Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey

Fender
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey
  • Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey
79.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Lățime de 50.8 mm
  • Lungime ajustabilă 36 - 58
  • Capete din piele

Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey

Curea Chitara Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey

Curea Chitara Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey este un accesoriu esențial pentru chitariștii pasionați de stil și confort. Această curea de înaltă calitate oferă o combinație perfectă între designul elegant și funcționalitatea impecabilă.

Această curea Fender Monogrammed 2 dispune de o lățime impresionantă de 50.8 mm, oferind stabilitate maximă și confort în timpul interpretării. Lungimea acestei curele este ajustabilă, astfel încât să se poată adapta perfect nevoilor și preferințelor fiecărui utilizator, variind de la 36 până la 58.

Capetele din piele ale acestei curele asigură o durabilitate sporită și o prindere sigură a chitarei. De asemenea, căptușeala specială oferă un nivel ridicat de confort, permițând astfel interpretarea fără disconfort sau iritații la nivelul umărului.

Această curea Fender Monogrammed 2 este disponibilă într-o variantă deosebită, combinând culorile clasice de Black/Light Grey/Dark Grey. Acest design rafinat va aduce un plus de eleganță și stil chitarei tale, evidențiindu-te în fiecare apariție pe scenă sau în studio.

Cu Curea Chitara Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey, vei beneficia nu doar de calitatea și performanța incontestabilă garantate de brandul Fender, dar și de un accesoriu ce îți va completa perfect look-ul.

Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey

Specificații Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey
CuloareBlack , Gri , Blue
Tip AccesoriiCurele de chitara , Diverse accesorii pt chitari


Produse asemănătoare Fender Monogrammed Black/Light Grey/Dark Grey