Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
» Trei luni acces premium la aplicatia Flowkey!

Trei luni acces premium la aplicatia Flowkey!

Trei luni acces premium la aplicatia Flowkey!

 

Obțineți gratuit aplicația Flowkey Premium pentru un nou pian digital sau claviatură Yamaha!

 

Învățați să interpretați la pian sau claviatură alături de Yamaha si Flowkey

V-ați dorit mereu să interpretați la pian sau claviatură? Acum puteți învăța cum să interpretați toate genurile de muzică, cu ajutorul Yamaha și Flowkey – una dintre cele mai cunoscute aplicații Apps pentru a învăța să interpretați la pian. Pentru o perioadă limitată, aveți acces la întreaga librărie a Flowkey de cântece Premium timp de trei luni gratuit, dacă achiziționați un pian digital sau o claviatură Yamaha. Nu este necesară plata pentru a deveni membru.

 

Ce înseamnă Flowkey?

Flowkey este o aplicație extraordinară care vă învață să interpretați la pian într-un mod intuitiv, utilizată de peste jumătate de milion de interpreți la pian. Oferă o selecție mare de tutoriale interactive, lecții cu răspuns instantaneu și care vă monitorizează progresul. Utilizând Flowkey împreună cu pianul digital sau claviatura Yamaha, veți fi surprinși cât de repede reușiți să interpretați muzica favorită. Aplicația Flowkey este disponibilă, în limba engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă.
Acum, pentru o perioadă limitată de timp, vă puteți descoperi potențialul muzical cu oferta specială Yamaha și Flowkey.

Descoperiți mai multe despre Flowkey!

Aveți gratuit trei luni acces premium la Flowkey dacă achiziționați un pian digital sau o claviatură Yamaha.

Cu Flowkey Premium aveți acces la o gamă mare de cântece și lecții pentru învățare interactivă. Există peste 500 de cântece la alegere dintr-o vastă categorie inclusiv cântece clasice, pop, film și multe altele. Puteți selecta dintre patru nivele de dificultate care se potrivesc nivelului propriu în funcție de progres. Cu Flowkey, a învăța să interpretați cântecele favorite este distractiv și oricine se poate bucura!

Cum pot obține acces premium gratuit la Flowkey?

  1. Achiziționați un pian digital sau claviatură Yamaha în perioada 1 iulie 2016 - 31 martie 2017.
  2. Vizitați member.europe.yamaha.com/flowkey pentru a vă înregistra instrumentul.
  3. Urmați link-ul pe site-ul Flowkey și utilizați codul unic a vă bucura de trei luni de acces premium gratuit, în valoare de €38.99!

Termeni și condiții

Oferta Yamaha de acces premium Flowkey gratuit timp de trei luni este disponibilă atunci când achiziționați un pian digital sau o claviatură digitală Yamaha dintre modelele afișate mai jos în perioada 15/07/2015 - 31/03/2017:

PIANE DIGITALE:

CLAVIATURI DIGITALE: