NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Augustine Concert Red
  • Augustine Concert Red

Augustine Concert Red

Augustine Concert Red
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
39.00 lei
Alege cantitate:

Distribuie pe

Corzi chitara clasica Augustine Concert Red

Albert Augustine a emigrat din Danemarca în SUA în 1926. S-a stabilit la New York ca producător de instrumente și a experimentat diverse materiale plastice nou inventate. În 1946, cu sprijinul faimosului Andres Segovia, a reușit să prezinte primul șnur din nailon din lume, care de atunci a triumfat pe tot globul. Fabricat în New York, SUA.


Augustin produce 4 serii diferite de corzi de chitară clasice
Seturile bine cunoscute (CLASSIC: negru, roșu și albastru) au corzi înalte identice în tensiune normală, cele 3 seturi diferă în diferitele tensiuni ale corzilor de bas înfășurate (negru = ușor / normal, roșu = mediu, albastru = înalt) logica continuă în toate seriile următoare.
Toate corzile marcate cu AUR au o înfășurare de alamă aurie în jurul corzilor de bas și sunt întotdeauna în tensiune ușoară / normală
Seria lIMPERIAL are corzi înalte rotunde de precizie în tensiune ridicată. Toate seturile Imperial au faimoasele corzi de bas din seturile bine cunoscute și diferă în tensiune (negru = ușor / normal, roșu = mediu, albastru = înalt)
Seria REGAL are corzi înalte rotunde de precizie în tensiune foarte ridicată. Toate seturile REGAL au faimoasele corzi de bas ale binecunoscutelor seturi și diferă în tensiune (negru = ușor / normal, roșu = mediu, albastru = înalt)
Seturile Paragon Carbon sunt noi, cu corzile lor de fluorocarbon clare în combinație cu legendele basuri clasice în tensiune medie și înaltă.
Clasic Red Label tensiune medie
corzi discant Standard in Tension Regular
corzi bas argintate în Tensiunea Medie
E1: tensiune 7,81 kg / 17,21 lbs
H / B2: tensiune 5,84 kg / 12,88 lbs
G3: tensiune 5,56 kg / 12,25 lbs
D4: tensiune 7,21 kg / 15,89 lbs
A5: tensiune 6,93 kg / 15,27 lbs
E6: tensiune 6,68 kg / 14,72 lbs


Specificații
Grosime corzi-