1. Prima pagina
 2. »
 3. Casti
 4. »
 5. Casti Studio
 6. »
 7. Casti Studio Audio Technica
 8. »
 9. Audio Technica M50x DS Limited Edition
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Audio Technica M50x DS Limited Edition
 • Audio Technica M50x DS Limited Edition
 • Audio Technica M50x DS Limited Edition
 • Audio Technica M50x DS Limited Edition
 • Audio Technica M50x DS Limited Edition
 • Audio Technica M50x DS Limited Edition
 • Audio Technica M50x DS Limited Edition
 • Audio Technica M50x DS Limited Edition

Audio Technica M50x DS Limited Edition

Casti Studio M50x DS Limited Edition

În stoc
2 ani

Casti Studio Audio Technica M50x DS Limited Edition

Căști de studio, ediție limitată cu finisaj albastru Deep Sea, cel mai apreciat model de căști de monitorizare din seria M, lăudat atât de inginerii de sunet de top din industria muzicală, cât și de revieweri, an după an.

Drivere proprietare de 45 mm cu deschidere mare și magneți rari, care conferă o claritate excepțională pe o plajă extinsă de frecvențe și o redare autentică, profundă a frecvențelor joase
Materialele folosite pentru earband-uri și headband-ul căștilor ATH-M50x sunt profesionale, oferind un confort excepțional la folosirea îndelungată, precum și izolare fonică extraordinară
Cupele pivotante la 90° sunt excelente pentru ascultarea pe o singură ureche
Design pliabil pentru transport facil
Bobină CCAW (fir de aluminiu placat cu cupru)
Sensibilitate: 99 dB
Cablul detașabil poate fi schimbat cu ușurință, sunt incluse 3 tipuri de cabluri: 

Cablu spiralat de 1.2m - 3m;
Cablu drept de 3m;
Cablu drept de 1.2m

Include husă de transport

Povestea din spatele legendarului ATH-M50x
Audio pentru toți

În ianuarie 2007, prima pereche de ATH-M50 a fost lansată la târgul comercial NAMM. Au fost concepute inițial drept căști profesionale de monitorizare, cu accent pe furnizarea de sunet clar și natural prin driverele brevetate cu deschidere mare de 45 mm. Cu toate acestea, au ajuns să devină una dintre perechile de căști recomandate pentru oricine caută să-și sporească experiența de ascultare.

Cunoscute pentru profilul lor de sunet bine echilibrat și un design durabil, dar confortabil, M50-urile sunt cel mai bine vândut produs Audio-Tehnica la nivel mondial.

De atunci, M50-urile au evoluat cu noile tehnologii și s-au adaptat pentru a se potrivi nevoilor ascultătorilor, odată cu introducerea ATH-M50x în 2014 și ATH-M50xBT în 2018.

De-a lungul istoriei lor, modelele M50 au rămas fidele viziunii originale a fondatorului Audio-Tehnica, Hideo Matsushita. Hideo-san a dorit să creeze o experiență audio de calitate pentru toți, permițând oamenilor să acceseze produse de calitate pentru orice aplicație sau buget.

M50-urile sunt încă cunoscute pentru că oferă o performanță audio de calitate la un preț rezonabil pentru o varietate de oameni, de la muzicieni și creatori de conținut, până la muzicieni și ascultători de muzică.

Proiectat în Japonia

În 2006, aproape de sfârșitul carierei sale, inginerul șef de căști a decis să pună tot ce avea, toate deceniile de experiență și expertiză, într-o nouă pereche de căști de monitorizare în studio.

Echipa de ingineri din Japonia a văzut căștile ca pe un „instrument profesional”, așa că trebuiau să fie robuste, practice și confortabile. Fiind unul dintre puținii producători din lume care proiectează tehnologia traductoarelor, aceștia au reușit să ajusteze profilul de sunet al modelelor M50, oferindu-i un design acustic meticulos.
Chiar și după succesul lui M50, echipa de ingineri nu a încetat să perfecționeze designul căștilor. Managerul de produs, Hiroyasu Suzuki, a ajutat la gestionarea unui proiect la șapte ani după lansarea modelului M50s pentru a îmbunătăți căștile: „Am ieșit și am întrebat profesioniști, oamenii care folosesc efectiv aceste căști zilnic, ce caracteristici le-au plăcut și ce și-au dorit, am folosit apoi feedback-ul pentru a îmbunătăți produsul, creând M50x în 2014.”

Studio, scenă și silver screen

Datorită capacității lor de a oferi un profil de sunet natural și echilibrat, care reflectă îndeaproape înregistrarea originală a materialului, M50-urile au devenit un produs de bază pentru profesioniști.

Puteți recunoaște designul emblematic, prezentând cercul argintiu de pe căști, de obicei regăsite în studiouri, videoclipuri muzicale și filme.

Fără cabluri

La peste zece ani de la lansarea primei perechi de M50, echipa de ingineri a ascultat feedback-ul fanilor și a decis să dezvolte o versiune Bluetooth.

Aceasta a fost o sarcină dificilă pentru echipa de inginerie a căștilor, deoarece dorea să mențină performanța sonoră apreciată de critici a M50-urilor printr-o conexiune Bluetooth.

După ani de dezvoltare, în 2018, ATH-M50xBT a fost lansat, iar criticii și utilizatorii au fost de acord că experiența de sunet reflectă râvnitele M50.

Spectrul de sunet

Din 2012, s-au lansat nouă culori în ediție limitată la gama M50. Adesea disponibil doar pentru un an, aceste ediții diferite le-au oferit fanilor posibilitatea de a adăuga un plus de culoare setării lor, inclusiv cea mai recentă ediție Purple and Black pentru 2020.

Specificații

Tip CastiOver-Ear
SistemInchis
Frecventa15-28000 Hz
Sensibilitate in dB99
Driver in mm45
Impedanta in Ohm38
Putere maxima de intrare1600 mW
Conector semnalJack mic stereo 3.5mm placat cu aur
CabluSpiral de 1.2-3m
AccesoriiHusa , Adaptor


Produse asemănătoare cu Audio Technica M50x DS Limited Edition