Yamaha BBP35 Midnight Blue

Yamaha
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha BBP35 Midnight Blue
  • Yamaha BBP35 Midnight Blue
  • Yamaha BBP35 Midnight Blue
  • Yamaha BBP35 Midnight Blue
  • Yamaha BBP35 Midnight Blue
Produsul nu mai face parte din oferta noastră
2 ani

Yamaha BBP35 Midnight Blue

Chitara Bas Yamaha BBP35 Midnight Blue

Chitară bass electric, fabricat în Japonia, este varianta cu 5 corzi a BBP34, ce beneficiază de o construcție laminată a corpului din straturi de lemn de Anin/Arțar/Anin, tratat prin tehnologia Yamaha IRA, o îmbinare a grifului cu corpul cu 6 șuruburi, și un bridge cu montare a corzilor pe diagonală.

În ceea ce privește construcția corpului, miezul din lemn de arțar întărește corpul și accentuează frecvențele medii ale sunetului, în același timp oferind un transfer crescut al vibrației între corp și grif.

Oferă un potențiometru de control al tonului și două potențiometre de control al volumului individual pentru fiecare doză.

Este echipat cu două doze YGD Custom V7 (AlnicoV).

Designul bridge-ului permite montare a corzilor de tip “Diagonal Body Thru Stringing”, ce permit să treacă prin corp către bridge la un unghi de 45º, dar permite și montarea clasică, și este echipat cu saboți ce pot fi reglați pentru ambele variante. Saboții sunt fabricați din alamă, iar placa bridge-ului este din oțel, arcurile și șuruburile fiind fabricate din oțel inoxidabil.

Griful basului este fabricat din 5 straturi de lemn de Arțar și Mahon, cu profil mult mai subțire decât la seria anterioară, ce oferă un ton excelent și o stabilitate a grifului împotriva încovoierii sau a răsucirii. De asemeni cheițele de acordaj au o greutate redusă ceea ce oferă un balans mai bun al întregului instrument.

Finisaj midnight blue.

Specificații Yamaha BBP35 Midnight Blue
CuloareBlack
PickguardDa
CorpArtar
GatArțar
GriffRosewood
Nr Corzi4
Taste21
Scala864 mm
DozeSS
Switch dozeNu
SetNu
ElectronicaPasiva
Husa sau TocNu


Produse asemănătoare cu Yamaha BBP35 Midnight Blue