Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Studio
 4. »
 5. Recordere Digitale
 6. »
 7. Recorder digital Zoom
 8. »
 9. Capsula Recorder Digital Zoom MSH-6
Capsula Recorder Digital Zoom MSH-6
 • Capsula Recorder Digital Zoom MSH-6
 • Capsula Recorder Digital Zoom MSH-6
 • Capsula Recorder Digital Zoom MSH-6
2 ani

Capsula Recorder Digital Zoom MSH-6

Brand: ZoomZoom
Seria: MSH-6
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 443.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Efecte incorporateNu
Microfon IntegratDa
Numar intrari linieNu
Numar intrari microfonNu
Phantom powerNu
Stocare-
Zoom


Recorderul MS (Mid-Side): un dispozitiv incredibil care vă permite să ajustați  lățimea capturii stereo după ce a fost înregistrată, făcându-l deosebit de util pentru proiectele de film, video și televiziune. 

Deși capsula MSH-6 MS pare să fie doar un microfon, ea conține de fapt două elemente de micfon, poziționate direct unul peste celălalt. Unul dintre microfoanele din interiorul MSH-6 este unidirecțional (adică este mai mult sensibil la semnalul care vine directă din fata și mai puțin sensibil la semnalul care vine din spate sau din lateral), în timp ce celălalt este bidirecțional (adică , este mai mult sensibil la semnalele care vin direct din față și direct în spatele lor, și mai puțin sensibile la semnalul care vine de la laturi).
Folosit pentru înregistrări de studio, flexibilitatea il face o opțiune bună pentru repetiții și pentru înregistrarea în direct a concertelor. Un alt avantaj este că oferă o compatibilitate totală mono, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru înregistrările stereo care pot fi redate în cele din urmă în mono, cum ar fi emisiunile TV.

Produse asemănătoare