Martin and Co M610 Ukulele

Martin and Co
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Martin and Co M610 Ukulele
  • Martin and Co M610 Ukulele
47.00
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
  • Set de coarde pentru Ukulele Concert
  • Grosimi: .023, .029, .032, .024
  • Materiale: Polygut

Martin and Co M610 Ukulele

Corzi Ukulele Martin and Co M610 Ukulele

Corzi Ukulele Martin and Co M610 Ukulele

Setul de coarde pentru Ukulele Concert Martin and Co M610 este alegerea perfectă pentru jucătorii de ukulele care caută un sunet plin și expresiv. Fie că sunteți un începător curios sau un muzician experimentat, acest set de coarde vă va oferi o experiență muzicală de înaltă calitate.

Acest set de coarde este proiectat special pentru ukulelele de tip Concert și oferă un sunet echilibrat și clar. Cu o grosime a corzilor de .023, .029, .032 și .024, acest set vă va oferi o combinație perfectă de rezonanță și proiecție, indiferent de stilul de joc.

Materialul utilizat pentru aceste coarde este Poligut, un material durabil și flexibil care reușește să recreeze sunetul autentic al corzilor din intestine naturale. Poligutul oferă o rezistență ridicată la uzură și stabilitate în timp, garantând o durată de viață mai lungă a coardelor și un sunet consistent și plăcut în timpul interpretării.

Alegeți setul de coarde pentru ukulele Martin and Co M610 și bucurați-vă de un sunet desăvârșit și de performanțe muzicale remarcabile. Acest set este predefinit pentru a vă oferi toate coardele necesare pentru a vă începe aventura muzicală cu ukulelele de tip Concert.

Descoperiți calitatea și sunetul inconfundabil al acestui set de coarde pentru ukulele Martin and Co M610 și dați viață muzicii voastre cu un instrument de încredere și un sunet irezistibil.

Specificații Martin and Co M610 Ukulele
PentruUkulele


Produse asemănătoare cu Martin and Co M610 Ukulele