1. Prima pagina
  2. »
  3. Studio
  4. »
  5. Casti
  6. »
  7. Casti DJ
  8. »
  9. Casti DJ Sennheiser
  10. »
  11. Casti Dj Sennheiser HD 25
Casti Dj Sennheiser HD 25

Casti Dj Sennheiser HD 25

HD 25
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
601.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 50.08 Lei / lună


Distribuie pe

Dynamic headphones, 70 ?, closed, supra-aural,, adjustable headband, steel core cable, single-sided, 1.5m long, 3.5mm angle jack, adapter
Dimensiuni produs: 245,00 x 84,00 x 187,00 mm

HD 25 este foarte ușor și confortabil, chiar dacă este folosit pentru perioade lungi de timp. Considerat a fi "Standardul industrial" pentru căștile DJ, aceste căști sunt adesea găsite în DJ Booths, mici și mari, din întreaga lume!

Datorită greutății reduse și opțiunii de ascultare cu o ureche, căștile HD 25 sunt indispensabile pentru monitorizarea mobilă. Husă HD 25 cu închidere spate sunt căști profesionale de monitorizare profesionale care oferă o atenuare ridicată a zgomotului de fundal.

Capabile să se ocupe de niveluri ridicate ale presiunii acustice și de construcție extrem de robustă, aceste căști funcționează excepțional de bine în medii puternice, de ex. ENG, armarea sunetului, monitorizarea studioului și testarea echipamentelor audio. Căști de monitorizare ideale pentru cameramani și DJ, acestea fiind o pereche de căști profesionale pentru profesioniștii de sunet.

Caracteristici cheie Sensibilitate ridicată datorită bobinelor ușoare din aluminiu Capabil să manipuleze niveluri foarte ridicate ale presiunii acustice Foarte ușor și confortabil, chiar dacă este folosit pentru perioade lungi de timp Cablu dur, detașabil, cu o singură parte Capsulă rotativă pentru ascultarea unei singure urechiImpedanta in Ohm70 Ohm
SistemInchis