1. Prima pagina
  2. »
  3. Tobe/percutie
  4. »
  5. Tobe electronice
  6. »
  7. Monitoare Toba
  8. »
  9. Monitoare Toba Roland
  10. »
  11. Amplificator Toba Roland PM 200
Amplificator Toba Roland PM 200

Amplificator Toba Roland PM 200

PM-200
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
2500.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 208.33 Lei / lună


Distribuie pe

MONITORIZARE SUNET DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE, BINE REGLATE PENTRU ROLAND V-DRUMS


Oferind un sunet bogat și dinamic într-un pachet simplificat, PM-200 este soluția finală de monitorizare pentru Roland V-Drums. Echipat cu 180 de wați de putere, PM-200 dispune de un sistem personalizat de difuzoare full range și un cabinet robust special optimizat pentru reproducerea sunetului și a răspunsului faimos expresiv V-Drums. Și cu capabilități integrate de mixare și de ieșire directă, este ușor să comunice cu alte dispozitive acasă sau pe scenă.


Sunet de Nivel Profesional pentru a Cânta la V-Drums

PM-200 este complementarul perfect al oricărui set V-Drums. Difuzorul personalizat cu difuzor de 12 inch și tweeterul horn prezintă un sunet de mare amploare, cu o autonomie de 180 de wați și oferă o putere suficientă atât pentru cântatul acasă, cât și pe scenă. Fața frontală este înclinată pentru o monitorizare optimă a sunetului în timp ce sunteți așezați la V-Drums, iar un mâner de lățime întreagă oferă o modalitate convenabilă de a transporta monitorul și de a regla poziția acestuia la podea.


Mixare Versatilă Încorporată

Cu mixerul integrat, PM-200 vă permite să monitorizați compatibilitatea muzicii și a dispozitivelor externe împreună cu kit-ul dvs. Există intrări V-Drums dedicate, plus intrări pentru linii de 1/4-inch și 1/8 inch pentru conectarea pad-urilor electronice de percuție, smartphone-uri și playere de muzică Controalele de volum independente sunt furnizate pentru intrările de linie ale V-Drums, iar un egalizator cu două benzi este disponibil pentru modelarea sunetului general.


Ieșiri Directe pentru Înregistrare și Interpretare Scenică

De asemenea, PM-200 este echipat cu două ieșiri directe XLR pentru a trimite sunete către un mixer sau dispozitiv de înregistrare, oferind o flexibilitate suplimentară pentru utilizarea monitorului pe scenă, la repetiție și în aplicații de studio. În timp ce PM-200 este un monitor mono, intrările sale acceptă conexiuni stereo, permițându-vă să transmiteți sunetul stereo real la ieșirile directe. Atunci când un modul V-Drums este conectat în mod stereo la intrarea V-Drums, un comutator de pe panoul din spate vă permite să transmiteți sunetul în mono dual sau stereo pentru a se potrivi nevoilor dvs. de configurare.
 

-Monitor premium multifuncțional conceput pentru utilizarea cu produsele de percuție electronică V-Drums
-Echipat cu putere de 180 de wați, un difuzor personalizat de 12 inchi și tweeter horn
-Designul înclinat oferă o acoperire ideală a sunetului pentru instrumentistul așezat
-Mixer integrat cu controale de volum independente și EQ global
-Intrări V-Drums dedicate, plus intrări pentru linii de 1/4-inch și 1/8 inch pentru conectarea pad-urilor electronice de percuție, smartphone-uri și playere de muzică
-Două ieșiri directe XLR, cu ieșire stereo sau mono dual selectabilă pentru un modul V-Drums conectat stereo
-Un mâner unic, cu lățime totală, pentru o ajustare ușoară la podea și confort convenabilMarimi12''
Tip Tobe/PercutiiMonitoare pentru Toba