1. Prima pagina
  2. »
  3. Sonorizare
  4. »
  5. Boxe si subwoofere
  6. »
  7. Boxe active
  8. »
  9. Boxe active Fender
  10. »
  11. Boxa Activa Fender Fighter F-10
1 5 5 5
Boxa Activa Fender Fighter F-10

Boxa Activa Fender Fighter F-10

Fighter F-10
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1595.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 132.92 Lei / lună


Distribuie pe

Bucurati-va de un sunet incredibil Fender cu acest difuzor amplificat, versatil si super-portabil, care este perfect pentru trupe, artisti solo, DJ-i, scoli, biserici si firme. Fighter 10 este echipat cu un amplificator de putere de clasa "D" de 1.100W, care ofera o semnificativa pentru woofer-ul de 10" de inalta calitate si  driver-ul de compresie de inalta frecventa de 1" cu tweeter de titan. Circuitele de limitare dinamica monitorizeaza continuu spatiul de trecere si regleaza fara probleme nivelul de gain al sistemului pentru o putere fara distorsiuni, chiar si la niveluri de volum mai mari.


Conectivitate Bluetooth

Intr-o maniera deosebit de convenabila si versatila, difuzoarele din seria Fighter ofera conectivitate Bluetooth de inalta fidelitate pentru o transmitere usoara a fluxului audio wireless de la dispozitivele mobile.

Amplificator de putere de clasa "D"

Difuzoarele din seria Fighter sunt echipate cu un amplificator de putere de clasă "D" la bord, care ofera puterea de 1100W. Datorita circuitelor sale dinamice de limitare cu monitorizare continua a spatiului, acesta ofera o putere maxima fără distorsiuni, chiar si la niveluri ridicate de volum.

Trei canale

Difuzoarele din seria Fighter includ trei canale de intrare flexibile pentru a putea gazdui o varietate de surse de intrare. Cu conexiuni XLR, 1/4 "și 3,5mm, impreună cu conectivitatea Bluetooth wireless, puteți sa va conectati cu usurință la aproape orice sursa audio moderna. Potriviti perfect semnalul audio la canal cu comenzile pentru volum si nivel de operare si reglati tonul cu egalizatorul cu doua benzi pe fiecare canal.
 

 -Difuzor activ în ambele sensuri cu streaming audio Bluetooth

 -Difuzor woofer de10 "; driver de compresie cu inalta frecventa de 1"

 -Amplificator de putere de clasa "D" de 1100 W cu crossover activ

 -Trei canale de intrare; EQ pe doua benzi pe canal de intrare; Iesire bucla cu comutator de trecere subwoofer

 -Sistem dublu reglabil pentru un raspuns extins al bass-ului; Circuitul de limitare dinamica monitorizeaza continuu spatiul pentru a preveni distorsiunea

 -Carcasă din lemn robusta, compacta si usoara, cu grilaj din otel perforat, colturi de protectie si manere duble; Priza de montare cu soclu de 35 mmDifuzor medii-joase10``
Driver inalte1``
IesireXLR
IntrareXLR
Putere (Peak)1100 W