1. Prima pagina
  2. »
  3. Tobe/percutie
  4. »
  5. Tobe electronice
  6. »
  7. Monitoare Toba
  8. »
  9. Monitoare Toba Roland
  10. »
  11. Amplificator Toba Roland PM 100
Amplificator Toba Roland PM 100

Amplificator Toba Roland PM 100

PM-100
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
1329.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 110.75 Lei / lună


Distribuie pe

MONITORIZARE SUNET DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE, BINE REGLATE PENTRU ROLAND V-DRUMS


Oferind un sunet bogat și dinamic într-un pachet simplificat, PM-100 este soluția finală de monitorizare pentru Roland V-Drums. Echipat cu 80 de wați de putere, PM-100 dispune de un sistem personalizat de difuzoare full range și un cabinet robust special optimizat pentru reproducerea sunetului și a răspunsului faimos expresiv V-Drums. Și cu capacitățile de mixare încorporate, puteți conecta playerele muzicale și alte dispozitive pentru practică și bucurie în timp ce cântați acasă.


Sunet de Nivel Profesional pentru a Cânta la V-Drums

PM-100 este complementarul perfect al oricărui set V-Drums. Dimensiunile sale compacte sunt ideale pentru cântatul acasă, iar sistemul puternic de difuzoare personalizate oferă un sunet bogat, cu o gamă completă, cu punch și inspirație. Fața frontală este înclinată pentru o monitorizare optimă a sunetului în timp ce sunteți așezați la V-Drums, iar un mâner de lățime întreagă oferă o modalitate convenabilă de a transporta monitorul și de a regla poziția acestuia la podea.


Mixer Versatilă Încorporat

Cu mixerul integrat, PM-100 vă permite să monitorizați compatibilitatea muzicii și a dispozitivelor externe împreună cu kit-ul dvs. Există intrări V-Drums dedicate, plus intrări pentru linii de 1/4-inch și 1/8 inch pentru conectarea pad-urilor electronice de percuție, smartphone-uri și playere de muzică Controalele de volum independente sunt furnizate pentru intrările de linie ale V-Drums, iar un egalizator cu două benzi este disponibil pentru modelarea sunetului general.
 

-Monitor premium multifuncțional conceput pentru utilizarea cu produsele de percuție electronică V-Drums
-Echipat cu putere de 80 de wați, un difuzor personalizat de 10 inchi și tweeter
-Designul înclinat oferă o acoperire ideală a sunetului pentru instrumentistul așezat
-Mixer integrat cu controale de volum independente și EQ global
-Intrări V-Drums dedicate, plus intrări pentru linii de 1/4-inch și 1/8 inch pentru conectarea pad-urilor electronice de percuție, smartphone-uri și playere de muzică
-Un mâner unic, cu lățime totală, pentru o ajustare ușoară la podea și confort convenabilMarimi10''
Tip Tobe/PercutiiMonitoare pentru Toba