Fender DE FA-135 Concert WN Natural

Fender
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Fender DE FA-135 Concert WN Natural
  • Fender DE FA-135 Concert WN Natural
  • Fender DE FA-135 Concert WN Natural
  • Fender DE FA-135 Concert WN Natural
  • Fender DE FA-135 Concert WN Natural
  • Fender DE FA-135 Concert WN Natural
685.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani

Fender DE FA-135 Concert WN Natural

Chitara Acustica Fender DE FA-135 Concert WN Natural

Îți prezentăm chitara acustică Fender DE FA-135 Concert WN Natural, un instrument muzical de excepție care îți va aduce bucurie și inspirație în fiecare acord. Cu un design elegant și caracteristici de top, această chitară este alegerea perfectă pentru pasionații de muzică.

Caracteristici principale:

Gât din Nuc: Chitara Fender DE FA-135 vine echipată cu un gât din lemn de nuc, care oferă un sunet cald și bogat, perfect pentru interpretarea melodiilor preferate.

Finisaj Gât Gloss Urethane: Finisajul glossy urethane conferă gâtului un aspect strălucitor și protecție împotriva uzurii, astfel încât chitara să rămână în condiții optime de-a lungul timpului.

Tastieră Nuc: Tastiera de 11.81" (300 mm) din lemn de nuc oferă o senzație confortabilă în timpul interpretării și facilitează trecerea de la o notă la alta.

Inlay White Dot: Inlay-ul cu puncte albe adaugă un element de eleganță și ajută la orientarea ta pe tastieră.

Freturi 20: Cu 20 de freturi, poți explora o gamă largă de note și acorduri pentru a-ți exprima creativitatea în muzică.

Lățimea Piuliței 1.69" (43 mm): Lățimea piuliței este proiectată pentru a facilita acordajul precis și pentru a interpreta acorduri complexe cu ușurință.

Corp din Mahon: Corpul din lemn de mahon oferă un sunet cald și bogat, cu rezonanță profundă, ceea ce face această chitară potrivită pentru orice gen muzical.

Finisaj Corp Gloss: Finisajul glossy al corpului conferă chitarei un aspect sofisticat și contribuie la rezistența sa împotriva factorilor de mediu.

Forma Corpului Concert: Forma corpului concert asigură un sunet echilibrat și confort în timpul interpretării, făcând această chitară ideală pentru concerte sau sesiuni de înregistrare.

Fata din Molid: Lemnul de molid pentru partea superioară a chitarei contribuie la proiectarea unui sunet clar și vibrant.

Spate și Părți Laterale din Mahon: Corpul și părțile laterale din mahon completează sunetul cald și bogat al acestei chitare.

Rozeta FA Series Concentric Rings: Rozeta cu ineluri concentrice din seria FA adaugă un element decorativ rafinat, subliniind eleganța chitarei.

Scala de 643 mm: Scala generoasă de 643 mm permite interpretarea notelor cu precizie și control.

Chitara acustică Fender DE FA-135 Concert WN Natural îmbină frumusețea estetică cu performanța muzicală de top. Cu această chitară, vei putea crea muzică cu pasiune și expresie, fie că ești începător sau un muzician experimentat. Alege Fender DE FA-135 Concert WN Natural pentru a-ți dezvolta talentul muzical și a crea momente muzicale memorabile!

Specificații Fender DE FA-135 Concert WN Natural
SetNu
Dimensiune4/4 peste 14 ani
CutawayNu
Nr Corzi6
FataMolid
SpateMahogany
GatNuc
CuloareNatural
Husa sau TocNu
Greutate3.4 kg


Produse asemănătoare cu Fender DE FA-135 Concert WN Natural