1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Accesori Chitara
  6. »
  7. Curele chitara
  8. »
  9. Curele chitara Yamaha
  10. »
  11. Curele chitara Yamaha RightOn! Race Red
Curele chitara Yamaha RightOn! Race Red

Curele chitara Yamaha RightOn! Race Red

RightOn! Race Red
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
215.00 lei
Alege cantitate:


Distribuie pe

Curea Chitara Yamaha RightOn! Race Red

Cureaua Race are un design clasic care amintește de vechile mașini de curse, precum și de culori vintage, chitare vintage, viteză, steaguri cu carouri, linii drepte. Aceasta este o curea simplă, inteligentă și 100% animal friendly.

Această curea are 6cm lățime si o lungime ajustabila de 95-145cm cu sistemul exclusiv RAS (Righton Adjustment System) pentru a ajusta cureaua la lungimea dorită. Cureaua Race este fabricată din materiale sintetice de calitate. Materialele au fost testate, astfel încât să putem garanta durabilitatea acestora. Ca si toată colecția MOJO, această curea este o curea vegană realizată fără nicio parte animală. De asemenea, are o căptușeală din microfibră care nu alunecă sau lipeste. Această curea este căptușită cu latex de 5 mm ceea ce o face foarte confortabilă și ușoară. În partea din față, are două buzunare mici pentru pene.

Seria Race este inspirată de modele clasice de curse care accentuează culorile îndrăznețe și liniile curate. Construită complet manual, fiecare curea Race este confecționată din materiale durabile și confortabile și prezintă o culoare clasică, atrăgătoare. În plus, această curea Race, ca toate curelele din seria Mojo, este complet animal friendly!

Latime: 6 cm
Lungime ajustabila: 95 cm - 145 cm
Material: Sintetic& Vegetal
Testata pentru a asigura o functionalitate optima
Captuseala latex de 5mm
RAS (Righton Adjustment System)
2 buzunare pentru pene chitara
Culoare/Finisaj: RACE REDCuloareRosu
SetNu
Tip AccesoriiCurele de chitara