Boss GK-5B

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss GK-5B
  • Boss GK-5B
  • Boss GK-5B
1.850.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Boss GK-5B

Doza Divizata Boss GK-5B

Doză Divizată pentru Chitara Bas de Ultimă Generație pentru Sintetizatoarele de Chitară BOSS

GK-5B este o doză pentru chitara bas ce se poate instala de către utilizator concepută pentru interfața digitală avansată Serial GK găsită în cele mai recente produse de sintetizatoare de chitară BOSS. Oferind performanțe îmbunătățite față de interfața analogică anterioară cu 13 pini, Serial GK deschide un univers de noi posibilități sonore în sinteza chitarei și a basului.

Standard Features

Doză Divizată de Ultimă Generație pentru Basuri Electrice

Suportă interfața Serial GK utilizată în cele mai recente produse de sintetizatoare de chitară BOSS

Transmitere stabilă a semnalului digital

Carcasa conectorului ușoară și simplificată, cu un aspect mai compact decât dozele GK anterioare

Doza plată, subțire, se potrivește pe majoritatea basurilor electrice cu patru, cinci sau șase corzi

Distanțare reglabilă a senzorilor pentru a se potrivi cu majoritatea bridge-urilor de bas

Carcasa conectorului se fixează pe butonul curelei instrumentului cu ajutorul suportului inclus

Cabluri BOSS Serial GK special concepute (seria BGK) disponibile pentru o funcționare stabilă și precisă cu produsul dvs

Extindeți-vă Gama Creativă cu o Doză Divizată BOSS

Doza Divizată GK-5B este o doză de chitară bas specializată, concepută pentru GM-800 și alte produse de sintetizatoare de chitară BOSS. Spre deosebire de dozele standard de chitară–care trimit toate semnalele de coarde către o ieșire combinată–GK-5B detectează fiecare coardă individual, trimițându-și semnalele către ieșiri separate din sistemul Serial GK. Aceste informații izolate ale corzilor permit produsului dvs. compatibil BOSS să efectueze tot felul de operațiuni avansate de procesare care nu sunt posibile cu dozele standard.

Despre Sistemul Serial GK de Ultimă Generație

Serial GK este o nouă interfață digitală pentru instrumente dezvoltată pentru sintetizatoarele de chitară BOSS. Dispune de o conexiune sigură, care economisește spațiu, care oferă un aspect mai compact decât produsele GK anterioare. Cablurile din seria BOSS BGK sunt special concepute pentru performanțe optime cu sistemul Serial GK și sunt mai durabile și mai ușor de manevrat decât cablurile analogice cu 13 pini.

Compatibilă cu Majoritatea Basurilor

Lățimea amplă a lui GK-5B și șase senzori interni acceptă instalarea pe aproape orice bas electric cu patru, cinci sau șase corzi. Mergând mai departe, puteți regla distanța dintre senzori de sub doză pentru a se potrivi perfect cu distanța exactă a bridge-ului de pe instrumentul dvs.

Specificații Boss GK-5B
PentruChitare
SetNu
Tip ProdusDoza
Produse asemănătoare Boss GK-5B