1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Corzi
  6. »
  7. Corzi Chitara Clasica
  8. »
  9. Corzi Chitara Clasica Gewa
  10. »
  11. Corzi chitara clasica Augustine Concert Blue
Corzi chitara clasica Augustine Concert Blue

Corzi chitara clasica Augustine Concert Blue

G 650437
(0 review-uri) | Adaugă un review Indisponibil momentan
41.00 lei
Alege cantitate:


Distribuie pe

Albert Augustine a emigrat din Danemarca în SUA în 1926. S-a stabilit la New York ca producător de instrumente și a experimentat diverse materiale plastice nou inventate. În 1946, cu sprijinul faimosului Andres Segovia, a reușit să prezinte primul șnur din nailon din lume, care de atunci a triumfat pe tot globul. Fabricat în New York, SUA.


Augustin produce 4 serii diferite de corzi de chitară clasice
Seturile bine cunoscute (CLASSIC: negru, roșu și albastru) au corzi înalte identice în tensiune normală, cele 3 seturi diferă în diferitele tensiuni ale corzilor de bas înfășurate (negru = ușor / normal, roșu = mediu, albastru = înalt) logica continuă în toate seriile următoare.
Toate corzile marcate cu AUR au o înfășurare de alamă aurie în jurul corzilor de bas și sunt întotdeauna în tensiune ușoară / normală
Seria lIMPERIAL are corzi înalte rotunde de precizie în tensiune ridicată. Toate seturile Imperial au faimoasele corzi de bas din seturile bine cunoscute și diferă în tensiune (negru = ușor / normal, roșu = mediu, albastru = înalt)
Seria REGAL are corzi înalte rotunde de precizie în tensiune foarte ridicată. Toate seturile REGAL au faimoasele corzi de bas ale binecunoscutelor seturi și diferă în tensiune (negru = ușor / normal, roșu = mediu, albastru = înalt)
Seturile Paragon Carbon sunt noi, cu corzile lor de fluorocarbon clare în combinație cu basele clasice legendare în medie și înaltă tensiune.
Classic Blue Label de înaltă tensiuneGrosime corzi-