Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack

Martin and Co
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack
  • Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack
  • Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack
  • Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack
125.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • 100% piele (un singur strat)
  • Fabricat in USA
  • Latime: 2 1/4 Lungime: 54 la extensie completa

Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack

Curea Chitara Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack

Curea Chitară Martin and Co Strap 100% Piele SlimBlack este un accesoriu esențial pentru pasionații de chitară. Această curea de înaltă calitate este fabricată în SUA și este confecționată din 100% piele, având un singur strat.

Această curea de chitară Martin and Co se remarcă prin designul său subțire și elegant, oferind în același timp confort și rezistență. Cu o lățime de 2 1/4 și o lungime de 54 la extensie completă, aceasta se potrivește perfect chitarelor de orice tip și dimensiune. Fabricată cu atenție la detalii, această curea este concepută pentru a rezista în timp și a oferi suport solid în timpul interpretărilor.

Datorită materialelor premium și construcției robuste, această curea este perfectă pentru muzicienii care doresc să se bucure de chitara lor în timpul performanțelor, fie pe scenă sau acasă. Adăugați un plus de stil și profesionalism interpretărilor dvs. cu ajutorul acestei curele de chitară Martin and Co. Indiferent dacă sunteți începător sau un chitarist experimentat, această curea vă va oferi stabilitate și încredere în timpul interpretării, fără a compromite aspectul estetic.

Alegeți calitatea autentică și fiabilitatea acestei curele Martin and Co Strap 100% Piele SlimBlack și bucurați-vă de experiența muzicală în cel mai înalt nivel. Comandați acum și transformați fiecare interpretare într-un moment unic!

Specificații Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack
CuloareBlack
Tip AccesoriiCurele de chitara


Produse asemănătoare cu Martin and Co Strap 100% Leather SlimBlack