NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland System-1 Software Sintetizator
  • Roland System-1 Software Sintetizator
  • Roland System-1 Software Sintetizator

Roland System-1 Software Sintetizator

Chei de licentiere System-1 Software Sintetizator

Disponibil în câteva luni
524.00
43.67
2 ani

Chei de licentiere Roland System-1 Software Sintetizator

MAȘINA VERDE CU PATRU VOCI

Ca și omologul său hardware lansat în 2014, Software Sintetizatorul  SYSTEM-1 are un control profund și o paletă sonoră diversă. Pentru utilizatorii SYSTEM-1 hardware, software-ul oferă funcții avansate de editor/librărie și integrare totală DAW. Pentru producători, oferă sunetul puternic al lui SYSTEM-1 în formă virtuală.

Douăsprezece tipuri de oscilatoare incluzând Super Saw, Super Square, FM și Vowel, plus două oscilatoare cu sub-oscilator și generator de zgomot
Arpegiator avansat cu funcție Scatter
Filtre low-pass și high-pass independente
Efecte integrate de delay, reverb, și crusher effects plus LFO cu syncronizare cu tempo
Editor complet/librărie și integrare DAW pentru SYSTEM-1 hardware

 Un Viitor Clasic

O adevărată oază de sinteză în deșert, SYSTEM-1 îmbină tonuri de sinteză clasice și complet moderne. Petreceți puțin timp cu controalele sale intuitive și generați rapid sunete inspiratoare, care se așează perfect în mixurile dvs.: bași puternici, arpegiatoare sclipitoare, pad-uri calde, synth-uri plucked, efecte lo-fi și multe altele.

Arpegiator Avansat

Capabilitatea Scatter a arpegiatorului lui SYSTEM-1 este sursă de experimente și accidente fericite. Șase tipuri de arpegiator cu setări de șase trepte se combină cu tipuri de Scatter variabile și adâncime pentru a crea o selecție infinită de pattern-uri. În plus față de note, arpegiați parametri de sinteză precum cutoff și rezonanță pentru a construi secvențe în mișcare și texturi animate.

Integrare cu Hardware

Sintetizatorul software SYSTEM-1 este un element indispensabil pentru utilizatorii SYSTEM-1 sau SYSTEM-1m hardware. O comunicare perfectă și bidirecțională între hardware și software oferă o funcționalitate completă a editorului/librăriei și o interfață automată de control hardware individual.Produse asemănătoare cu Roland System-1 Software Sintetizator