NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland WM-1
  • Roland WM-1
  • Roland WM-1
  • Roland WM-1
  • Roland WM-1
2 ani

Wireless MIDI Adapter Roland WM-1

MIDI wireless pentru o lume fără cabluri.
În lumea de astăzi, aveți nevoie de abilitatea de a face muzică oricând și oriunde doriți, eliminând cablurile și dezordinea cu cât mai mult posibil. Și controlul wireless ar trebui să fie ușor de configurat și la fel de receptiv și fiabil ca și conectarea unui cablu. Alăturați-vă revoluției MIDI wireless cu seria Roland WM, unde creativitatea voastră nu are limite.

Conectați un WM-1 la o claviatură, o mașină de ritmuri sau alt hardware cu I/O MIDI standard pentru a comunica wireless cu aplicațiile de muzică MIDI de pe un dispozitiv iOS și computer Mac, chiar și în același timp. Sau conectați mai multe instrumente și dispozitive cu unități suplimentare WM-1 sau un Dongle MIDI Wireless WM-1D. În plus față de datele note MIDI, puteți trimite sincronizare MIDI pentru tempo, efecte, LFO-uri, loop-uri și multe altele—toate fără a conecta un singur cablu.

Dezlănțuiți-vă creativitatea.
Există situații în care MIDI wireless poate fi o adevărată soluție la probleme. Poate doriți o configurare simplă și curată, cu doar o claviatură MIDI și laptopul, iPhone-ul sau iPad-ul. Sau este posibil să aveți un controler MIDI preferat situat departe de DAW-ul vostru care necesită cabluri lungi și inestetice de care vă puteți împiedica. Sau poate doriți doar libertatea de a vă deplasa în jurul spațiului creativ cu o claviatură mică sau controler pad. Setările complicate omoară creativitatea și, odată ce ați avut experiența liberă a Roland MIDI wireless, nu veți mai dori niciodată să vă întoarceți.

Latență scăzută. Performanță înaltă.
Pentru muzicieni, minusul multor sisteme MIDI wireless este latența—adică timpul necesar pentru a auzi sunetul după ce ați apăsat o clapă sau ați apăsat un drum pad. Latența mare face ca interpretarea să se simtă nenaturală și niciodată nu puteți obține sincronizarea corectă. Tehnologia wireless proprietară din seria WM oferă o experiență de interpretare imediată, ultra-receptivă, la fel ca și cum ați fi conectat cu un cablu MIDI normal.

Viteză warp.
În timp ce modul standard de pe WM-1/WM-1D va acoperi cele mai multe situații, aplicațiile critice de sincronizare pot beneficia de o viteză și mai mare. Modul rapid crește rata de transfer la 3 ms—mai bună decât viteza internă a multor dispozitive hardware—asigurând o comunicare ultra-rapidă între un alt WM-1 sau WM-1D.


Specificații

Lungime-
Tip MufaMIDI