Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56

Elixir
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56
 • Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56
 • Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56
83.00
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
 • Corzi Chitara Acustica Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56
 • Numar Corzi 6
 • Tip Invelis Coated

Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56

Corzi Chitara Acustica Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56

Îmbunătățește-ți sunetul și performanța chitarei acustice cu Corzi Chitara Acustica Elixir Nanoweb Light Medium. Aceste corzi de înaltă calitate sunt concepute pentru a aduce muzica ta la viață, oferind un sunet clar și vibrant.

Caracteristici Cheie:

 1. Număr Corzi 6: Setul nostru de corzi vine cu 6 coarde, asigurându-ți că vei avea tot ceea ce ai nevoie pentru chitara ta acustică.

 2. Tip Invelis Coated: Cu un inveliș special, aceste corzi rezistă la uzură și coroziune, prelungind astfel durata de viață a corzilor și menținând un sunet constant.

 3. Dimensiuni Corzi 13-56: Setul nostru de corzi Elixir Nanoweb Light Medium are dimensiuni precise, astfel încât să obții un sunet echilibrat și o experiență de joc plăcută.

 4. Material Centru Oțel: Corzile noastre au un centru din oțel care conferă stabilitate și rezistență, astfel încât să poți să te joci ore întregi fără să-ți faci griji cu privire la corzi rupte.

 5. Material Winding 80/20 Bronze: Materialul din bronz 80/20 utilizat pentru înfășurare adaugă o notă caldă și bogată sunetului chitarei tale acustice.

 6. Tip Winding Round Wound: Cu o înfășurare rotundă, aceste corzi oferă o senzație de joc plăcută și permit degetelor să alunece ușor pe corzi.

 7. Tensiune Medium: Setul nostru de corzi este optimizat pentru o tensiune medie, astfel încât să poți obține un sunet echilibrat și să te joci cu ușurință atât acorduri, cât și solo-uri.

Alege Corzi Chitară Acustică Elixir Nanoweb Light Medium pentru a-ți aduce muzica la viață și pentru a experimenta o calitate superioară a sunetului. Cu un design de înaltă calitate și materiale premium, aceste corzi sunt perfecte pentru chitariștii de toate nivelurile. Cumpără acum și adaugă o notă specială muzicii tale!

Specificații Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56
Corzi chitaraDa
Grosime corzi013
Tip corziCorzi chitara acustica


Produse asemănătoare cu Elixir Nanoweb Light Medium Acoustic Phosphor Bronze 13-56