1. Prima pagina
  2. »
  3. DJ
  4. »
  5. Controllere
  6. »
  7. Controllere Roland
  8. »
  9. Controller Roland DJ 202
Controller Roland DJ 202

Controller Roland DJ 202

DJ 202
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi 1359.00 lei
Discount 129.00 lei
1230.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 102.50 Lei / lună


Distribuie pe

MIX, SCRATCH, SEQUENCE. ÎNCEPEȚI

Roland DJ-202 este un controler Intro Serato DJ avangardist, care dă DJ-ului opțiunile și interfața unui controller profesionist de dimensiuni mari într-o unitate robustă și portabilă. Compactul DJ-202 păstrează conceptul emblematicului DJ-808 și ergonomicului DJ-505, permițând o flexibilitate de neegalat pentru remixul DJ-ului și producerea de ritmuri în timp ce interpretează în direct sau în studio. Cu platanele sale mari, cu latență redusă, pad-uri dedicate și controale de transport, sequencer-ul încorporat și intrarea microfonului cu FX vocal profesionist, DJ-202 oferă cele mai multe caracteristici ale oricărui controller din clasa sa. 

*TR-606 and TR-707 sounds will be added in a future user-installable firmware update.


Portabilitate superioară pentru DJ-ii exigenți

DJ-202 este un controller cu două canale, patru deck-uri care este alimentat prin USB și capabil să fie transportat și configurat cu un efort minim. Design-ul compact și ușor și mânerele ușor de apucat permit DJ-urilor portabilitatea de care au nevoie pentru toate tipurile de evenimente - aplicații mobile, petreceri în casă, cluburi de rock, competiții de beat-uri și multe altele. Designul intuitiv al DJ-202 și conectivitatea plug-and-play vă vor permite sa mixați în cel mai scurt timp. Și cu o fidelitate de 24 biți/48 kHz și un hardware audio de înaltă rezoluție de la Roland, spectacolele voastre vor suna uimitor pe orice sistem de sunet.


Moștenirea Mașinilor de Ritm Roland într-un DJ Controller

De la inconfundabilele hi-hats-uri ale TR-809, la trepidantele boom-uri ale TR-808, mașinile de ritm Roland TR au definit sunetul genurilor întregi de muzică modernă, de la hip-hop, house, techno și electro în ' Anii '80 și '90 până la sunetul muzicii trap de azi. Folosind tehnologia patentată de Roland ACB (Analog Circuit Behavior), DJ-202 recreează cu fidelitate sunetul original al acestor mașini, oferindu-vă instrumentele pentru a crea piese de ritm folosind aceeași paletă de sunete ca și a celor mai importante icoane muzicale din lume. Sunetele TR ale DJ-202 includ Bass Drum, Snare Drum, Closed Hat, Open Hat, Tom, Rim, Clap și Ride, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a crea sunete de tobe și secvențe în evoluție.


Mixarea și Scratching-ul

Realizați scratch-uri și cue-uri cu încredere, folosind platanele mari, de latență joasă ale DJ-202, care sunt cele mai bune din clasa sa. Controalele dedicate Serato DJ Intro permit crearea rapidă și acționarea hot cues-urilor, a loop-urilor și a samples-urilor, precum și comutarea între cele patru deck-uri cu ajutorul butonului Deck Select. Utilizați filtrele de canal sau Serato FX (accesibile prin intermediul a trei butoane FX Select per deck) pentru a finaliza mixurile sau pentru a accentua scratch-urile. Și cu butoanele dedicate Play/Pause și Cue, aveți același control direct găsit pe controller-ele de clasă înaltă și pe playerele audio independente.


Aduce Vocalurile la Viață

Adăugați o nouă viață vocii voastre de DJ, spoturilor radio, vocii invitaților sau instrumentelor externe prin intrarea TS de microfon de 1/4 inci cu reverb la bord și echo FX. Efectele vocale suplimentare includ low-cut EQ pentru a rafina sunetul și un noise gate pentru a curăța automat problemele de sunet și zgomotul de fond nedorit.


Remixează, Produce, Performează

Folosiți tobele TR sau propriile sunete încărcate în cele patru sloturi de sample ale Serato Sampler (cu controlul volumului individual al sampler-ului) pentru a crea fundația pentru remixuri, beats-uri și spectacole live. Programați-le folosind sequencer-ul în 16 pași al DJ-202, accesibil prin intermediul pad-urilor, apoi sincronizați-le automat cu biblioteca Serato pentru a crea tranziții unice, remixuri live sau piese clasice de notorietate. Angajați modul Inst-Rec instant pentru secvențierea Serato Sampler în timp real, sau utilizați ieșirea MIDI pentru a sincroniza fluid orice dispozitiv și instrumente externe acceptate de MIDI la sequencer-ul vostru și Serato DJ Intro. Pentru capabilitatea extinsă de producție, faceți upgrade la Serato DJ pentru a accesa 32 de sloturi de sincronizare pentru patru banci, colecția completă de iZotope FX, opțiuni de înregistrare software și multe altele.
 

-Controller cu două canale, patru deck-uri pentru Serato Intro
-Platane mari cu cea mai mică latență disponibilă, optimizată pentru scratching
-Kit-uri de tobe încorporate, complet editabile din legendarele sTR-808, TR-909, TR-606* si TR-707* ale Roland, realizate cu tehnologia ACB avansata (Behavioral Analog Circuit)
-Opt sunete în fiecare kit TR: Bass Drum, Snare Drum, Closed Hat, Open Hat, Tom, Rim, Clap, si Ride
-Sequencer-ul încorporat care controlează sampler-ul Serato DJ Intro pentru crearea instantă de ritmuri
-Controlul volumului independent al sampler-ului
-Opt pad-uri dedicate cu moduri Hot Cue, Loop, Sequencer și Sampler pentru controlul software-ului Serato DJ Intro sau Serato DJ
-Ieșire MIDI pentru sincronizarea dispozitivelor externe cu track-urile în Serato DJ Intro
-Intrare de microfon cu gate, hi-pass, reverb și echo FX
-Fidelitate audio de 24-bit/48 kHz cu convertoare digital-la-analog de înaltă rezoluție
-Design compact, robust și ușor, cu mâner ușor de apucat pentru o portabilitate optimă
-Conectați direct la difuzoare sau amplificator prin ieșirile stereo RCA
-Alimentare prin USB pentru conectivitate simplă
-Serato DJ Intro inclus; Serato DJ Upgrade Ready
-Utilizați Serato DJ Intro pentru a organiza și a construi biblioteci muzicale sau pentru a integra melodii din iTunes - trageți doar un track pe deck, setați și acționați cue, loops și samples-uri, și aplicați FX de bazăPaduri16
Dimensiuni478 x 297 x 62 mm
Greutate2.1 kg
Placa de sunetDa
SoftwareDa