe detalii despre oferta noastra de sonorizare pentru evenimente, la numerele de telefon 0267 315 320, 0744 527 566 sau prin email: shop@soundstudio.ro.