Roland JUPITER-8 Software Sintetizator

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland JUPITER-8 Software Sintetizator
  • Roland JUPITER-8 Software Sintetizator
  • Roland JUPITER-8 Software Sintetizator
  • Roland JUPITER-8 Software Sintetizator
1.079.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Roland JUPITER-8 Software Sintetizator

Chei de licentiere Roland JUPITER-8 Software Sintetizator

LEGENDARUL SINTETIZATOR POLIFONIC AL ANILOR ‘80

Lansat în 1981, JUPITER-8 este unul dintre cele mai celebrate și căutate sintetizatoare polifonice din toate timpurile. Această reproducere minuțioasă a plug-inului este exactă până la nivelul circuitului, îmbunătățind, de asemenea, specificațiile originalului cu caracteristici moderne.

Un Rege s-a Născut

Produs între 1981 și 1984, JUPITER-8 a fost vârful ingineriei de sintetizatoare Roland. Creat cu un design iconic, sintetizatorul polifonic cu opt voci are o programabilitate profundă și o gamă dinamică întinsă.

Respectând Roialitatea

JUPITER-8 a fost un element indispensabil pentru clăparii profesioniști și studiourile bine echipate de-a lungul anilor ’80. Îndrăgit pentru sunetul analog robust și programabilitatea imediată, este faimos pentru plăcuțele sale luxuriante inconfundabile și porțiunile cosmice. Numită după cea mai mare planetă din sistemul solar, lista hiturilor conținând instrumentul este uriașă și diversă.

Propriul tău Plug In JUPITER-8

Software Sintetizator JUPITER-8 este o recreație detaliată a originalului, capabilă să aibă aceleași pad-uri bogate, basuri tectonice și lead-uri evocative precum omologul hardware. Dispunând de polifonie cu opt voci, 16 oscilatoare analogice individuale și filtre rezonante cu doi sau patru poli, plug-in-ul JUPITER-8 este un instrument de compoziție extrem de personalizabil. De la cross modulation la sincronizarea oscilatorului, parametrii efectelor expansive ale sintetizatorului răsplătesc explorarea profundă. Noile caracteristici moderne adăugate includ:

Rever și delay sincronizat cu tempo integrate
LFO sincronizat cu tempo care se blochează pe proiect
Gamă extinsă a oscilatorului
Butonul de stare ajustează sunetul JUPITER-8, de la curat și clar, la cald și distorsionat

Integrare cu Hardware

JUPITER-8 acceptă, de asemenea, formatul nostru PLUG-OUT pentru operarea extinsă cu ajutorul sintetizatorului hardware Roland System-8. Parametrii sunt mapați automat la controalele SYSTEM-8, oferind un JUPITER-8 cu caracteristici complete pe care le poți duce pe scenă fără computer. De asemenea, este posibil să folosești SYSTEM-8 sau un Roland Boutique JP-08 pentru controlul personalizat al plug-in-ului software.Produse asemănătoare cu Roland JUPITER-8 Software Sintetizator