NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth
  • Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth
  • Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth
  • Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth
  • Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth
  • Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth

Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth

Transceiver 13072196

În stoc
2 ani

Transceiver Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth

BDT-5.0 este un adaptor audio Bluetooth compact 3-în-1 care vă face divertismentul acasă fără fir. Când este utilizat ca transmițător Bluetooth, poate transmite sunetul televizorului dvs. către căști sau difuzoare Bluetooth. Când este utilizat ca receptor Bluetooth, acesta poate fi conectat la sistemul audio de acasă pentru redarea muzicii fără fir de pe telefonul smartphone compatibil Bluetooth. Adaptorul acceptă dual link și se poate asocia și conecta la 2 dispozitive Bluetooth simultan. Astfel, puteți folosi două căști sau difuzoare în același timp. Modul de bypass practic vă permite să utilizați difuzoare cu fir fără a fi nevoie să reconectați cablurile audio de fiecare dată.

Configurarea este foarte simplă. Dispozitivul se împerechează în câteva secunde. Ecranul LC de 1,8 inchi arată clar numele dispozitivelor dumneavoastră Bluetooth și starea curentă de funcționare a adaptorului. În plus, puteți regla cu ușurință volumul, comutați dispozitivele și controlați redarea/pauză prin diferite butoane și selectorul rotativ.

Cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.0 oferă conexiuni wireless mai stabile, mai rapide, cu un consum redus de energie. Raza de acțiune este de până la 14 m în modul emițător și 20-30 m în modul receptor. BDT-5.0 acceptă atât conexiuni Toslink digital-optice, cât și analogice RCA și jack de 3,5 mm, făcându-l compatibil cu majoritatea televizoarelor, receptoarelor AV, barelor de sunet, aparatelor stereo, căștilor, smartphone-urilor etc. Toate cablurile de conexiune audio necesare sunt incluse în pachet . Orice sursă de alimentare USB poate fi utilizată pentru alimentare.

Specificații Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth
PentruAltele
SetNu


Produse asemănătoare cu Omnitronic BDT-5.0 Bluetooth