» Tobe electronice ROLAND TD-25KV V

Tobe electronice ROLAND TD-25KV V

  • Tobe electronice ROLAND TD-25KV V

Nou la Frankfurt Musikmesse 2015! Tobe electronice ROLAND TD-25KV V-drums !

ROLAND TD-25KV V-DRUMS SET
Dinamică, expresivitate și personalizare rapidă
 
Dinamică, expresivitate și personalizare rapidă. Orice toboșar poate descoperi lumea tobelor V-Drums cu TD-25KV, conceput pentru a fi folosit acasă sau la studio. Fiind echipat cu un motor de sunet bazat pe TD-30, TD-25KV oferă expresivitatea unitățiilor V-Drums, caracteristică datorită căreia aceste instrumente au devenit celebre, renumite și alegerea toboșarilor profesioniști din întreaga lume. Datorită interfeței devine ușoară crearea și personalizarea kit-urilor, în timp ce funcția de înregistrare audio încorporată vă permite să înregistrați interpretarea, să o evaluați și să o distribuiți. Alte caracteristici premium includ pad-uri mesh-head pentru o senzație cât mai naturală, Positional Sensing la toba mică pentru o expresivitate îmbunătățită și fus-cinel VH-11 V-Hi-Hat pentru tehnici autentice.

Motor de sunet SuperNATURAL avansat, bazat pe TD-30
Calitatea sunetului și expresivitatea identică cu modelele V-Drums
Interfață simplă, logică pentru a personaliza ușor tobele și cinelele unui kit
PDX-100 mesh-head 10" pad pentru tobă mică care suportă positional sensing și rim shot/cross stick
Trei mesh-head pad-uri: două pad-uri PD-85BK de 8" pentru tamuri rack și un pad PDX-100 de 10" pentru cazan
Fus-cinel VH-11 V-Hi-Hat, care poate fi montat pe un stativ standard de fus-cinel și oferă mișcare reală și senzație naturală
Două cinele crash CY-12C de 12" oferă mișcare naturală, senzore edge/bow și control choke; cinel ride CY-13R de 13" oferă mișcare naturală și edge/bow/bell triggering
D-9 kick pad cu față textilă pentru o experiență superbă și răspuns solid
Interpretați împreună cu melodiile WAV/MP3 și înregistrați interpretarea dvs. sub forma unui track audio pe o memorie USB
Funcțiile Coach vă ajută să dezvoltați abilitățile de interpretare
Metronom cu acces rapid și afișaj, buton pornire/oprire și buton rotativ tempo
Port host USB pentru realizarea comunicării audio/MIDI cu un calculator

Sunet și expresivitate neegalată
TD-25KV oferă o experiență superioară, datorită tehnologiei SuperNATURAL a lui Roland și tehnologiei Behaviour Modeling moștenite de la TD-30. Motorul de sunet răspunde natural la interpretarea dvs., astfel se asigură dinamică și interactivitate, care sunt necesare pentru atingerea a celor mai înalte niveluri de expresivitate muzicală. Începând de la rim shot-uri, roll-uri, flame-uri, ghost note până la lovituri crash și cymbal swells, fiecare nuanță este detaliată și precisă.
Experiență superbă și interpretare ușoară
Interpretarea la TD-25KV este ușoară și expresivă, care rivalizează cu seturile de tobe V-Drums.
Dispune de pad-urile mesh-head, care oferă expresivitatea tobelor V-Drums, dar și Positional Sensing care oferă schimbări tonale uniforme în funcție de poziția loviturii. Cinelele au mișcare naturală și suportă choke-uri, sunetele bow/edge pe crash-urile, și sunetele bow/edge/bell pe ride. Atunci când este montat pe un stativ standard de fus-cinel, VH-11 V-Hi-Hat oferă mișcare open/close și sunetele bow/edge pentru efectuarea tehnicilor autentice de interpretare. Dar să nu uităm nici de kick pad-ul KD-9 cu față textilă, care asigură răspunsul solid.
Apelați kit-urile și începeți imediat interpretarea
Datorită interfeței ușor de folosit, modulul de sunet al lui TD-25KV vă permite redarea instantă a sunetelor oricărui gen muzical. Este ușor de atins cu bețele în mână, cadranul din mijloc vă permite să selectați rapid kit-urile bazate pe genuri muzicale cum ar fi standard, rock, jazz, electronic și altele.
După ce ați selectat un stil, apăsați cadranul pentru a comuta între kit-urile. Următorul pas? Interpretați!
Personalizați kit-ul după preferința dvs.
TD-25KV permite editarea simplă a sunetelor, deci puteți să le modificați ușor după preferința dvs., sau după un stil de muzică. Loviți pad-ul și folosiți butoanele rotative ale modulului de sunet pentru a selecta instrumentele și pentru a modifica setările acestora. Cu ajutorul scurtăturilor puteți ajusta mai rapid setările tomului, ele permit atribuirea sunetelor, modificarea acordajului tomurilor.
Modificările efectuate sunt salvate automat, nu este nevoie să accesați diferite funcții. Dacă nu vă plac modificările făcute, puteți să le refaceți, astfel kit-ul revine la setările anterioare.
Interpretați împreună cu track-uri și înregistrați interpretarea dvs.
Doriți să interpretați împreună cu melodiile preferate? Salvați fișierele WAV/MP3 ale acestor melodii pe memoria USB și interpretați ore în șir. Dar nu vorbim numai despre o redare obișnuită, datorită loop-ului aveți posibilitatea de a reasculta numai partea specifică a melodiei la care doriți să exersați mai mult, sau puteți reduce viteza redării pentru dezvoltarea abilitățiilor și învățarea articulațiilor. Puteți conecta și un smartphone la intrarea audio și puteți interpreta piesele unei biblioteci online de muzică. Poate fi înregistrată interpretarea dvs. împreună cu muzica redată sub forma fișierelor audio, care pot fi salvate pe memoria USB. Astfel puteți evalua interpretarea dvs. și puteți să o distribuiți. Modulul de sunet este echipat de asemenea cu portul USB host, care oferă conexiune pentru a înregistra audio și datele MIDI direct la un software DAW.