Martin and Co M140 The Originals

Martin and Co
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Martin and Co M140 The Originals
  • Martin and Co M140 The Originals
  • Martin and Co M140 The Originals
35.00
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
  • Set de corzi pentru chitară acustică Martin M140 Light 80/20
  • Realizate din aliaj de bronz
  • Dimensiuni: 0.12 - 0.54

Martin and Co M140 The Originals

Corzi Chitara Acustica Martin and Co M140 The Originals

Corzi Chitara Acustica Martin and Co M140 The Originals este un set de corzi conceput special pentru chitara acustica Martin M140. Fiecare set contine corzi de calitate superioara, care contribuie la un sunet clar si puternic.

Aceste corzi sunt fabricate dintr-un aliaj de bronz de inalta calitate, cunoscut si sub denumirea de 80/20. Aceasta combinatie de aliaje asigura un echilibru perfect intre durabilitate, rezistenta la coroziune si un sunet stralucitor.

Dimensiunile acestui set sunt 0.12 - 0.54, ceea ce ofera o gama larga de posibilitati pentru interpretarea muzicii. Grosimea optima a fiecarei corzi asigura o presiune adecvata asupra tastelor chitarei, permitand un joc usor si o notare precisa.

Corzi Chitara Acustica Martin and Co M140 The Originals sunt ideale atat pentru incepatori, cat si pentru chitaristii avansati. Indiferent daca canti blues, rock, folk sau orice alt gen muzical, aceste corzi vor imbunatati sunetul chitarei tale si iti vor oferi o experienta muzicala unica.

Investeste in calitatea sunetului si a performantei chitarei tale cu Corzi Chitara Acustica Martin and Co M140 The Originals. Comanda acum si bucura-te de sunetul autentic si de durabilitatea acestor corzi de cea mai buna calitate!

Specificații Martin and Co M140 The Originals
Corzi chitaraDa
Grosime corzi012
Tip corziCorzi chitara acustica


Produse asemănătoare cu Martin and Co M140 The Originals