Combo chitara Roland Jazz Chorus JC 22

Combo chitara Roland Jazz Chorus JC 22

JC-22
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1798.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 149.83 Lei / lună


Distribuie pe

SUNET LEGENDAR ACASĂ LA DUMNEAVOASTRĂ

JC-22 Jazz Chorus vă oferă sunetul JC Clean clasic al Roland și efectul Dimensional Space Chorus faimos într-un amplificator compact, ideal pentru a fi folosit acasă. Oferind caracteristicile esențiale ale popularului JC-40 într-o unitate și mai compactă, acest amplificator stereo multilateral este perfect și pentru înregistrări și interpretări mici. Efectul reverb de înaltă calitate completează efectul chorus încorporat, de asemenea, există și o intrare stereo pe panoul din față pentru conectarea pedalelor de modelare, multiefecte și de stereo. Fiind realizat ținând cont de sunet și durabilitate, caracteristicile pentru care seria acestor amplificatoare este cunoscută, cu JC-22 sunetul JC legendar devine mai accesibil ca oricând.
 
Sunetul JC Clean renumit și efecte încorporate
 
Seria Roland JC este renumită în întreaga lume pentru sunetul Clean. Cu JC-22 acum se poate obține acel sunet autentic într-o unitate cu greutate redusă și dimensiune compactă. Difuzoare cu design personalizat și doi power amps independenți asigură sunetul Clean autentic al amplificatoarelor JC cu dimensiune mai mare, în timp ce efectul Dimensional Space Chorus umple camera cu sunet 3D captivant. Amplificatorul include și efectul reverb superb care funcționează în stereo pentru sunet bogat și expresiv.
 
Cel mai bun amplificator pentru locuința dumneavoastră
 
Nu există un amplificator mai ideal pentru a interpreta și a exersa acasă decât JC-22. Sunetul Clean clasic al amplificatorului poate fi folosit cu toate tipurile de pedale stompbox, de asemenea, pot fi conectate și dispozitive stereo de efecte pentru a obține sunete ample, inspiratoare. Amplificatorul JC-22 funcționează perfect cu pedale de delay, reverb și modulation capabile de stereo, dar se potrivește și cu echipamente cu caracteristici mai avansate: modelare amp, multiefecte și/sau synth.
 
Conectare și control
 
Panoul din spate al JC-22 oferă diferite opțiuni cu privire la conectare. Există un effects loop pentru efecte mono sau stereo, de asemenea, există și posibilitatea de operațiuni în serie sau în paralel. Mufele Line Out vă oferă un feed direct convenabil pentru o consolă de mixaj sau recorder, în timp ce conectarea la jack-ul de căști determină dezactivarea sunetului difuzoarelor încorporate, aceasta fiind o caracteristică utilă în timpul exersărilor silențioase cu căști. La amplificatorul JC-22 pot fi conectate și comutatoare de picior opționale, cu ajutorul cărora pot fi activate/dezactivate efectele chorus și reverb în timpul interpretării.
 
-Sunetul Roland JC Clean legendar într-un combo extrem de compact
-Amplificator stereo de 30W cu două difuzoare de 6,5-inch
-Intrare stereo pentru sunet stereo adevărat cu ajutorul pedalelor de modelare și de efecte stereo
-Efectul Dimensional Space Chorus faimos, pentru sunet stereo amplu
-Efectul reverb de înaltă calitate
-Mufe pentru comutatoare de picior, pentru activarea/dezactivarea efectelor încorporate
-Stereo effects loop pentru conectarea efectelor externe


Tip amplificatorCombo-uri
Putere30 W
Difuzoare2 x 6.5''
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externDa
Iesire castiNu
Iesire footswitchDa