Rean RF2C-B-0

Rean
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Rean RF2C-B-0
  • Rean RF2C-B-0
15.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Conector RCA Rean RF2C-B-0
  • RF2C-B-0 REAN
  • Conector RCA Phono tata

Rean RF2C-B-0

Conector RCA Rean RF2C-B-0

Conectorul RCA Rean RF2C-B-0 este perfect pentru conectarea sistemelor audio și video. Acesta este un conector RCA Phono, fiind conceput pentru a asigura o conexiune sigură și de înaltă calitate.

Acest conector RCA are o rezistență de contact mai mică sau egală cu 10 mΩ, ceea ce asigură o transmitere eficientă a semnalului fără pierderi de calitate. De asemenea, dispune de o putere dielectrică de 0.5kv dc la frecvența de 50Hz, ceea ce conferă protecție împotriva interferențelor electromagnetice.

Acest conector RCA Rean RF2C-B-0 este proiectat să reziste în timp, având o durabilitate de peste 5,000 de conectări. Se poate utiliza cu cabluri cu diametrul între 4 - 6 mm, secțiunea conductorului de 1.5 mm² sau 16 AWG.

Carasa conectorului este confecționată din PVC negru, oferind o protecție suplimentară împotriva deteriorărilor mecanice. Contactii sunt placati cu aur, asigurând astfel o conexiune stabilă și cu un nivel redus de întreruperi ale semnalului.

Conectorul RCA Rean RF2C-B-0 este disponibil cu capat de culoare negru, ceea ce îl face ușor de identificat atunci când este montat sau manipulat într-un sistem.

Specificații Rean RF2C-B-0
Tip MufaRCA


Produse asemănătoare cu Rean RF2C-B-0