Jackson High Performance Cable Black 6.66 m

Jackson
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Jackson High Performance Cable Black 6.66 m
  • Jackson High Performance Cable Black 6.66 m
  • Jackson High Performance Cable Black 6.66 m
119.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani

Jackson High Performance Cable Black 6.66 m

Cablu Instrument Jackson High Performance Cable Black 6.66 m

Cablul Instrument Jackson High Performance Cable Black este alegerea ideală pentru toți muzicienii pasionați de sunet de calitate. Cu o lungime de 6.66 m, acest cablu vă oferă libertatea de a vă deplasa liber pe scenă și de a vă conecta instrumentele muzicale fără restricții.

Acest cablu are un design elegant și modern, cu o culoare neagră, conferindu-i un aspect atrăgător și profesional. Este fabricat din policlorură de vinil (PVC), un material de înaltă calitate, rezistent la uzură și deteriorare, astfel încât să vă puteți bucura de sunetul impecabil pe o perioadă îndelungată.

Cablu Instrument Jackson High Performance Cable Black este prevăzut cu conectori de tip A Jack MONO 6.3 mm tată, asigurând o conexiune solidă și stabilă la orice instrument muzical sau amplificator. Aceasta vă permite să obțineți un sunet clar și puternic, fără interferențe sau pierderi de calitate.

Acest cablu dispune de conectori de tip B Jack MONO 6.3 mm tată, cu un unghi de conectare drept - oblic, oferindu-vă flexibilitatea de a alege poziția cea mai confortabilă pentru conectarea cablului. Indiferent dacă sunteți chitarist, toboșar sau basist, acest cablu vă permite să vă exprimați creativitatea cu ușurință și confort.

Cablu Instrument Jackson High Performance Cable Black este fabricat în China, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Acesta vă oferă o excelentă reproducere a sunetului, claritate și fidelitate, fiind alegerea perfectă pentru concertele live, înregistrări sau repetiții.

Specificații Jackson High Performance Cable Black 6.66 m
Lungime6.66 m
Tip cabluriInstrument
Tip MufaJack(6,3mm) mono


Produse asemănătoare cu Jackson High Performance Cable Black 6.66 m