Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Sonorizare
 4. »
 5. Boxe si subwoofere
 6. »
 7. Boxe active
 8. »
 9. Boxe active Behringer
 10. »
 11. Boxa Activa Behringer B115W Bluetooth
Boxa Activa Behringer B115W Bluetooth
 • Boxa Activa Behringer B115W Bluetooth
 • Boxa Activa Behringer B115W Bluetooth
2 ani

Boxa Activa Behringer B115W Bluetooth

Brand: BehringerBehringer
Seria: B115W
Disponibilitate: În stoc
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 1548.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

CarcasaPlastic
CategorieBoxa Activa
Difuzor medii-joase15``
Driver inalte1``
Frecventa45Hz-20 kHz
Putere (Peak)1000 W
Behringer

EUROLIVE B115W iti ofera inovatie si flexibilitate in aplicatiile de sunet ca nici un alt sistem de boxe active. Cu un sunet bine conturat si un bass puternic, B112W multumeste orice muzician, DJ sau audiofil. Beneficiezi de un sistem complet de boxe active cu mixer cu 2 canale, un port compatibil cu microfoane wireless BEHRINGER UL si conexiune Bluetooth A2DP. 
 

Cauta piesele preferate in smartphone sau tableta. Behringer iti pune la dispozitie cu adevarat o boxa in pas cu vremurile. B115W ofera conexiune wireless prin functia Stereo Link, fiind primul model de boxe din clasa sa care ofera acest lucru.
 

Inginerii Behringer chiar s-au intrecut pe ei insisi creand o solutie PA ce inglobeaza un amplificator de 1000 W in clasa D de inalta performanta, un modul de intrare Microfon/Linie cu zgomot redus si control de volum, un DSP integrat si o portabilitate excelenta.La acestea se adauga cel mai bun difuzor de 15" cu excursie lunga pentru un bass desavarsit si un driver de 1" cu membrana de aluminiu pentru redarea exceptionala a frecventelor inalte. Boxa activa B115W este destinata sa devina o legenda in sine, alaturi de celelalte modele EUROLIVE care au facut BEHRINGER un lider mondial in boxe active.
 

Experiența Behringer în construcția de boxe își spune cuvântul în dezvoltarea modelului de loudspeaker B115W – boxa este mai ușoară (17.7 kg) și oferă mai multă putere. Amplificatorulputernic clasa D este eficient energetic și mulțumită tehnologiei SMPS (Switch Mode Power Supply) – o alternativă high-tech la transformatoarele de mare capacitate – sunt eliminate degajările majore de căldură și boxele pot funcționa cu răcire proprie pentru perioade îndelungate de timp.
 

Mulțumită sistemului de bi-amplificare (2 amplificatoare pe fiecare speaker), modelul B115W furnizează cu ultra-fidelitate digitală 1000 de wați pe baza a două driver-e cu alimentare separate. În timp ce unii dintre competitori aplică simple crossover-e pasive, care separă fără acuratețe spectrul de frecvențe și degradează performanțele driver-ului, Behringer merge cu un pas mai departe și dotează fiecare woofer și tweeter cu un amplificator separate pentru integritate absolută a semnalului.
 

Tehnologia amplificatoarelor Behringer Class-D oferă capacitate majoră a puterii și performanțe sonore superioare în cadrul unei boxe portabile ușor de folosit, ușor de transportat. Amplificarea Clasa D impresionează prin eficiența energetică și elimină necesitatea de surse de alimentare de mare putere. Această tehnologie permite proiectarea și construcția unor produse extrem de puternice, dar semnificativ mai ușoare decât altele similar, folosind, de asemenea, mai puțină energie și o amprentă asupra mediului redusă.
 

Amplificatoarele de mare putere și eficiență tip Class-D dotate cu tehnologie Switch Mode Power Supply și funcționalități DSP de ultimă oră pot impresiona pasionații de specificații tehnice, dar elementul diferențiator la nivel de sunet este altul. Transductorii de frecvențe joase (LF – Low Frequency) și cei de frecvențe ridicate (HF – High Frequency) sunt proiectați în mod specific pentru fiecare tip de aplicație. În momentul achiziției unui active loudspeaker Behringer, vei ști cu siguranță că transductorii sunt proiectați să funcționeze ireproșabil cu fiecare alt element din construcție pentru a furniza un sunet profesional. Modelul B115W livrează cantități masive de volum pentru sunete joase, detalii bine articulate pentru mediane și precizie în definirea sunetelor înalte.

-Boxa activa, 2 cai
-Difuzor d 15" si driver de 1"
-Putere (max): 1000 W.
-Banda de frecvente: 45 Hz - 20 kHz.
-Frecventa crossover: 2.2 kHz.
-Mixer cu doua canale inclus, compatibil cu microfoanele wireless Behringer seria UL,
-Conexiune Bluetooth A2DP pentru conectarea la surse audio cu Bluetooth
-Pret pe bucata

Produse asemănătoare