1. Prima pagina
 2. »
 3. Studio
 4. »
 5. Software audio
 6. »
 7. Chei de licentiere
 8. »
 9. Chei de licentiere Roland
 10. »
 11. Roland System-100 Software Sintetizator
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland System-100 Software Sintetizator
 • Roland System-100 Software Sintetizator
 • Roland System-100 Software Sintetizator
 • Roland System-100 Software Sintetizator
 • Roland System-100 Software Sintetizator
 • Roland System-100 Software Sintetizator

Roland System-100 Software Sintetizator

Chei de licentiere SYSTEM-100 Software Sintetizator

Indisponibil momentan
675.00
56.25
2 ani

Chei de licentiere Roland System-100 Software Sintetizator

REPRODUCERE VIRTUALĂ A SINTETIZATORULUI MONOFONIC SEMI-MODULAR DIN 1975

Software Sintetizator SYSTEM-100 este o reproducere modernă a legendarului sintetizator monofonic semi-modular Roland din 1975. Combină caracteristicile modulelor originale Model 101 Synthesizer și Model 102 Expander de la SYSTEM-100, oferindu-vă un sintetizator monofonic cu două oscilatoare incredibil de gras și unic versatil cu capacități de rutare modulare.

Sintetizator Monofonic Semi-Modular

Creat în epoca de aur a sintetizatoarelor analogice, Roland SYSTEM-100 a fost un adevărat gamechanger atunci când a fost prezentat pentru prima dată în lume. În plus față de puternicele sale oscilatoare și filtre, SYSTEM-100 deținea capacități de patching modular, crescând dramatic opțiunile de design al sunetului pentru utilizator.

Aventuri în Sunet

Asocierea unui Model 101Synthesizer cu un Model 102 Extender în SYSTEM-100 v-a oferit două VCO-uri și două LFO-uri cu care să lucrați, precum și funcția sample and hold, ring modulation și un generator de zgomot care s-au potrivit perfect împreună. Odată cu adăugarea funcțiilor sale de rutare modulare, paleta sonoră a SYSTEM-100 a fost uimitoare, ceea ce a evidențiat cele mai grase sunete de bas, lead-uri sincronizate, texturi dense și sunete ambientale exotice.

Propriul tău Plug In SYSTEM-100

Software Sintetizator SYSTEM-100 este o recreare detaliată la nivel de circuit a originalului. Sunetul și comportamentul sunt reproduse cu o precizie totală, în timp ce mai multe inovații moderne îmbunătățesc designul original:

Model 101 Synthesizer și Model 102 Expander sunt combinate într-o singură interfață, astfel încât să puteți utiliza VCO, LFO-uri, S&H și Ring Mod în ambele unități fără patching
O matrice de rutare 14x15 permite conectare rapidă, toate conexiunile fiind reflectate vizual ca și cabluri patch
Conectați/deconectați patch-ul sau vedeți rapid întregul flux al semnalului
Arpegiator sincronizat cu tempo-ul
Efecte moderne încorporate: reverb, delay sincronizat cu tempo-ul și un phaser luxuriant

Integrare cu Hardware

SYSTEM-100 poate fi utilizat ca plug-in în DAW-ul tău preferat și acceptă, de asemenea, funcția PLUG-OUT din sintetizatoarele hardware Roland. Încarcă-l în SYSTEM-8 și obține controale pre-mapate pentru operare manuală integrală, sau încarcă-l în SYSTEM-1m pentru rutare virtuală și fizică, plus capacități de modulare.Produse asemănătoare cu Roland System-100 Software Sintetizator