Rean RTP3C-B

Rean
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Rean RTP3C-B
  • Rean RTP3C-B
14.30
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
  • Conector Jack Rean RTP3C-B
  • Conector Rean Jack Rean RTP3C
  • Jack 3.5 tata, 3 pini

Rean RTP3C-B

Conector Jack Rean RTP3C-B

Conector Jack Rean RTP3C-B

Conector Rean Jack Rean RTP3C

Acesta este un conector Jack Rean RTP3C-B. Este creat special pentru a se conecta usor si rapid la diverse dispozitive audio. Conectorul Rean Jack RTP3C-B are un design compact si este usor de folosit.

Conectorul are 3 pini si se conecteaza prin intermediul unui cablu de 3.5 mm. Acesta este ideal pentru transmiterea semnalului audio la o calitate superioara.

Conectorul este acoperit cu contact aurit pentru a asigura o conexiune stabila si de inalta calitate. Rezistenta contactului este mai mica sau egala cu 10 mΩ, ceea ce imbunatateste semnalul transmis si reduce interferentele.

Acest conector Jack are o putere dielectrica de 500V dc 50HZ. Acest lucru asigura o protejare excelenta impotriva caderilor de tensiune si interferentelor.

Conectorul este proiectat pentru a rezista la peste 1,000 de conectari, ceea ce il face foarte durabil si ideal pentru uz indelungat.

Acesta se potriveste perfect cu cabluri cu diametrul exterior intre 2 si 4 mm. De asemenea, este compatibil cu cabluri de 0.24 mm² sau de 24 AWG, asigurand o conexiune sigura si stabila.

Carcasa conectorului este realizata din PVC, un material rezistent la socuri si deteriorari mecanice. Acest lucru asigura protectia si siguranta conectorului in timpul utilizarii.

Specificații Rean RTP3C-B
Tip MufaJack(3,5mm) stereo


Produse asemănătoare cu Rean RTP3C-B